Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Január 31. Hozzászólás ideje: 2006. Január 31. Úgy értem, hogy egyből oda érkezzek, az első oldalra, miután elküldtem a hozzászólást... Legas dolgozik ennek a problémának a megoldásán is. Vagyis tudtommal. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Január 31. Hozzászólás ideje: 2006. Január 31. Legas dolgozik ennek a problémának a megoldásán is. Vagyis tudtommal. Ok, tehát ez nem rajtam múlik... Válasz
LeGaS Hozzászólás ideje: 2006. Január 31. Hozzászólás ideje: 2006. Január 31. Most engem nagyon nem fogtok szeretni, de ezzel futottam össze: Proxy ErrorThe document has moved here, aztán meg a script túllépte a futási időt. Jó, semmi gond nem keletkezett, csak megemlítem. Amúgy jól alakul az oldal. Itt is lesznek majd képek? UW probléma...költözés után ilyen nem lesz. Csak azt nem értem minek így lekorlátozni a futási időt, ha már ilyen sz.r a szerverük. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Január 31. Hozzászólás ideje: 2006. Január 31. UW probléma...költözés után ilyen nem lesz. Csak azt nem értem minek így lekorlátozni a futási időt, ha már ilyen sz.r a szerverük. Sejtettem, nagyon szutyok ez a szerver, jobb is lesz faképnél hagyni. Esküszöm, a droidvezérlő hajó jobban kiszolgálta a droidjait a felrobbanása után, pedig az is küldhetett ilyesféle üzeneteket: Proxy error The document has moved here a script túllépte a futási idejét Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Január 31. Dzséjt: nincs kedved optimalizálni az avatarodat? Kicsit pixeles. Válasz
LeGaS Hozzászólás ideje: 2006. Január 31. Hozzászólás ideje: 2006. Január 31. Én már megtettem helyette, mert engem már idegesített egy picit hogy ilyen. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Január 31. Jó lenen ha alapból tudná kezelni az ilyeneket. Egyébként Legas, valószínű, hogy jövőhéten költözünk. És ez most már nem ígérgetés. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Január 31. Hozzászólás ideje: 2006. Január 31. Bocsesz, ha valakit idegesített. Én megpróbáltam optimizálni, de az eredmény csak rosszabb lett. Szólni is akartam, csak elfelejtettem, és most már látom, hogy nem is kell. Köszi LeGaS Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Január 31. Hozzászólás ideje: 2006. Január 31. Nekem olyan gondom van, hogyha kijelölök egy szöveget, hogy pl. sárgát szeretnék, vagy nagyobbat, vagy mit tudom én, akkor nem csinál semmit, csak a szöveg végére bittyeszti, hogy de ettől még nem lesz sárga... Tudtok segíteni? A vastagon szedettel is így van, csak azt manuálisan is betudom állítani, B /B vel. Donát. Válasz
LeGaS Hozzászólás ideje: 2006. Január 31. Hozzászólás ideje: 2006. Január 31. Donát: evvel sajnos nem tudok mit csinálni, így van megírva a rendszer. Félkövér / dőlt / aláhúzott szöveget egyszerűen úgy lehet írni, hogy bal oldalt az "Útmutató segítségével" opciót választjátok és akkor felugrik egy ablak, ahova be lehet írni mit is akartok félkövérrel / dőlt / stb...-vel szedni. LeGaS Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Január 31. Hozzászólás ideje: 2006. Január 31. De azért SimonZ fantasztikus képsorozata visszajön fejlécnek(és oldallécnek)? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 1. Hozzászólás ideje: 2006. Február 1. Pár napra eltüntem, erre mit látok ma reggel? Megújult a fórum Elsőre még szokatlan, de jó. Próbálom állítgatni az állítanivalókat. Némelyiket már megtaláltam. Bannerek nem lesznek, mint "régen" ? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Február 1. Még elég sok apróságot kell finomítani a fórumon, ezek között vannak a bannerek is, mert azok bizony lesznek. Válasz
LeGaS Hozzászólás ideje: 2006. Február 1. Hozzászólás ideje: 2006. Február 1. Türelem emberek, türelem! Minden meg lesz oldva. BTW, a Beállítások > Adatok szerkesztése menüben mostantól megadható, hogy ki melyik nemhez tartozik. Plz mindenki válassza ki a megfelelőt. (bár gondolom ti már tudjátok hogy ki lány és ki fiú, de én nem ) Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Február 1. Hozzászólás ideje: 2006. Február 1. Türelem emberek, türelem! Minden meg lesz oldva. BTW, a Beállítások > Adatok szerkesztése menüben mostantól megadható, hogy ki melyik nemhez tartozik. Plz mindenki válassza ki a megfelelőt. (bár gondolom ti már tudjátok hogy ki lány és ki fiú, de én nem ) Azért tipped biztos van, néha elég beszédesek a nevek... Válasz
LeGaS Hozzászólás ideje: 2006. Február 1. Hozzászólás ideje: 2006. Február 1. Persze, tipp az van (a nagytöbbség feltételezem fiú / férfi ), csak lányok nem tudom milyen mértékben vannak jelen. Kettőről tudok eddig. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Február 1. Hozzászólás ideje: 2006. Február 1. Úgy látszik ezt a "nemes" opciót még nem igen vették igénybe az emberek... Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Február 1. Hozzászólás ideje: 2006. Február 1. De azért SimonZ fantasztikus képsorozata visszajön fejlécnek(és oldallécnek)? És még bővül is a kollekció, ha minden jól megy... Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Február 1. Hozzászólás ideje: 2006. Február 1. Reméljük! Donát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Február 1. (szerkesztve) És még bővül is a kollekció, ha minden jól megy... Az új bannereket epedve várom én is. Szerkesztve: 2006. Február 2. - Ody Mandrell Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Február 1. Hozzászólás ideje: 2006. Február 1. És olyan, hogy Férfiállat nincs? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Február 2. Valaki tud ajánlani egy megbízható szervert? Olyan kellene, amin a MySQL korlátlan, hisz ez a fórum alapja, és csak így van értelme előfizetni bármire is. Már nézelődtem a neten, de eddig nem találtam igazán jót. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Február 2. Hozzászólás ideje: 2006. Február 2. Ody Mandrell! Te férfi vagy vagy nő vagy tartózkodsz. Vagy még a tartózkodástól is tartózkodsz? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Február 2. Szerinted "mi" vagyok? Csak a tapasztalataidra hagyatkozz. Na de ezt most itt befejezem. Válasz
dstar Hozzászólás ideje: 2006. Február 2. Hozzászólás ideje: 2006. Február 2. Néhány napig nem járok erre, és megújul a fórum. Tetszik... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Február 2. Néhány napig nem járok erre, és megújul a fórum.Tetszik... Örülök, ha bejön. Legas igérete szerint a hétvégén lesz nagyobb fejlesztés. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Február 3. Hozzászólás ideje: 2006. Február 3. Kicsit érdekes így h a fórumok, topikok címei mellett (amik magyarul vannak) maga a fórum angolul van.... "replying to Vélemények és javaslatok" és társai... Ez a sokféle szürke nem tetszik. Legyen egy sötétszürke, vagy a múltkori fekete sem volt rossz, de hogy egyik hozzászólás ilyen a másik olyan... valahogy neeeeeeeem.... Oldalra nem leetne valami keretféle? Az OK hogy a régit levettétek, fölül az a reklám eléggé belerondított... de legalább oldalt hadd legyen! (szabad kérni, hogy egy ideig klónok témában?) Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Február 3. Hozzászólás ideje: 2006. Február 3. Ja és válaszoláskor nem az első hanem az utolsó oldalra tesz, legalábbis az előbb azt csinálta... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 3. Hozzászólás ideje: 2006. Február 3. Legas igérete szerint a hétvégén lesz nagyobb fejlesztés. Akkor ha hétfőn ismét net közelben leszek, számíthatok arra, hogy ismét változásokat fogok látni Krande: Ha belépsz az üzeneteid közé, lesz jobb oldalon egy menüsor, ott mindenféléket módosítani tudsz. Legalább is én ott csináltam. Az avatarodat is ott tudod helyrehozni. Ody lentebb írta, hogy lesznek majd bannerek is, csak mindent összehozni biztosan sok idő, és Legas sem ezzel foglalkozik éjt nappallá téve (más dolga is van, gondolom én). Mindenkivel azt csinálja, hogy a hozzászólás elküldése után az első oldalra ugrik, ez apró kellemetlenség, de nem zavaró, egy kattintás, és már az első oldal jön be Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Február 3. Hozzászólás ideje: 2006. Február 3. Egyre jobban tetszik az új felület, többet tud mint a régi. Az ikonok terén némi káosz uralkodik még, legalábbis elég eklektikus a stílus. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.