Szafina Hozzászólás ideje: 2008. Május 20. Hozzászólás ideje: 2008. Május 20. (szerkesztve) Nagyon szép lett, le a kalappal! Örülök, hogy a másik két részt is 'kezelésbe veszik'. Bár engem kissé zavarnak a kivágások... Szerkesztve: 2008. Május 20. - Szafina
Zééé Hozzászólás ideje: 2008. Május 20. Hozzászólás ideje: 2008. Május 20. Nem is fog tudni jóvátenni? Te én akkorákat kurjongattam a szobámban, miközben vagy harmadjára néztem végig az űrcsatát, hogy szegény tesóm alig tud készülni a vizsgákra...a robbanások, a rengeteg új űrhajó és új látványelemek a harc közben. Csomó új külső jelenet, felszíni üldözés (bizony az) és az új halálcsillag robbanás....PFFFF KURVAJÓ. Ha csak a végső űrcsata lenne feljavítva, már akkor is ez a verzió lenne a legjobb. Ja amúgy a halálcsillagról való menekülés majd a 4 TIE vadász Falcon üldözése is teljesen megujult de még hogy. Régen állt egyhelyben a Falcon miközben lötték a vadászok...pfff baromság....DE MOST...most végre menekül és külső vágóképekkel látjuk az egész üldözést. Namost ezek után az hogy a Jabba nincs benne....hát megmondom az őszintét, inkáb ezeket rakták volna bele annó. Ettől függetlenül értem Dzséjt aggodalmát és mivel rendszeresen olvasom az oldalát, tudom hogy az ő kritikája objektív szokott lenni. (többit privátba...ment levél)
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Május 20. Hozzászólás ideje: 2008. Május 20. Nem is fog tudni jóvátenni? Talán nem a legobb kifejezés a "nem fogja tudni jóvá tenni", inkább átfogalmazom úgy, hogy szálka marad az oldalamba. Sajnos ilyen téren elég maradi vagyok, de nem szeretem, ha egy alkotó kinyiszál dolgokat a filmjéből (pl.: Ridley Scott az Alienből), azt meg különösképpen nem szoktam kultiválni, ha más teszi ezt más filmjével (pl.: Alien3, ahol nem David Fincher vágta újra a filmet, és bár jobban tetszik a bővített verzió, sajnos két jelenet, ami a film két legjobb jelenete, teljesen el lett szabva). Ettől függetlenül valószínűleg én is állat keresek majd, meg kurjongatok, csak ott marad a tüske, hogy nem véletlen vannak ott a rontok (ezzel nálam kicsit halványul Mos Eisley életképe), nem véletlen vannak ott a droidok (a lecsapás poén az egyik kedvencem, ráadásul azokat a minimouse-okat is szeressem), illetve a Jabba jelenet ugye fontos összekötő kapocs az ep1-4-5-6 között, és nem mellesleg az SE óta a kedvenc jeleneteim egyike).
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Május 20. Hozzászólás ideje: 2008. Május 20. Már csurog lefelé. Remélem még az este véleményt tudok róla mondani.
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Május 20. Hozzászólás ideje: 2008. Május 20. Hát, emberek, most megállt az eszem, leesett az állam, és megint gyereknek érzem magam... Ezek a képek gyönyörűek!!! A Halálcsillag első feltűnése már állóképen is csodaszép, és tényleg erőteljesebb, mint a hivatalos. A kijelzők eszméletlenek, főleg a holografikus asztal. Rekerestem YouTube-on pár videóra, és nagyon meggyőzőek... Az előzetesben egyedül egy TIE-raj rárepülését láttam kicsit klónozottnak, de ez lehet, hogy nem is a végső verzió volt. Az X-szárnyúak rárepülésétől viszont a hideg futkosott a hátamon... Itt van egy lista a 156 képi és a hangbeli változtatásokról (borító és lemezkép is van). Impressive... Most impressive. Adywan, minden elismerésem.
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 20. Hozzászólás ideje: 2008. Május 20. Azért egy apró baki ( biztos van több is )van ebben a revisitedben. Az meglehet, hogy szép és jó, hogy valós időben számol vissza a HCS-n az időzítő a Yavin 4 megsemmisítéséig, csak miért pont arab számokkal, ha már mindenhol máshol kijavították ezt a kis hibát?
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 20. Hozzászólás ideje: 2008. Május 20. Ugyan nem tudom, hogy majd Odynál milyen verzió lesz ( privi üzenetváltásunkhoz tartozik eme téma) de most asszem igen erősen viszket már a szemem, szóval elkezdtem én is tölteni. Végül is kívülről fújom a szöveget és per pillanat úgyis a látvány a lényeg. De azért remélem lesz valaki aki egy felíratot is majd legyárt mellékesen
Zééé Hozzászólás ideje: 2008. Május 20. Hozzászólás ideje: 2008. Május 20. Aki az Xvidet vagy DivX-et tölti, az ne feledje, hogy nem mindenben egyezik a végső DVD változattal. (nem workprint, de még nem is véglegesített....amolyan preview) A DVD5 DVD9 és NTSC kópiák viszont ugyan azt a végső változatot tartalmazzák, annyi különbséggel, hogy a DVD9 verzión elméletileg helyet kapott számos érdekesség, így egy making of jellegű dokumentum film is, ami a készítés 2 éves munkafolyamatába enged betekintést. A DVD 5 verzió is tartalmaz egy audiókommentárt, de még nem halgattam bele. Mindegyik DVD változathoz gyönyörű animált menüt készítettek az alkotók, ami megegyezik a 2004-es DVD változat menüjének stilisztikai hagyományaival. Ezt csak a miheztartás véget írtam le... Ma megpróbálok feltenni pár képet...már ha valakit érdekel a menü meg ilyenek.
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Május 20. Hozzászólás ideje: 2008. Május 20. Ma megpróbálok feltenni pár képet...már ha valakit érdekel a menü meg ilyenek. Érdekelne bizony...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 20. Hozzászólás ideje: 2008. Május 20. Én a DVD5-öst találtam meg. Vagyis tudtam, hogy ez a végleges verzió. Arról vajon lehet tudni, hogy hivatalos, üzleti forgalmazást is meg fog élni a változat, vagy csupán mindenkinek a "biztonsági másolat" lesz meg?
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Május 20. Hozzászólás ideje: 2008. Május 20. Ejnye de szép. Ilyenből kéne egy díszdobozos egész Star wars kiadás, ep1-től ep6-ig..... vagy csak én vagyok mohó? Lehet, hogy erre vártak... És nem csak Te... Nagyon jó hír, hogy a Birodalom visszavág és a Jedi visszatér is sorra kerül majd!!! És egyébként nekem elképesztő, hogy ezt valakik nonprofit munkában csinálták és csinálják, ráadásul annak tudatában, hogy talán még cseszegetni is fogják őket ezért a "hivatalos SW movie készítők".... Jó lenne minél előbb látni az egészet, de én sajnos nem tudok ilyesmit letöltögetni...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Május 20. (szerkesztve) Én is lelkes vagyok, csak nekem kicsit soknak tűnik a változtatás. De addig nem akarok mélyebben belemenni, amíg nem láttam az egészet egyben. A képek mindenesetre eszméletlenek! Már csak két nap. Hamarosan jön pár menü kép Zééé -től. Addig alább látható a saját verzióm, még Zééé kezében. Szerkesztve: 2008. Május 20. - Ody Mandrell
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Május 20. Hozzászólás ideje: 2008. Május 20. Köszi Zééé, az infókat, és mindent, amit írtál Gyönyörűek a képek, és szerencsére nekem már nem kell a film után vadásznom Örülök ennek a verziónak, alig várom, hogy láthassam. Ehhez nem is kell felirat, mert ismerjük a filmet
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 20. Hozzászólás ideje: 2008. Május 20. Lehet, hogy erre vártak... És nem csak Te...Nagyon jó hír, hogy a Birodalom visszavág és a Jedi visszatér is sorra kerül majd!!! És egyébként nekem elképesztő, hogy ezt valakik nonprofit munkában csinálták és csinálják, ráadásul annak tudatában, hogy talán még cseszegetni is fogják őket ezért a "hivatalos SW movie készítők".... Jó lenne minél előbb látni az egészet, de én sajnos nem tudok ilyesmit letöltögetni... Az tuti, hogy nem a kisujjukból rázták ki a pénzt ami kellett az eszközökre amikkel véghezvitték az felújítást. Valaki áll a háttérben az biztos.
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 20. Hozzászólás ideje: 2008. Május 20. Bazz, én nem tudok betelni azzal a HCS-s nagytotállal amikor ott lebeg az "ismeretlen"(?) bolyó felett. K*rvára darkos, a hideg futkos a hátamon amikor mutatja az előzetes. Az a színvilága nagyon üt.
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Május 20. Hozzászólás ideje: 2008. Május 20. Én is lelkes vagyok, csak nekem kicsit soknak tűnik a változtatás. Szinte a számból vetted ki a szót Ody! Elég ambivalens érzéseim vannak ezzel kapcsolatban, de ezek kifejtésével megvárom magát a filmet.
Zééé Hozzászólás ideje: 2008. Május 20. Hozzászólás ideje: 2008. Május 20. (szerkesztve) Végre Ody segítségével rájöttem hogyan kell képeket feltölteni és tessék..... Szerkesztve: 2008. Május 20. - Zééé
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 20. Hozzászólás ideje: 2008. Május 20. Kösz Zééé. A belső menükről is dobsz fel párat?
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Május 20. (szerkesztve) Szinte a számból vetted ki a szót Ody! Elég ambivalens érzéseim vannak ezzel kapcsolatban, de ezek kifejtésével megvárom magát a filmet. Gondoltam, hogy Te leszel a legszkeptikusabb. Mint kiderült már millió-egyszer, a képek azok csak képek. Igazi ítéletet a film megtekintése után lehet majd mondani. Nagyon kíváncsi vagyok a kritikádra. Én a péntek estét már tuti erre fogom rászánni. Azt is megígérhetem, hogy ha valami nem tetszik, nem fogom véka alá rejteni. Egyébként Zééé nem tud betelni a csata jelenetekkel, és azt mondja minimális gagyi vagy amatőr hatás sem érzékelhető ezeken a képeken. Ha igaza van (és miért ne lenne), akkor le leszek nyűgözve. Szerkesztve: 2008. Május 20. - Ody Mandrell
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 20. Hozzászólás ideje: 2008. Május 20. Nagyon jók. A THX logó hiánya asszem nem zavar :D
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 20. Hozzászólás ideje: 2008. Május 20. Az biztos, hogy én is kukacoskodó leszek és a legutolsó robbanás effekt se kerülheti el a figyelmem.
Zééé Hozzászólás ideje: 2008. Május 20. Hozzászólás ideje: 2008. Május 20. Menekülés a Halálcsillagról (Dogfight)
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Május 20. Hozzászólás ideje: 2008. Május 20. Belenéztem. Nagyon jó. Főleg az űrben játszódó plusz jelenetek tetszenek. Tetszetős az Alderaan felrobbanása is. Luke fénykardja se szinváltós már. Csak a rohamosztagos fejbeverésének a hangját hiányolom. Azt azért még rárakhatták volna A fénykardpárbaj is nagyon szép szines. Tetszenek a modernizált megoldások is. (HCS közeledése Yavinhoz a képernyőn, vagy a HCS gyengeségét bemutató kijelző módosítás) És a lényeg: Nem Greedo lőtt először
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Május 20. Hozzászólás ideje: 2008. Május 20. (szerkesztve) Hát, végignéztem az egész fotóalbumot, és kicsit sok benne az "Alternate shot" és a "New shot" kifejezés.Így látatlanban nem sokat tudok mondani, de hogy újravágta az egész csatajelenetet. Egy pár másodperces jelenet háromszor volt benne... Szerkesztve: 2008. Május 20. - kolmilan
Zééé Hozzászólás ideje: 2008. Május 20. Hozzászólás ideje: 2008. Május 20. (szerkesztve) még néhány shot....de mostmár tessék megnyilvánulni rajtam kívül is:D Szerkesztve: 2008. Május 20. - Ody Mandrell
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 20. Hozzászólás ideje: 2008. Május 20. Azt hiszem ennél több képet már nem lehet összeszedni, immár a filmet kell látni.
Zééé Hozzászólás ideje: 2008. Május 20. Hozzászólás ideje: 2008. Május 20. (szerkesztve) kolmilan: nincs csak két új zenei szekvencia....az egyik a birodalmi induló....a másik meg a kardpárbaj alatt...ott eredetileg nem volt zenei taktus. Légyszives ne írj butaságot. Szerkesztve: 2008. Május 20. - Zééé
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Május 20. Hozzászólás ideje: 2008. Május 20. (szerkesztve) kolmilan: nincs csak két új zenei szekvencia....az egyik a birodalmi induló....a másik meg a kardpárbaj alatt...ott eredetileg nem volt zenei taktus. Légyszives ne írj butaságot. Láttam belőle egy részletet youtubeon, és abban volt. De te már láttad az egészet, és így biztosan jobban tudod. Egyébként szerintem nem kellett volna változtatni ezeken. (Valaki el tudná magyarázni, miért nem jeleníti meg a képemet az oldal?) Szerkesztve: 2008. Május 20. - kolmilan
Zééé Hozzászólás ideje: 2008. Május 20. Hozzászólás ideje: 2008. Május 20. (szerkesztve) Alderaan felrobbanása nem jobb mint a régi de nem is rosszabb, inkább "szép"...pusztán azért alakították át, mert butaság volt, hogy egy élő bolygó úgyan olyan típusu robbanást generál, mint egy fúziós erőműként működő űrállomás. A halálcsillag felrobbantása viszont sokkal hatásosabb. főleg az új menekülés és az oldalt látható új Yavinnal. Apropó...Yavin végig új "mate paint"! Szerkesztve: 2008. Május 20. - Zééé
Ajánlott hozzászólás