Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

The Clone Wars mozifilm

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Aranyos volt a végén a meglepi :) Csak ketten maradtunk bent, szegény mozis csaj már biztos unta a dolgot, de valahogy nem tudott érdekelni XD

Magyar szinkron: nekem Moser Károly még mindig nem jön be... félelmetes volt, amikor először megszólalt... Mondjuk Matt Lanter is elég gáz sztem :S Hát úgy egy szinten vannak XD

Hozzászólás ideje:

Szerintem remek kis szórakoztató film volt a CW :) Nagyon jó volt a mai nap, és csak rajtunk múlik, hogy legyen még hasonló.

A hely, ahol voltunk, kicsit Fanyűvő stílusú (ott is az alagsori faborítású helyiségben talizgattunk, és csak egy metróállomással van messzebb a Vácin), de utóbbiban lehet rendes kaját is rendelni.

Hozzászólás ideje:

Hát csak így őszintén.Kurva jó nap volt egy kurva jó filmmel.A filmnek minden percét élveztem.Pozitívan jött le az egész.A zene a karakterek, a csaták fenomenálisak voltak.Nem értem a kritikákat. :)

Lucas újra megcsinálta a tuttit.

Hozzászólás ideje:
Szerintem remek kis szórakoztató film volt a CW :) Nagyon jó volt a mai nap, és csak rajtunk múlik, hogy legyen még hasonló.

A hely, ahol voltunk, kicsit Fanyűvő stílusú (ott is az alagsori faborítású helyiségben talizgattunk, és csak egy metróállomással van messzebb a Vácin), de utóbbiban lehet rendes kaját is rendelni.

De azért jó volt nem?Mondjuk én ettem a film elött.A nap minden percét élveztem,Nagyon jó volt.Nagyom örülök annak, hogy sok eddig ismeretlen fórumtárssal megismerkedtem.

Hozzászólás ideje:
Hehe, épp csak a film címét nemigen találják el :)

Ja meg a fénykardot.Elegem van már a laikus lézerkardból.

Szerkesztve: - frenkie

Hozzászólás ideje:

Akkor egy kritika.

Ma sikerült fórumtársak körében megtekintenem eme gyöngyszemet.Először látván a filmet, nem befolyásol az esetleges torrentről leszedett változat.

A film elött elolvastam Zééé és sokan mások szerintem negatív kritikáját.Ezeket próbáltam kiverni a fejemből.Moziba bent ültünk, és elkezdődött a film.Elmagyarázzák, tulajdonképpen mi is ez a Clone Wars.Majd egy idő után bele a sűrűjébe.Amikor Anakin és Obi-want mutatták csatában tudtam, ,hogy elvesztem.Ugyanúgy ,mintahogy gyerekként az ep 4-5-6-nál.Amikor kb '81-ben láttam az ep 4-et és Kenobi elárulta, hogy Luke apja harcolt a háborúban mindig kiváncsi voltam milyen lehetett vajon az a háború.

Most választ kaptam.Igaz animáció formájában, de megjött a válasz.Mert ez az animáció frenetikus és minden pillanata észbontó.Itt az igazi háború zajlik, halottakkal, sebesültekekl ,fájdalmakkal.A csaták olyanok, hogy szó szerint tátva maradt a szám amikor megláttam.Zseniális.A poénok ütnek.Ashoka, nagyon szimpi karakterrré vált számomra.Olyan pozítív élményekkel gazdagabban jöttem ki a moziból, melynek hatása most is tart.Minden jó benne.A zene, a karakterek a story.Sokan írták, hogy nem érezték az sw-feelinget.Bennem a kezdetek óta bennem volt.Kit érdekel, hogy animáció mikor a hősökről van szó?Gyönyörű.Élveztem minden pillanatát.Lucas megint megcsinálta.Zseniális a fazon.Negatívumot nem találtam benne.Éljen Lucas, aki ismét mérföldkövet alkotott a filmek rengetegében.

Hozzászólás ideje:

Bocs Frenki de ez elfogult kritika volt.

"Éljen Lucas, aki ismét mérföldkövet alkotott a filmek rengetegében."

Azért ez egy kicsit megmosolyogtató.

Az a jó kritika ami objektív, megpróbál elvonatkoztatni és nem kizárólag rajongói szempontok alapján értékelni egy filmet. Tudom nehéz, de meg kell próbálni. Eddig SimonZ szösszenete tetszett a legjobban, majd minden szavával egyetértek.

A film szerintem is jó, de csak ha TV-s minőségében értékeljük. Mozis szempontok alapján csúfondárosat bukik.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Remek nap volt. Megmondom őszintén nem hittem volna, hogy ilyen jó lesz! Pár új arc mellett a film is remek élményt nyújtott. Én már eddig is láttam egy párszor, így élményekkel felvértezve ültem be rá. Gondoltam, hogy jó lesz, na de hogy ennyire? ez a film mozira termett! Egy pillanatig se merült fel bennem, hogy összevágott TV filmet látok. Egyszerűen döbbenetes mennyi pluszt adott hozzá a remek minőség és a szinkron. Teljesen összeállt az egész. A csatákról csak szuperlatívuszokban lehet beszélni és a történet is kellően kidolgozott. Most lehet, hogy a gyerek beszél belőlem, de aki ezt fikázza az eléggé el van tévedve. Örültem a sok pozitív véleménynek a film után. Dzséjt pl. teljesen el volt ájulva tőle... Gyönyörű bevezetése ez a sorozatnak! Majd még írok róla, mert most csak kavarognak a gondolataim....

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Bocs Frenki de ez elfogult kritika volt.

"Éljen Lucas, aki ismét mérföldkövet alkotott a filmek rengetegében."

Azért ez egy kicsit megmosolyogtató.

Az a jó kritika ami objektív, megpróbál elvonatkoztatni és nem kizárólag rajongói szempontok alapján értékelni egy filmet. Tudom nehéz, de meg kell próbálni. Eddig SimonZ szösszenete tetszett a legjobban, majd minden szavával egyetértek.

A film szerintem is jó, de csak ha TV-s minőségében értékeljük. Mozis szempontok alapján csúfondárosat bukik.

Azt ajánlom nézd meg moziban. Mindenki a helyén tudta kezelni nálunk, senki nem károgott. Igenis hatalmas élmény egy SW rajongónak nagy vásznon megtekinteni a filmet. Ahelyett hogy kritizálsz, inkább egy mozi felé vehetnéd az irányt.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Én is csatlakozom a pozitív véleményekhez. Tetszett a film nagyon! Ez egy lazább, könnyedebb stílust követve készült, és ezt már az elején a zene is jelzi az eredeti főcím dallam "megbolondításával". Aranyos poénok, jó párbeszédek, és nagyon jó szinkron jellemzik. Ahsoka remek volt! És a klónok emberi természetének kihangsúlyozása is! Egyedül a végén az utolsó képbeállítás nem tetszett, de ez az egyetlen, amit most negatívumként fel tudok hozni.

Ez nem Anakin filmje, nem róla szól elsősorban a történet, hanem a klónháborúról, annak is csak egy rövid epizódjáról, ezért is nem érdemes SW-film (az I-VI. rész minőségében gondolom) kategóriában gondolkodni ezzel kapcsolatban. Másmilyen film szerintem nem is illeszkedett volna jól az Ep2 és az Ep3 közé, amelyek az SW-movie kategóriában felülmúlhatatlanok! Csak egy ilyen lazább történetvezetésú animációs filmet volt szabad megkockáztatni - szinte biztosan nagy kudarc lett volna egy olyan kísérlet, ami felnőni igyekezett volna a nagy elődökhöz, csak rajzfilm formátumban, mert nem tudom elképzelni, hogy azt sikeresen meg lehetett volna oldani.

Már írtam korábban, de most még határozottabban az az érzésem, hogy ez a film ugyanúgy direkt más akart lenni, mint az "igaziak", mint anno az előzmények a régi trilógiához képest. És ez sokaknak csalódást okoz - remélhetően nem véglegesen, csupán első nekifutásra. :)

Hozzászólás ideje:

Zéé: természetesen semmi gond.Nyilván te máshogy látod.Mégegyszer mondom, úgy ültem be rá. hogy próbáltam kiverni a fejemből a pozítív és negatív kritikákat.Nyilván nem nagyon sikerült.De a filmről csak szuperlatívuszokban tudok beszélni.Nem azért mert Lucasnak köze van hozzá.Hanem az élményért.Lehet hogy megkövetsz, de ez moziba termett.A csaták mindenképp.Hihetetlen intezítás, az összetartozás érzésének bemutattása, a humor mind mind olyat nyújt ami számomra tökéletessé teszi a filmet.Erre vártam 27 éve mióta Kenobi mesélt Luke-nak abban a bizonyos kunyhóban.

Egyetértek Pildivel.Lucas ismét újjított és nekem nagyon bejön.Azt mondom neked, hogy ez a rajongók mozija.Ez nekünk készült.Fogadd meg Ody tanácsát, és nézd meg moziban.Máshogy fogod látni.

Szerkesztve: - frenkie

Hozzászólás ideje:

No, én is hazaértem. :)

Remek nap volt egy nagyon jó filmmel, és egy még jobb társasággal! :)

A film nekem minden negatív kritika ellenére nagyon tetszett. Persze a helyén kell kezelni. Mélységeiben meg sem közelíti az Ep1-6-ot, de ezt már eddig is tudtuk, hogy nem is volt célkitűzés. Realitásban viszont messze túlhaladja a Tartarowsky féle rajzfilmet. Alig 1-2 helyen mondhatom azt, hogy ez azért túlzás.

Ahsoka, Anakin, Obi-Wan és a klónok fenomenálisak! Dooku és Padme szerepét (legalábbis a magyar szinkronnal) nem sikerült a többiek könnyedségéhez alakítani, de még ők is elmennek. Jabba végig olyan, amilyennek lennie kell: aggódó szülő. A helyzettől függően segítséget kér, bosszúszomjasan dühöng, vagy hálásan örül. Aki mást várt tőle, rosszul tette. Ventress hozta a formáját a rajzfilmből, bár azt hiszem, mintha rajta is tudtak volna alakítani valamennyit. Az egyetlen ellentmondásos szereplő számomra Ziro. Na, nála egy kicsit mást vártam. Ennél egy fokkal komolyabbat. De végülis működött a figurája. Majd még eldöntöm, hova soroljam. Minden esetre érdekes személyiség... A droidok emberi tulajdonságai egy kicsit soknak tűntek nekem, de csak a realisztika tekintetében, egyébként jókat nevettem rajtuk.

A csaták realisztikusnak tűntek, talán csak néhány klón vs. droid verekedést éreztem túlzónak, de ezek ebben a filmben poénnak elfogadhatók. Az űrjelenetekben nem emlékszem említésre méltó problémára, azok azt hiszem szinte tökéletesek.

A történet vonala elég egyszerű, de mivel ez a film elsősorban könnyed szórakoztatásra készült, nincs is szüksége bonyolultabbra, mélyebbre.

Összefoglalva: Szórakoztatás 10/10, Star Wars: 9/10, de ez még javulhat... :)

A mozizás után a kávézóban(?) nagyon jól éreztem magam. Nagyon jókat beszélgettünk, és örülök, hogy ennyi fórumtagot ismerhettem meg személyesen. :) Most úgy érzem, ez a fórumtali ismétlést kíván. Sajnos nekem úgy néz ki, hogy csak a tavasszal, vagy nyáron lesz lehetséges a piszkos anyagiak miatt, de mindenképp igyekszem odaérni minél előbb egy következő talira.

Hozzászólás ideje:
Szerintem ez fan munka. Se magyar szinkron se magyar feliratot nem olvasni a hátulján. Kétlem, hogy így adnák ki nálunk...

Ez rajongói munka. A cím betűtípusa sehol nem a hivatalos, sőt, az "ú" egy megnagyobbított kisbetű. Az első borítón egy sima fekete téglalappal van kitakarva az angol cím. A Warner-logó sem túl professzionális.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Ez rajongói munka. A cím betűtípusa sehol nem a hivatalos, sőt, az "ú" egy megnagyobbított kisbetű. Az első borítón egy sima fekete téglalappal van kitakarva az angol cím. A Warner-logó sem túl professzionális.

Ezt az oldalát nem akartam bolygatni a képnek, de így még egyértelműbb a dolog.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.