Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. (szerkesztve) A novellapályázat nyertesei! Mint arról korábban mi is beszámoltunk, a Jedirend oldala nagyszabású novellapályázatot hirdetett amatőr SW írók számára. Az új fejeleményekről Dóra küldött nekünk információkat. Sziasztok! Örömmel láttuk, hogy az idén is számos remek munkát küldtek be a Jedi Rend novellapályázatra, melyet fennállásunk harmadik évfordulója alkalmából írtunk ki. Ám némileg kisebb kört mozgósított, mint amire mi, a Szervezők számítottunk a reklámozottság arányából, így némi utómunkálatot is igényelt a feladat. Ez még egy ideig tartott, mivel a szponzorunk visszajelzésére vártunk a megváltoztatásra került díjazásról. Eredetileg nyolc főt szerettünk volna jutalomban részesíteni, de mint azt már leírtuk, nem érkezett be elegendő munka ahhoz, szinte egy teljes mezőnyt kéne ilyesfajta érdemben részesíteni, s ez meglehetősen nevetséges is volna. Tudjuk, hogy nem ez az a döntés, amire vártak a nevezőink, de úgy éreztük, így a leghelyesebb, s elnézést kérünk mindazoktól, akik az eredeti díjazás értelmében jogosultak lettek volna a Holdfény Team vásárlási utalványára, ám a változtatás miatt kimaradnak. Köszönjük a részvételt, a belefektetett időt és energiát. Egy élmény volt olvasni. Ez pedig nem csak nekünk, hanem a nagyközönség számára is elérhető céllá válik: a pályázók munkáit a Jedi Rend weboldalának fanfiction-részlegében is megtekinthetitek. A pályázatot reklámozóknak pedig hatalmas köszönettel tartozunk, mert hozzájárultak a hír terjedéséhez. Viszont mint észrevehettétek, keserű szájízzel vettünk tudomásul pár dolgot. Hogy John Keating, a Holt költők társasága című film impozáns tanerőjének szavaival éljek, manapság sok ember "azt hiszi, hogy a gondolatai nem érnek semmit, szégyellnivalók... hogy retteg tőlük", és ez a pályázat rádöbbentett minket arra, mennyire igaz is ez. A magam részéről szeretnék azon munkálkodni, hogy ezt a gátlást egyre többen vetkőzhessék le, s szeretném ebben a szellemben megkérni minden társoldalunk és szárnyaikat bontogató tehetségeket összegyűjtő portál szerkesztőit, tegyék magukévá ezt a célkitűzést. Utoljára, elvágva mindenféle szóbeszédet, ami esetleg arra vonatkozhatott, ez az egész pályázat egy hatalmas átvágás ( aranyos, de nem igazán jött be ;-) ), következzenek a nyerteseink novelláikkal, valamint a megváltozott díjazási rendszer a Holdfény Fantasy Kft. hozzájárulásával): I. helyezés: András Bálint - Evolúció : 5000 Ft-os vásárlási utalvány II. helyezés: Valyon Tamás - Fény és sötétség : 2000 Ft-os vásárlási utalvány III. helyezés: Egressy Tamás - Háború : 2000 Ft-os vásárlási utalvány Dóra, A Jedi Tanács Elnöke -- http://jedirend.corellian-run.hu Szívből gratulálunk Dzséjt fórumtársunknak az elért szép eredményhez! Szerkesztve: 2008. Július 3. - Ody Mandrell
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. (szerkesztve) Mégegyszer hatalmas gratula Dzséjt! Bármilyen versenyen indultok, mindig nyer valamelyik SW tudorunk. Szerkesztve: 2008. Július 3. - Ody Mandrell
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. Én is gratulálok, miről szól Dzséjt mester műve?
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. Én is gratulálok, Dzséjt A művet el lehet valahol olvasni? Érdekelne
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. (szerkesztve) Benne van a hírben, hol lehet elolvasni... Szerkesztve: 2008. Július 3. - Ody Mandrell
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. Benne van a hírben, hol lehet elolvasni... jah, de nem lehet letölteni. Legalábbis nekem.
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. Grat a nyerteseknek!
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. Biztos tagsághoz kötött a letöltés. Dzséjt biztos rendelkezésetekre bocsátja majd.
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. Éljen Dzséjt! Lelki szemeim előtt látom, hogy pár év múlva mindenkinek az aláírásában ott lesz egy írásjelekből összerakott lebutított Dzséjt kép, és mellette a szöveg: Segíts Dzséjtnek a világuralomra jutásában!
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. Gratula Dzséjt! Egyébként azt az infót kaptam, h még nincsenek fent a novellák, de valszeg ma este felkerülnek a honlapra, nem pedig a fanfic részlegbe...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Július 4. Hozzászólás ideje: 2008. Július 4. Grat, Dzséjt Meg a többieknek is látatlanba, akik nincsenek itt
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Július 4. Hozzászólás ideje: 2008. Július 4. Köszi szépen mindenkinek Ha gondoljátok, bemásolom a fórumra, úgyis kallódik valahol egy fan-fices topicom. Lelki szemeim előtt látom, hogy pár év múlva mindenkinek az aláírásában ott lesz egy írásjelekből összerakott lebutított Dzséjt kép, és mellette a szöveg: Segíts Dzséjtnek a világuralomra jutásában! Ezen de jót nevettem
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Július 4. Gratulesz! Spanyol vagy?
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Július 5. Hozzászólás ideje: 2008. Július 5. Kolmilan, Rog, tenk jú veri mács
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Július 5. Dzséjt! Szerintem nyugodtan tedd fel a topikodba az írást! Lehet akér részletenként is.
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Július 5. Hozzászólás ideje: 2008. Július 5. Dzséjt! Szerintem nyugodtan tedd fel a topikodba az írást! Lehet akér részletenként is. Egy lépéssel megelőztelek
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Július 5. Hozzászólás ideje: 2008. Július 5. Spanyol vagy? Előző életemben lehet hogy az voltam.
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Július 6. Hozzászólás ideje: 2008. Július 6. Én is gratulálok, végül én nem adtam be pályázatot.
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Július 6. Hozzászólás ideje: 2008. Július 6. Köszi. Kár, hogy nem adtál be
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Július 7. Hozzászólás ideje: 2008. Július 7. Egyszer én is filóztam rajta, csak én csapnivalóan írok, így aztán nem is gondolkodtam komolyan benne.
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Július 8. Hozzászólás ideje: 2008. Július 8. Egyszer én is filóztam rajta, csak én csapnivalóan írok, így aztán nem is gondolkodtam komolyan benne. Nem is írsz csapnivalóan! Szerintem lett volna esélyed, hogy bekerülj az első háromba.
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 8. Hozzászólás ideje: 2008. Július 8. Nem is írsz csapnivalóan! Szerintem lett volna esélyed, hogy bekerülj az első háromba. Állandóan kéreti magát, ha meg nem akkor időhiányra panaszkodik, vagy nincs ihlete, vagy a kedve pocsék, vagy a....ésatöbbi. Fenéken köll billenteni oszt kész.
Ajánlott hozzászólás