Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 13. Szerintem ezek után egy rossz szavad nem lehet Adywanra. Szerintem jobb is ha lassan összedobsz egy istenitő cikket a Birodalom visszavág Revisited készítéséről Meg is fogom tenni... miután cigánygyerekek potyognak a piros hó mellett a befagyott pokolból Vagy, ha az Adywan ep5 elnyeri a tetszésem (rád bízom annak eldöntését, hogy melyikre van nagyobb esély ). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 13. Miért is dobta meg a nézettséged? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 13. Miért is dobta meg a nézettséged? Feltöltötték az Adywanféle ep4-et az ncore torrentoldalra, és a feltöltő a filmről szóló blogbejegyzésemet jelölte meg magyar igazolólinknek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 13. (szerkesztve) Egy apró kérdés: Palpatine fejénél, kb balra a homloka környékén, miért van hatalmas fekete rész a hologrammos jelenetnél? Vagy csak sz*r a laptop képernyője? Szerkesztve: 2009. Június 13. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 14. (szerkesztve) "Adywan igazán beletehette volna az ep4-be valahogy Yodát! Talán amiatt olyan sivár az ep4 mert Yoda ebben nincs benne. Míg a Birodalomban,és a Jediben főszerepet kapott!Nameg a prequelben is fontos karakter." by Jedi Lovag (akivel "beszélgetek") Szerkesztve: 2009. Július 14. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 14. Mond meg a srácnak, hogy a rendezőnek bajai voltak a Yodát alakító kis zöld manóval. Állítólag kezdetben sok gázsit kért a szerepért. A menedzsere nem engedte, hogy aláírja a szerződést. És sajna még Adywan se tudott csodát művelni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 14. Jaj hagyjuk már, hogy egy 14 éves csávó miket zagyvál össze. Majd rájön ha megérti az összefüggéseket. Ezen nem kell mindig kiakadni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Az Episode 4 - Revisited-hez készítettek feliratot? Eddig nem nagyon találtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Az Episode 4 - Revisited-hez készítettek feliratot? Eddig nem nagyon találtam.Szerintem nincs sehol. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Asszem ez még nem volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 22. A felső kép a Hoth -ot mutatja, az alsó meg az északi sarkot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Látom eltávolította a kék szűrőt róla Adywan jó arc Nem is tudom mai napig, hogy miért kellett megerősíteni a DVD kiadásra a kék szűrőt, szerintem jó volt az úgy is, köztes állapotban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Látom eltávolította a kék szűrőt róla Adywan jó arc Nem is tudom mai napig, hogy miért kellett megerősíteni a DVD kiadásra a kék szűrőt, szerintem jó volt az úgy is, köztes állapotban. Azért ennyire nem kék ám az. De ezt már átrágtuk ezerszer... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. A francba, a siklók meg kimaradtak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. A Birodalom Visszvág sosem tartalmazott kék szűrőt. Egyszerűen a Lowry Digital programja túlszaturálta. Adywan azt az állapotot állította vissza (ez látszik a kiadott képekből és trailerből), amilyen az eredeti film is volt anno. De ezt bárki tudja ellenőrizni, akinek van másolata a Laser Disc kiadásról. A 2004-es kiadásnak a színe pocsék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. No valakinek tetszik a színe Azt hiszem, ezt sokan nagyon kritizálták ebben az Adywanos cuccban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Tényleg kissé túl durván bántak a 2004-es kiadáson a kék színnel. Nekem így "kihypozva" jobban bejön. Élesebbek is a képek... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Tényleg kissé túl durván bántak a 2004-es kiadáson a kék színnel. Nekem így "kihypozva" jobban bejön. Élesebbek is a képek... Remélem az avatart is kihipózod, mert az is marha színes. Ne felejtsd ki a kék "szamarakat". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Remélem az avatart is kihipózod, mert az is marha színes. Ne felejtsd ki a kék "szamarakat". Eh, kötekedős Azért a Mátrix az érdekes lenne ha onnan vennék ki a színszűrőt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Valaki nem tud egy programot, amivel az egyik videó hangját be lehet vágni a másik videó képéhez? Konkrétan azt szeretném megoldani valahogy, hogy ebben az Ady-Wan-féle 'New Hope'-ban a magyar szinkronhangok szólaljanak meg. Érdekes lenne megvalósítani, mert nekem személy szerint jobban bejön ez a felújítás felújítása, kezdve a szűrők eltávolításától a normális fénykardokig... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. A Ben kunyhójában lévő jeleneteket átszerkesztette Adywan, tehát 1 az 1-ben nem tudnád rátenni a szinkront. Másik meg az, hogy már fellelhető speciális boltokban egy ilyen verzió Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. A Ben kunyhójában lévő jeleneteket átszerkesztette Adywan, tehát 1 az 1-ben nem tudnád rátenni a szinkront. Másik meg az, hogy már fellelhető speciális boltokban egy ilyen verzió Azt tudom, hogy megvágta, de a szinkront is meg lehetne vágni... Esetleg nem tudsz valahol ilyen 'speciális boltot'? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Azt tudom, hogy megvágta, de a szinkront is meg lehetne vágni...Esetleg nem tudsz valahol ilyen 'speciális boltot'? Tudtommal az Adywanos verzióhoz nincs szinkron. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Az "nmagos" szociális ellátóhelyen van egy változat. Kissé állítólag gyengére sikeredett a hangminősége, de passzol mindenhol. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Az "nmagos" szociális ellátóhelyen van egy változat. Kissé állítólag gyengére sikeredett a hangminősége, de passzol mindenhol. Én is arra céloztam, bár nem szedtem le, nem tudom milyen a hangminősége, csak láttam, hogy van ilyen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Honnan lehet leszedni? Még ha gyenge is, azért meghallgatnám, hátha nem olyan rossz... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Honnan lehet leszedni? Még ha gyenge is, azért meghallgatnám, hátha nem olyan rossz... Sajna már én se tudtam leszedni, mert nem töltik fel. El lettünk késve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Sajna már én se tudtam leszedni, mert nem töltik fel. El lettünk késve.Ezen ne csodálkozz június közepén lett feltöltve... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Sajna már én se tudtam leszedni, mert nem töltik fel. El lettünk késve. Értem. Viszont akkor még él az első kérdésem... nem tud valaki egy videószerkesztő programot, amivel ezt meg tudnám oldani? Időm éppenséggel lenne rá és ha úgy alakul, fel is tudnám tölteni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.