Ugrás a kommentre

Vélemények és javaslatok

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

A mindig látható (tehát nem csatolt) képekkel és videókkal együtt idézgetőknek javaslom a képek és videók reakciós hozzászólásaikból történő kihagyását. Ha a HSz-ben nincs szöveg akkor szerintem elég egy a HSz témájára utaló meghatározás is az idézetekbe a lereagált képek vagy videók helyére.

Szerkesztve: - Rog
Hozzászólás ideje:

A mindig látható (tehát nem csatolt) képekkel és videókkal együtt idézgetőknek javaslom a képek és videók reakciós hozzászólásaikból történő kihagyását. Ha a HSz-ben nincs szöveg akkor szerintem elég egy a HSz témájára utaló meghatározás is az idézetekbe a lereagált képek vagy videók helyére.

Én is támogatom! sokszor magam törlöm ki a beidézett videót. Ne legyetek lusták kicsit csinosítani a hozzászólásotokon. :)

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Érdekesség a nézettségi adatok világából. :)

Külvilág 2074320

Clone Wars 652951

Star Wars Saga 473227

Star Wars Kvíz 361311

Star Wars Fan Art 266990

Star Wars Expanded Universe 263609

Star Wars hírportál 248941

Episode III - Revenge of the Sith 221550

A fórumról 211000

The Clone Wars - 1. évad 169777

The Clone Wars - 2. évad 155734

The Clone Wars - 3. évad 145212

Episode I - The Phantom Menace 104418

Episode II - Attack of the Clones 85992

SimonZ Star Wars honlapja 82591

Episode IV - A New Hope 67584

Episode V - The Empire Strikes Back 65545

Episode VI - Return of the Jedi 62325

Underworld 54000

The Clone Wars - 4. évad 39132

Star Wars szerepjáték 27322

• 2 héttel később...

Sok értelmét nem látom, és néha csak összezavarja a hozzászólásokat. :)

Én szívesen megtartanám az enyémet... Szerintem ha egy kicsit halványítanál rajtuk, egyáltalán nem lennének zavaróak.

Szerkesztve: - kolmilan
Hozzászólás ideje:

Megtettem, megtarthatom?

Szerintem ha nagyon akarnánk, meg lehetne oldani, hogy mindenki aki rak ki aláírást átszínezi magának. De amúgy se hinném, hogy mind a 400 tagnak van aláírása. Ez már csak szőrszálhasogatás illetve az a viselkedés amivel Riddick lett igazságtalanul megvádolva tegnap. De mindegy, nem az én dolgom...

Hozzászólás ideje:

Szerintem ha nagyon akarnánk, meg lehetne oldani, hogy mindenki aki rak ki aláírást átszínezi magának. De amúgy se hinném, hogy mind a 400 tagnak van aláírása. Ez már csak szőrszálhasogatás illetve az a viselkedés amivel Riddick lett igazságtalanul megvádolva tegnap. De mindegy, nem az én dolgom...

Hát igen, kár volt úgy rátámadnom, de ezt már megbeszéltem vele. Egyelőre maradnak az aláírások is.

Hozzászólás ideje:

A fórummotor remek, gyors, könnyen kezelhető és a linkelési lehetőségek is igen pontosak, elégedett vagyok. Azonban lenne egy olyan kérdésem, hogy azt, hol tudom megnézni, hogy eddig mely témákhoz szóltam hozzá?

Hozzászólás ideje:

A fórummotor remek, gyors, könnyen kezelhető és a linkelési lehetőségek is igen pontosak, elégedett vagyok. Azonban lenne egy olyan kérdésem, hogy azt, hol tudom megnézni, hogy eddig mely témákhoz szóltam hozzá?

Köszönöm a fórum motor nevében is. :D Profil megtekintés és ott saját tartalom keresése.

Hozzászólás ideje:

Az aláírásommal gond volt, azért tűnt el? Amúgy, ha elkészítem, megnézem, akkor jó, de ha újból belépek az aláírás menübe, eltűnnek a képek és csak a tag-ek maradnak ott...ez normális?

Törekedj a minél egyszerűbb aláírásra. Ne legyen túl hosszú szöveg, főleg ne több soros. Olyan pedig végképp ne ami elvonja a figyelmet a lényegről; a hozzászólásod tartalmáról. :)

Plusz még pár jó tanács. Ha lehet kerüld az ilyen "suna" és hasonló szavakat. Remélem nem nagy kérés. :) Amikor pedig több hozzászólásra reagálsz egyszerre, akkor használd a "multidézés" gombot. Ekkor egy postban tudsz válaszolni mindegyikre.

Minél többet használom a fórumot, annál jobban tetszik. Chrome böngészővel remekül muzsikál, de azt még mindig nem találtam meg pontosan, hogy az eddigi hozzászólásaim összes topicját hol tudom megtekinteni.

Szerkesztve: - FlóriBá
Hozzászólás ideje:

Minél többet használom a fórumot, annál jobban tetszik. Chrome böngészővel remekül muzsikál, de azt még mindig nem találtam meg pontosan, hogy az eddigi hozzászólásaim összes topicját hol tudom megtekinteni.

Tegnap leírtam. :)

Hozzászólás ideje:

Ha rákattintasz a bal felső sarokban a nicknevedre egy legördülő menüsort kapsz. Ha itt rámész a "Saját tartalom"-ra ott megkapod az összes topikot amibe eddig hozzászóltál(de beállíthatod azt is hogy hozzászólásonkét mutassa)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.