Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Adywans Empire Strikes Back Revisited

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Értem. Viszont akkor még él az első kérdésem... nem tud valaki egy videószerkesztő programot, amivel ezt meg tudnám oldani?
Avimux-xal hangot tudsz a vidora tenni, VideoDubbal pedig kivenni.
Hozzászólás ideje:
Azért a Mátrix az érdekes lenne ha onnan vennék ki a színszűrőt. :)
Nekem olyan kiadás van meg a Mátrixból(angliai) ami szépen át van színezve, és hidd el semmivel se rosszabb élmény.

http://dvd.ign.com/articles/566/566215p1.html

Szerintem óriási hangulatot adott az Ep5-nek az eltúlzott szűrője a 2004-es dvd-n, szóval én asszem maradok annál. :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Én úgy veszem észre, hogy csupán a fátyolosságot vették le. :) A Mátrix-béli zöldesség azért még észrevehető. És ott ugye nem hiába alkották meg ezt a fajta kontrasztot. Az SW-ben ezt nem indokolta különösképp semmi sem, főleg úgy, hogy nem csak egy idegen világ bemutatására ( Hoth) szánták volna, hanem ráültették az egész filmre, míg a többi epizódban ennek nem volt nyoma.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Sajnos az összehasonlító képek eltűntek, de ezek a javítások mellett is észrevehető a színszűrő használata. De majd meglátjuk, hogy Adywan mit hozz ki belőle, mennyire lesz furcsa, illetve mennyire fog illeszkedni a többi rész látványvilágához.

Hozzászólás ideje:
Sajnos az összehasonlító képek eltűntek, de ezek a javítások mellett is észrevehető a színszűrő használata. De majd meglátjuk, hogy Adywan mit hozz ki belőle, mennyire lesz furcsa, illetve mennyire fog illeszkedni a többi rész látványvilágához.
Az EPIV elérhető. Pedig mintha a többit is felraktam volna a szerverre. :) Na majd pótolom ezt a hiányosságot.
Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Miért kéne indok egy látásmódhoz? Mintha az írótól indokot kérnének, miért abban a stílusban ír, amiben... :)
Nem érted, látom. :P

Akkor mondj nekem olyan indokot, mely nem tette szükségszerűvé, hogy a többi öt részt ne színezzék be. :D Egyedül ha a napszak úgy kívánja, akkor is csupán fényszűrőket alkalmaztak.

Hozzászólás ideje:

Mondjuk, mert a többi öt részt más rendezte. Vagy mert a többi öt résznél valaki úgy érezte, nem kell a kék, jobb más szín. Azon nem akadsz fenn, hogy az Aliensen miért van kék szűrő, az A3-on és AR-en rozsdabarna, az Alienen meg semmilyen? Nem kell ehhez magyarázat, indok, semmi. A kék szín ridegséget kölcsönöz, és valaki úgy érezte, ez ad egy pluszt az ep5-höz, amire amúgy is jellemző a ridegség, hiszen ott a Hoth, a sok csillagrombolós jelenet, a Dagobah, minden komor, szürke, hideg, rideg, amihez illik a kék. A mustafari vagy tatooine-i, esetleg nabooi jeleneteket tartalmazó filmekben ez baromi hülyén jött volna ki (nesze neked indok). Érzések kiváltásához szükséges elemeket nem kell megmagyarázni.

Hozzászólás ideje:

Dzséjt mondott valamit. Lehet hogy a Tatooine a kulcs az egészhez. Ugyanis az Ep5 az egyetlen film a 6 közül, amelyikben nem szerepel a Tatooine, mint helyszín...

• 1 hónappal később...
  • 5 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Újabb kis morzsa......... :lol:

name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>">
name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="344">

Hozzászólás ideje:
Mikor is lesz kész?

Valamikor nyárra ígérték..........

Remélem minnél hamarabb.........

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Az épületek átvariálása nagyon nem jón be. Az ég kinézete már bejövősebb de a 2004-es verzióban levő jobban fekszik.

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Nagyon jól nézz ki, főleg HD-ben :P A lézernyalábok szuperek és végre ott vannak a menekülő űrhajók is :D

Leia azért milyen hidegvérrel nyugtázza má', hogy Artu majdnem totál kisütötte magát :D

Hozzászólás ideje:

Miért nem jó a piros lézer? Nekem mindig is jók voltak úgy.

Szerintem meg 1:39-nél sokkal jobbak lettek az épületek mint az eredetiben (2004-esben).
Jól néznek ki az tény de ennek ellenére mégse tartom jó ötletnek a cserét.
Hozzászólás ideje:
Miért nem jó a piros lézer? Nekem mindig is jók voltak úgy.

Mert nem így kell kinézniük. Minden lézernyaláb közepén van egy fényesebb ív is (akárcsak a fényakardban), nem egyszerű vörös nyaláb az egész. A poén az, hogy még az ep4-5-6-ban is csak a puskákból leadott lövedékekből hiányzik ez a fényes középső rész. Következetlenség.

Hozzászólás ideje:

Nekem az Adywanosban simán csak rózsaszínesnek tűntek. Ha csak ennyire látható számomra a különbség akkor nem látom különösebben értelmét annak hogy a Lucasfilmes verziókba fényesebb belsejű lézereket akarjak. Persze attól még nem bánnám ha Lucasék ezt a problémát is kikezelnék.

Hozzászólás ideje:
Nekem az Adywanosban simán csak rózsaszínesnek tűntek. Ha csak ennyire látható számomra a különbség akkor nem látom különösebben értelmét annak hogy a Lucasfilmes verziókba fényesebb belsejű lézereket akarjak. Persze attól még nem bánnám ha Lucasék ezt a problémát is kikezelnék.
Állítólag évek óta dolgoznak a HD verzión. Ha az nem lesz jó ebből a szempontból akkor semmi.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.