Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Január 20. Hozzászólás ideje: 2012. Január 20. Idén 7 éves lesz a fórum, nem csoda, hogy ennyi vélemény összegyűlt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Január 20. Idén 7 éves lesz a fórum, nem csoda, hogy ennyi vélemény összegyűlt. Szép kor. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2012. Január 25. Hozzászólás ideje: 2012. Január 25. (szerkesztve) A mindig látható (tehát nem csatolt) képekkel és videókkal együtt idézgetőknek javaslom a képek és videók reakciós hozzászólásaikból történő kihagyását. Ha a HSz-ben nincs szöveg akkor szerintem elég egy a HSz témájára utaló meghatározás is az idézetekbe a lereagált képek vagy videók helyére. Szerkesztve: 2012. Január 25. - Rog Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Január 25. A mindig látható (tehát nem csatolt) képekkel és videókkal együtt idézgetőknek javaslom a képek és videók reakciós hozzászólásaikból történő kihagyását. Ha a HSz-ben nincs szöveg akkor szerintem elég egy a HSz témájára utaló meghatározás is az idézetekbe a lereagált képek vagy videók helyére. Én is támogatom! sokszor magam törlöm ki a beidézett videót. Ne legyetek lusták kicsit csinosítani a hozzászólásotokon. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Február 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Február 12. Mostanában egyre több a gyors egymásutánban jövő hozzászólás. Használjátok a "múltidézés" gombot, így egy posztban tudtok válaszolni. Sokkal ízlésesebb is így. Köszi! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Február 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Február 18. Érdekesség a nézettségi adatok világából. Külvilág 2074320 Clone Wars 652951 Star Wars Saga 473227 Star Wars Kvíz 361311 Star Wars Fan Art 266990 Star Wars Expanded Universe 263609 Star Wars hírportál 248941 Episode III - Revenge of the Sith 221550 A fórumról 211000 The Clone Wars - 1. évad 169777 The Clone Wars - 2. évad 155734 The Clone Wars - 3. évad 145212 Episode I - The Phantom Menace 104418 Episode II - Attack of the Clones 85992 SimonZ Star Wars honlapja 82591 Episode IV - A New Hope 67584 Episode V - The Empire Strikes Back 65545 Episode VI - Return of the Jedi 62325 Underworld 54000 The Clone Wars - 4. évad 39132 Star Wars szerepjáték 27322 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Február 19. Hozzászólás ideje: 2012. Február 19. Szépen termelünk. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Március 1. Hozzászólás ideje: 2012. Március 1. FlóriBá örülök hogy idetaláltál közénk, de ha nem veszed sértésnek akkor az user barokat nem ártana levenned Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Március 1. FlóriBá örülök hogy idetaláltál közénk, de ha nem veszed sértésnek akkor az user barokat nem ártana levenned Nincs jelentősége, mert hamarosan megszűnik az "aláírás" lehetőség a fórumon. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Március 1. Hozzászólás ideje: 2012. Március 1. Nincs jelentősége, mert hamarosan megszűnik az "aláírás" lehetőség a fórumon. Mi volt vele a gond? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Március 1. Mi volt vele a gond? Sok értelmét nem látom, és néha csak összezavarja a hozzászólásokat. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Március 1. Hozzászólás ideje: 2012. Március 1. Sok értelmét nem látom, és néha csak összezavarja a hozzászólásokat. Ja értem Van benne valami. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2012. Március 1. Hozzászólás ideje: 2012. Március 1. (szerkesztve) Sok értelmét nem látom, és néha csak összezavarja a hozzászólásokat. Én szívesen megtartanám az enyémet... Szerintem ha egy kicsit halványítanál rajtuk, egyáltalán nem lennének zavaróak. Szerkesztve: 2012. Március 1. - kolmilan Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Március 1. Én szívesen megtartanám az enyémet... Szerintem ha egy kicsit halványítanál rajtuk, egyáltalán nem lennének zavaróak. Nem lehet halványítani rajtuk. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2012. Március 1. Hozzászólás ideje: 2012. Március 1. Nem lehet halványítani rajtuk. Megtettem, megtarthatom? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Március 1. Megtettem, megtarthatom? Nem fogom 400 ember aláírását átszínezni. Ha megszűnik, akkor mindenkinél meg fog szűnni. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2012. Március 1. Hozzászólás ideje: 2012. Március 1. Nem fogom 400 ember aláírását átszínezni. Ha megszűnik, akkor mindenkinél meg fog szűnni. Hát, jól van. Annyira nem fog hiányozni. Válasz
Ben Hozzászólás ideje: 2012. Március 1. Hozzászólás ideje: 2012. Március 1. Megtettem, megtarthatom? Szerintem ha nagyon akarnánk, meg lehetne oldani, hogy mindenki aki rak ki aláírást átszínezi magának. De amúgy se hinném, hogy mind a 400 tagnak van aláírása. Ez már csak szőrszálhasogatás illetve az a viselkedés amivel Riddick lett igazságtalanul megvádolva tegnap. De mindegy, nem az én dolgom... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Március 1. Szerintem ha nagyon akarnánk, meg lehetne oldani, hogy mindenki aki rak ki aláírást átszínezi magának. De amúgy se hinném, hogy mind a 400 tagnak van aláírása. Ez már csak szőrszálhasogatás illetve az a viselkedés amivel Riddick lett igazságtalanul megvádolva tegnap. De mindegy, nem az én dolgom... Hát igen, kár volt úgy rátámadnom, de ezt már megbeszéltem vele. Egyelőre maradnak az aláírások is. Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Március 1. Hozzászólás ideje: 2012. Március 1. A fórummotor remek, gyors, könnyen kezelhető és a linkelési lehetőségek is igen pontosak, elégedett vagyok. Azonban lenne egy olyan kérdésem, hogy azt, hol tudom megnézni, hogy eddig mely témákhoz szóltam hozzá? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Március 1. A fórummotor remek, gyors, könnyen kezelhető és a linkelési lehetőségek is igen pontosak, elégedett vagyok. Azonban lenne egy olyan kérdésem, hogy azt, hol tudom megnézni, hogy eddig mely témákhoz szóltam hozzá? Köszönöm a fórum motor nevében is. Profil megtekintés és ott saját tartalom keresése. Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Március 1. Hozzászólás ideje: 2012. Március 1. Az aláírásommal gond volt, azért tűnt el? Amúgy, ha elkészítem, megnézem, akkor jó, de ha újból belépek az aláírás menübe, eltűnnek a képek és csak a tag-ek maradnak ott...ez normális? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Március 1. Az aláírásommal gond volt, azért tűnt el? Amúgy, ha elkészítem, megnézem, akkor jó, de ha újból belépek az aláírás menübe, eltűnnek a képek és csak a tag-ek maradnak ott...ez normális? Törekedj a minél egyszerűbb aláírásra. Ne legyen túl hosszú szöveg, főleg ne több soros. Olyan pedig végképp ne ami elvonja a figyelmet a lényegről; a hozzászólásod tartalmáról. Plusz még pár jó tanács. Ha lehet kerüld az ilyen "suna" és hasonló szavakat. Remélem nem nagy kérés. Amikor pedig több hozzászólásra reagálsz egyszerre, akkor használd a "multidézés" gombot. Ekkor egy postban tudsz válaszolni mindegyikre. Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Március 1. Hozzászólás ideje: 2012. Március 1. Jól van, rendben, de én úgy tudom, hogy az előttünk szóló idézése is tilos.... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Március 1. Jól van, rendben, de én úgy tudom, hogy az előttünk szóló idézése is tilos.... Nálunk nem. Bár igaz, kicsit felesleges idézni... De ez nincs megtiltva. Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Március 2. Hozzászólás ideje: 2012. Március 2. There are 8 új bejegyzések since 2012.03.02 Ez egy igazán érdekes rendszerüzenet, ez valami Jedi nyelv? Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Március 2. Hozzászólás ideje: 2012. Március 2. Majdnem, ez a Sith nyelv egyik régi dialektusa. Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Március 2. Hozzászólás ideje: 2012. Március 2. (szerkesztve) Minél többet használom a fórumot, annál jobban tetszik. Chrome böngészővel remekül muzsikál, de azt még mindig nem találtam meg pontosan, hogy az eddigi hozzászólásaim összes topicját hol tudom megtekinteni. Szerkesztve: 2012. Március 2. - FlóriBá Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Március 2. Minél többet használom a fórumot, annál jobban tetszik. Chrome böngészővel remekül muzsikál, de azt még mindig nem találtam meg pontosan, hogy az eddigi hozzászólásaim összes topicját hol tudom megtekinteni. Tegnap leírtam. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Március 2. Hozzászólás ideje: 2012. Március 2. Minél többet használom a fórumot, annál jobban tetszik. Chrome böngészővel remekül muzsikál, de azt még mindig nem találtam meg pontosan, hogy az eddigi hozzászólásaim összes topicját hol tudom megtekinteni. Ha rákattintasz a bal felső sarokban a nicknevedre egy legördülő menüsort kapsz. Ha itt rámész a "Saját tartalom"-ra ott megkapod az összes topikot amibe eddig hozzászóltál(de beállíthatod azt is hogy hozzászólásonkét mutassa) Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.