Jump to content

A novellapályázat nyertesei!


Recommended Posts

A novellapályázat nyertesei!

 

 

Mint arról korábban mi is beszámoltunk, a Jedirend oldala nagyszabású novellapályázatot hirdetett amatőr SW írók számára. Az új fejeleményekről Dóra küldött nekünk információkat.

 

Sziasztok!

 

Örömmel láttuk, hogy az idén is számos remek munkát küldtek be a Jedi Rend novellapályázatra, melyet fennállásunk harmadik évfordulója alkalmából írtunk ki.

Ám némileg kisebb kört mozgósított, mint amire mi, a Szervezők számítottunk a reklámozottság arányából, így némi utómunkálatot is igényelt a feladat. Ez még egy ideig tartott, mivel a szponzorunk visszajelzésére vártunk a megváltoztatásra került díjazásról. Eredetileg nyolc főt szerettünk volna jutalomban részesíteni, de mint azt már leírtuk, nem érkezett be elegendő munka ahhoz, szinte egy teljes mezőnyt kéne ilyesfajta érdemben részesíteni, s ez meglehetősen nevetséges is volna. Tudjuk, hogy nem ez az a döntés, amire vártak a nevezőink, de úgy éreztük, így a leghelyesebb, s elnézést kérünk mindazoktól, akik az eredeti díjazás értelmében jogosultak lettek volna a Holdfény Team vásárlási utalványára, ám a változtatás miatt kimaradnak.

Köszönjük a részvételt, a belefektetett időt és energiát. Egy élmény volt olvasni. Ez pedig nem csak nekünk, hanem a nagyközönség számára is elérhető céllá válik: a pályázók munkáit a Jedi Rend weboldalának fanfiction-részlegében is megtekinthetitek.

 

 

A pályázatot reklámozóknak pedig hatalmas köszönettel tartozunk, mert hozzájárultak a hír terjedéséhez. Viszont mint észrevehettétek, keserű szájízzel vettünk tudomásul pár dolgot. Hogy John Keating, a Holt költők társasága című film impozáns tanerőjének szavaival éljek, manapság sok ember "azt hiszi, hogy a gondolatai nem érnek semmit, szégyellnivalók... hogy retteg tőlük", és ez a pályázat rádöbbentett minket arra, mennyire igaz is ez. A magam részéről szeretnék azon munkálkodni, hogy ezt a gátlást egyre többen vetkőzhessék le, s szeretném ebben a szellemben megkérni minden társoldalunk és szárnyaikat bontogató tehetségeket összegyűjtő portál szerkesztőit, tegyék magukévá ezt a célkitűzést.

 

 

Utoljára, elvágva mindenféle szóbeszédet, ami esetleg arra vonatkozhatott, ez az egész pályázat egy hatalmas átvágás ( aranyos, de nem igazán jött be ;-) ), következzenek a nyerteseink novelláikkal, valamint a megváltozott díjazási rendszer a Holdfény Fantasy Kft. hozzájárulásával):

 

I. helyezés: András Bálint - Evolúció : 5000 Ft-os vásárlási utalvány

II. helyezés: Valyon Tamás - Fény és sötétség : 2000 Ft-os vásárlási utalvány

III. helyezés: Egressy Tamás - Háború : 2000 Ft-os vásárlási utalvány

 

Dóra,

A Jedi Tanács Elnöke

 

--

http://jedirend.corellian-run.hu

 

Szívből gratulálunk Dzséjt fórumtársunknak az elért szép eredményhez!

Edited by Ody Mandrell
Link to comment
Share on other sites

Éljen Dzséjt! Lelki szemeim előtt látom, hogy pár év múlva mindenkinek az aláírásában ott lesz egy írásjelekből összerakott lebutított Dzséjt kép, és mellette a szöveg: Segíts Dzséjtnek a világuralomra jutásában! :para:

Link to comment
Share on other sites

Köszi szépen mindenkinek :)

Ha gondoljátok, bemásolom a fórumra, úgyis kallódik valahol egy fan-fices topicom.

 

Lelki szemeim előtt látom, hogy pár év múlva mindenkinek az aláírásában ott lesz egy írásjelekből összerakott lebutított Dzséjt kép, és mellette a szöveg: Segíts Dzséjtnek a világuralomra jutásában! :)

Ezen de jót nevettem :para:

Link to comment
Share on other sites

Egyszer én is filóztam rajta, csak én csapnivalóan írok, így aztán nem is gondolkodtam komolyan benne.

Nem is írsz csapnivalóan! :) Szerintem lett volna esélyed, hogy bekerülj az első háromba.

Link to comment
Share on other sites

Nem is írsz csapnivalóan! :D Szerintem lett volna esélyed, hogy bekerülj az első háromba.

 

 

Állandóan kéreti magát, ha meg nem akkor időhiányra panaszkodik, vagy nincs ihlete, vagy a kedve pocsék, vagy a....ésatöbbi. :P

Fenéken köll billenteni oszt kész. :)

Link to comment
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information