Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Május 23. Hozzászólás ideje: 2019. Május 23. Szerintem inkább legyen néhány óra, ne percek. Még tíz perc is chat jellegű, fél óra alatt az három poszt, ami lehetett volna egy is. Még egy óra is. A 8-10 óra szerintem ideálisabb, abban benne van egy normális munkaidő vagy éppen egy rendes alvás. Ha este beteszel valamit, de tíz óra múlva reggel eszedbe jut valami, akkor jöhet a sajátod alá az új poszt. Vagy reggel teszel be valamit, de este is eszedbe jutott valami, akkor is jöhet az új poszt, hiába nincs más által feltett poszt. A lényeg, hogy ne legyen chat jellege a fórumnak, ugyanakkor annak sincs értelme, ha folyton az előző posztba szerkeszted bele a hozzászólást, mert sokan elolvashatták addigra, és a szerkesztést nem jelzi semmi látványos, így, akik már olvasták a topikot, nem fogják észrevenni az új gondolatokat. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Május 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Május 23. Nem is volt nagyon ilyen. Gyakorlatilag egy nem létező problémáról beszélünk. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Május 23. Hozzászólás ideje: 2019. Május 23. Nálam elő szokott fordulni hogy például posztolok valamit és valamennyi idő (legyen kábé 20 perc) után meg találok valami berakni valót a neten. Azt be is teszem pont azután amit én írtam. Mint mondjuk a Marvel-es topikban volt. Beírtam hogy nem vágom a témát és aztán egy órával később meg beraktam a poszteres dolgot. Az okés vagy nem? Meg ha az alábbi példában levő két HSz közt húsz-60 perc telik el akkor az okés vagy sem? Vagy az előbb beraktam egy trélert a filmes topikba két órával a saját posztom után. Az jól vagy rosszul van? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Május 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Május 23. Ne bonyolítsd Rog. Csináld úgy ahogy eddig. 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. Május 23. Hozzászólás ideje: 2019. Május 23. Ok, akkor mostantól én sem figyelem, hogy duplán posztolok-e vagy sem. Kivéve, ha pár perce írtam az előzőt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Május 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Május 23. Ja majd stoperral méregetjük ki mikor írt be utoljára nem? Szerintem mindenkinek van jobb dolga ennél. Ha olyan a dupla úgy is össze lesz vonva, ha nem akkor nem. Felnőttek vagyunk, úgy gondolom ennyire egyszerű dolgot mindenki tud mérlegelni. 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. Május 23. Hozzászólás ideje: 2019. Május 23. 22 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Ja majd stoperral méregetjük ki mikor írt be utoljára nem? Amúgy nem ez volt a lényeg, hanem hogy innentől én se nézem, de majdnem sikerült dekódolni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Május 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Május 23. Mert eddig nézted? Én ha arra várnék, hogy minden hozzászólásomra válaszoljanak akkor fele ennyi se lenne. Eddig is én szerkesztettem főleg ezeket, szóval bízd csak rám. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2019. Május 23. Hozzászólás ideje: 2019. Május 23. Hogy is lehet kukacoskodni? Azaz úgy megszólítani az illetőt egy hozzászólásban, hogy elötte a kukac jel legyen? Látom ti így csináljátok, de fogalmam sincs hogy kell. Köszönöm előre is. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. Május 23. Hozzászólás ideje: 2019. Május 23. @Frenkie az Ctrl+Alt+v (vagy AltGr+v) billentyűkombóval behozod a "@" jelet, aztán szimplán elkezded írni a nevet, és kiválasztod, akit idézni szeretnél. 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Május 24. Hozzászólás ideje: 2019. Május 24. 20 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Nem is volt nagyon ilyen. Gyakorlatilag egy nem létező problémáról beszélünk. Mert van egy szorgos hangyád, aki sebesen szerkeszti és pakolássza a posztokat, így te ezt már nem látod. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Május 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Május 24. Én is szoktam szerkeszteni. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2019. Május 24. Hozzászólás ideje: 2019. Május 24. 17 órával ezelőtt, Darth Sky írta: @Frenkie az Ctrl+Alt+v (vagy AltGr+v) billentyűkombóval behozod a "@" jelet, aztán szimplán elkezded írni a nevet, és kiválasztod, akit idézni szeretnél. Köszi, így tényleg gyorsabb. Válasz
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. Június 3. Hozzászólás ideje: 2019. Június 3. Na én most nem hsz-be csak úgy véletlenük megnyomtam e kombót, és az egész oldalra rázummolt magyarán minden közeli alig látok valamit. Erre mi az orvosság? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Június 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Június 3. Az e kombó az mit jelent? Amúgy ezt neked kell tudni mert a gépeddel csinálhattál valamit. Próbáld meg a ctrl és - jel kombinációt. Válasz
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. Június 3. Hozzászólás ideje: 2019. Június 3. A Ctrl+Alt+v és bezummolt, de köszönöm az orvosságot. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2019. Június 3. Hozzászólás ideje: 2019. Június 3. Amúgy, ha nyomva tartod a Ctrl-t és görgetsz az egérgörgővel akkor is tudsz ránagyítani/kicsinyíteni az oldalakra, ha Chrome-ot használsz (többinél nem tudom) még azt is kiírja hány %-ot nagyítottál/kicsinyítettél 1 2 Válasz
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. Június 4. Hozzászólás ideje: 2019. Június 4. 22 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta: Amúgy, ha nyomva tartod a Ctrl-t és görgetsz az egérgörgővel akkor is tudsz ránagyítani/kicsinyíteni az oldalakra, ha Chrome-ot használsz (többinél nem tudom) még azt is kiírja hány %-ot nagyítottál/kicsinyítettél Igen utólag magamtól véletlenül erre is rájöttem, de azért köszönöm a tájékoztatást Itt legalább kapok valami jót is, ha a kinti világban nem Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Június 17. Hozzászólás ideje: 2019. Június 17. Ma este végre felraktam a Win10-emet. Az már rendesen előhozza a hozzászólós ablak bigyóit. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Június 17. Hozzászólás ideje: 2019. Június 17. Na most is koppantam. Átállítottam a felbontást 800x600-ra mert úgy szoktam a monitor felbontását tartani. Úgy megint visszaállt arra minimálisra. Tehát felbontásfüggő a mocsok. Akkor már a múltkor is jó lett volna ha például 1024x768 lett volna. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Június 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Június 18. Manapság 800x600-ban netezni már eléggé elavult dolog. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Június 18. Hozzászólás ideje: 2019. Június 18. Tudom de úgy látom legjobban az kijelzőn levő irományokat. Jobb nekem ha nagyobbak a dolgok. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Június 18. Hozzászólás ideje: 2019. Június 18. Egy tipp, hátha még nem próbáltad: a Win 10-nek remek funkciói vannak ilyen téren is. Ha bemész a "Képernyő-beállítások"-ba (jobb klikk az asztalon, míg elő nem ugrik a menü), ott egyből a "Kijelző" szekcióban van egy méretezési lehetőség, amit ráadásul egyénileg is be lehet állítani egészen 500%-os nagyításig. 1 1 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Június 18. Hozzászólás ideje: 2019. Június 18. Szerintem nekem jó ideig marad a 8.1 mert három féle vidikártya vezérlőből egy se akart a 10-es rendszerhez igazodni. Vezérlő nélkül meg ugye nem maradhat a cucc. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Június 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Június 18. Elég régi géped lehet Rog. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Június 18. Hozzászólás ideje: 2019. Június 18. Ja. A vidikártya kábé három éves. A többi cucc meg 2011 vége óta van meg. A ház meg jóval régebbi. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Június 18. Hozzászólás ideje: 2019. Június 18. (szerkesztve) Pedig egy hároméves VGA-t a Win 10-nek fel kellene ismernie, mert az nem régi egyáltalán. Az enyém is akörüli korban. Amúgy, az említett beállítás elvileg a Win 8-ban is benne van, de azt nem tudom már megmondani, hol, mert nekem abból a sz*rból egy hét alatt elegem lett, így sosem tanultam ki. Szerkesztve: 2019. Június 18. - Dzséjt 2 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Június 18. Hozzászólás ideje: 2019. Június 18. Szerintem is illene felismernie a rendszernek a kártyuszt. Az is lehet hogy az alaplap Chipset drivere nem passzolt össze a lappal. Win10-hez csak egy alaplapvezérlőt találtam és már az is gyanús volt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Június 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Június 18. Amikor mi telepítettük a 10-et, automatikusan megkeresett minden drivert még a telepítés alatt, nem kellett utána töltögetni semmit. 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Június 18. Hozzászólás ideje: 2019. Június 18. Nálam is így ment, de ahogy Rog is írja, itt lehet az öreg alaplap inkább a ludas. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.