Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Június 25. Hozzászólás ideje: 2018. Június 25. 6 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Ez azért van mert a fórumos átálláskor illetve az előtte lévő problémák miatt nem sikerült jól konvertálni a szavazást. Bár meg lehetne javítani... Jah értem. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2018. Június 25. Hozzászólás ideje: 2018. Június 25. Nem lehetne törölni őket, és újraszavaztatni? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Június 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Június 25. ÁT tudom írni a szavazatszámokat. Az is jó megoldás. Összeszámolom mennyi van ott és azt írom be az értékhez. De az új szavazás se rossz ötlet. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Június 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Június 25. A jövőben megszűnnek a topikok számozásai, értem ezalatt, hogy 4000 után nem lesz csere. Az új motort már nem terheli a nagy hozzászólás szám, így a korábbi különválasztott topikok is egyesítésre kerülnek. 5 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Június 26. Hozzászólás ideje: 2018. Június 26. 21 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: ÁT tudom írni a szavazatszámokat. Az is jó megoldás. Összeszámolom mennyi van ott és azt írom be az értékhez. De az új szavazás se rossz ötlet. Legyen új szavazás szerintem is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Június 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Június 26. Ok, ha hazajövök megnézem mit lehet tenni ez ügyben. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Június 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Június 27. Az EPI-VII -ig bezárólag új szavazások indultak az "Értékeld a filmet" topikban. Arra kérnék mindenkit, hogy legyen kedves és szavazzon a filmekre! Kíváncsi leszek most milyen eredmény jön ki. A linkek közvetlen az értékelős topikokba vezetnek. EPI EPII EPIII EPIV EPV EPVI EPVII Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Június 27. Hozzászólás ideje: 2018. Június 27. A Rogue One értékelésénél sem lehet megnézni a voksokat. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Június 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Június 27. Nekem mutatja. Csak rákattintasz a számra. Amúgy nem ezzel volt a probléma hanem a szavazatok elvesztésével. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Június 27. Hozzászólás ideje: 2018. Június 27. Tudom, hogy kell megnézni ahol működik ott megtudom. Nem lehet, hogy te azért tudod mert admin vagy? Másnál működik rendesen? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Június 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Június 27. Nem volt beállítva a publikusság. Most már elvileg jó. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2018. Június 27. Hozzászólás ideje: 2018. Június 27. 3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Az EPI-VII -ig bezárólag új szavazások indultak az "Értékeld a filmet" topikban. Arra kérnék mindenkit, hogy legyen kedves és szavazzon a filmekre! Kíváncsi leszek most milyen eredmény jön ki. A linkek közvetlen az értékelős topikokba vezetnek. EPI EPII EPIII EPIV EPV EPVI EPVII Ez könnyü volt. Természetesen mind 5-ös. 1 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Június 27. Hozzászólás ideje: 2018. Június 27. 3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Nem volt beállítva a publikusság. Most már elvileg jó. Igen most már okés. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Június 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Június 28. @Frenkie Az EPV-öt kihagytad. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Június 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Június 28. (szerkesztve) Dzséjt kicsit átvariálta az emotikon jeleket. Észrevette valaki? Szerkesztve: 2018. Június 29. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Június 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Június 29. Ezeket is, de a jobboldali hangulatjelek is SW-sek. Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2018. Június 30. Hozzászólás ideje: 2018. Június 30. (szerkesztve) Olvasatlan tartalom rész másnál se ér a képernyő széléig? Én Chrome-ot használok, és a 4.3as default témán megy a fórum. szerk: Explorerben beléptem, ott a képernyő végéig ér. Más: A magyarul megjelent kánon könyveknek van saját topikja, ezekben publikussá lehetne tenni, hogy ki hányasra értékelte az adott könyvet? Ui: Királyak az új hangulatjelek. Szerkesztve: 2018. Június 30. - luke19 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Június 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Június 30. Az "olvasatlan tartalom" nálam minden böngészőben ekkora mint az általad betett képen. Még Explorerben is. A szavazások pedig publikussá lettek téve. Ezt egyébként mindig a topik nyitója dönti el, hogy be akarja-e állítani vagy nem. 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Június 30. Hozzászólás ideje: 2018. Június 30. Uhh. A hozzászólás értékelés nem mehetne a régi szerint? Hiányolom tetszik, nem tetszik, imádom a vicces a zavaros és a fejeket. A mostani emblémák Star Warsosak de nem igazán fejeznek ki érzelmet. Nem egy lázadó jelet szeretnék rá tenni, hanem egy szivecskét, ha imádok egy posztot. Kérem vissza a régieket, ha lehetsèges! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Június 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Június 30. Ezt Dzséjttel kell le meccselned Donát. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Június 30. Hozzászólás ideje: 2018. Június 30. Éppen most , Ody Mandrell írta: Ezt Dzséjttel kell le meccselned Donát. Dzséjt! Szerintem a zavaros fej minden csak nem zavaros. A vicces sem fejezi ki jól az érzelmet. A szomorú még elmegy. A köszönöm jó. A tetszik nem tetszik imádom jól néznének ki, de nem közvetítik az üzenetet. A birodalom miért nem tetszik a lázadás miért imádom? A le fel nyíl és szivecske baromi kifejező, ezek egyáltalán nem azok sajnos, még ha jól is néznek ki. 1 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Június 30. Hozzászólás ideje: 2018. Június 30. 3 órával ezelőtt, Donát írta: Kérem vissza a régieket, ha lehetsèges! Nem. Bocs, de sokat melóztam ezekkel, és szerintem így jobb, passzol a fórumhoz (undorodtam a szívecskétől - soha nem is használtam, annyira rühelltem - és a zöld nyíltól is a frász kerülgetett). Ody-val rég terveztünk egy ilyen váltást, le is beszéltem vele. Esetleg, ha össze tudsz állítani SW-set ezekhez, amiket be is lehet illeszteni (méret, óne háttér, ezek ugye nem a semmiből jöttek), akkor beszélhetünk róla, de a régieket én baromira nem akarom viszontlátni, mert ocsmányak voltak és nem illettek a fórumhoz. Vagy visszateszem a régieket, ha a fórum aktív közösségének a többsége úgy akarja, ekkor még belemegyek, hallgatok a többségre. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2018. Június 30. Hozzászólás ideje: 2018. Június 30. Mondjuk nálam csak a hsz-be illeszthető emotikonok között jelentek meg ezek az új jelek, az értekelő jelek teljesen a régiek. Vajon miért? Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2018. Június 30. Hozzászólás ideje: 2018. Június 30. Nálam is így van, ezért felvont szemöldökkel olvasom, miről van szó. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Június 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Június 30. Mert a sütikből dolgozik a gépetek. Ctrl+f5. 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2018. Június 30. Hozzászólás ideje: 2018. Június 30. Donáttal értek egyet, az újak nem elég kifejezők. Nem lehet ránézésre eldönteni mit fejez ki. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Június 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Június 30. (szerkesztve) Szavazzunk! Fentebb láthatjátok a kérdést. A szavazás nem publikus és hétfő 0.00-ig tart. Szerkesztve: 2018. Június 30. - Ody Mandrell Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.