Jump to content
Ody Mandrell

Vélemények és javaslatok

Recommended Posts

Akinek szaggat a Chrome, annak ajánlott megnyitni a task managert (SHIFT+ESC), ott a CPU oszlopában megnézheti, hogy melyik folyamat cuppant rá a procira, és leállíthatja.

Vagy esetleg az ebben a videóban látható folyamatot is végig lehet csinálni, hátha segít:

 

 

 

 

  • Köszönöm 1
  • Tetszik 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
17 perccel korábban, Kenobi tábornok írta:

Légy szíves töröld az utolsó két hozzászólásomat az EP IX spoileres topikban. Köszi! Véletlenül többször töltötte fel a képeket.

Töröltem, és itt is megismétlem az ott írtakat:

Tapasztalatból tudom, hogy a LEGO ezt nagyon komolyan veszi. A PC Guru Online-nál is volt már ebből kis kellemetlenségünk, és már bizony ez a fórum is kapott évekkel ezelőtt feltöltött, nem hivatalos legós képekre figyelmeztetést - ez nem is olyan régen történt. Szóval

NE TEGYETEK FEL a fórum szerverére a Star Wars legókról szóló nem hivatalos képet, illetve közvetlen ne is linkeljétek be. A legjobb, ha a kép közvetlen linkelése helyett az oldalt linkelitek, amin a legós képek vannak.

Edited by Dzséjt
  • Köszönöm 1
  • Tetszik 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Valamiért be van nálam lassulva az oldal, illetve a hsz-ek fele csak félig jelenik meg. Nálam van a hiba (telefonról vagyok most)? Vagy szerveroldali a probléma? 

Share this post


Link to post
Share on other sites
14 perccel korábban, M.Laci írta:

Valamiért be van nálam lassulva az oldal, illetve a hsz-ek fele csak félig jelenik meg. Nálam van a hiba (telefonról vagyok most)? Vagy szerveroldali a probléma? 

Nekem is telón a hsz -ek nem jönnek be, márha valaki baromi hosszú esszét ír. De azon kívül nekem normális. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nekem is több napja lassú az oldal akartam is írni pedig én asztali gépről vagyok okos telóm nincs is. Nem tudom nálam akkor mi lehet a hiba,de szó szerint széteszi a memóriámat az egész olyan lassú.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mobilon most nekem is nagyon szenved, de csak Chrome-on. MIUI gyári böngészővel simán megy

Edited by Yoda József

Share this post


Link to post
Share on other sites

Chrom-al korábban semmi baj nem volt, de mobilon most valamiért marha lassú lett az oldallal. Kapott frissítést ami nem tetszik az oldalnak? 

Share this post


Link to post
Share on other sites
2019. 08. 12. - 14:18, Ody Mandrell írta:

De ugye érzed, hogy ha másnál minden ok akkor valószínűleg a Te rendszeredben lesz a hiba.

Ugye érzed most már, hogy ez egy általános gond? ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
34 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Igen, és nem a fórumrendszerünkben a hiba. Ez a lényeg. ;) 

Igen, ebben egyetértünk, de valami általánosan nem kompatibilis a Chrome és a Fórum között most. Nem tudom, hogy ez hogy lehetséges, de nagyon így fest a helyzet. :para:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Akármi is ez, szerintem a Chrome-otok alatt fut valami, mert nálam még mindig nincsen semmi gond se PC-n, se mobilon, de megnéztem a laptopot is, azon sincs semmi gond. És minden naprakész, sőt nálam renderelés miatt még le is van terhelve a proci PC-n 100%-ra, de így sincs lassulás.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 órával ezelőtt, Dzséjt írta:

Akármi is ez, szerintem a Chrome-otok alatt fut valami, mert nálam még mindig nincsen semmi gond se PC-n, se mobilon, de megnéztem a laptopot is, azon sincs semmi gond. És minden naprakész, sőt nálam renderelés miatt még le is van terhelve a proci PC-n 100%-ra, de így sincs lassulás.

Esetleg Windows verziótól nem függhet a dolog? Bár Ody azt írta, hogy neki mobilon fos.

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 órával ezelőtt, Donát írta:

Esetleg Windows verziótól nem függhet a dolog? Bár Ody azt írta, hogy neki mobilon fos.

Nem hiszem. A laptopomon Win 7 van, a PC-n Win 10-es, a mobil meg nekem is androidos. Viszont egy kicsit utána olvastam, és úgy tűnik, a Chrome utolsó frissítésével van a gebasz. Több panaszt is olvastam lassulásra, processzor terhelésre, fagyásra, és ezek az augusztus 5-e környékén kijött frissítés után jelentkeztek, de úgy tűnik, csak néhény rendszeren,

Share this post


Link to post
Share on other sites

Chrome teljes újratelepítését mobilon próbálta már valaki? Én most pár napig csak mobilnetről leszek, így én nen tudom megkísérelni.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 órával korábban, Yoda József írta:

Chrome teljes újratelepítését mobilon próbálta már valaki?

Én azt csináltam, hogy a Play áruházon keresztül a Chrome összes frissítését - a legutóbbit is beleértve - töröltem. Ezek után nekem normálisan működik, akadni nem akad és még a hosszú hsz -ek elolvasása se okoz gondot - magyarán, látom a bitang hosszú Dzséjt írásokat. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hát végül én Firefoxra váltottam, mind mobilon, mind gépen. Könyvjelző import is van benne, szóval kb. mintha nem is változott volna semmi, csak végre működik az oldal rendesen :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
2019. 08. 19. - 17:08, Bence1997 írta:

Én azt csináltam, hogy a Play áruházon keresztül a Chrome összes frissítését - a legutóbbit is beleértve - töröltem. Ezek után nekem normálisan működik, akadni nem akad és még a hosszú hsz -ek elolvasása se okoz gondot - magyarán, látom a bitang hosszú Dzséjt írásokat. :D

Na fejlemény van... ez se jó. :D Valamiért a Chrome -nál hiába törlöm a frissítéseket, valamiért mindig "újratelepíti" nekem őket. No mind1, gépen viszont kifogástalanul működik az oldal Chrome alatt, telón se rossz, csak a bazi nagy hsz -ek megint nem olvashatóak el. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Egy olyan hibára lettem figyelmes, amely eddig nem jelentkezett.

Az EPIX spoileres topikban idéztek engem egy 19:06-kor íródott hozzászólásban. A hozzászólás utólag szerkesztve lett 20:56-kor.

A fórum az értesítőt arról, hogy idéztek, csak 23:05-kor küldte el.

 

Képek: https://imgur.com/a/oQcFtjR

Share this post


Link to post
Share on other sites

Csak nálam jelenik meg hibásan az Idővonal topikban az első hsz? Az első fele még olvasható, a második már nem... A Kánon és Legendák idővonalánál egyaránt ez van.

 

nrviefgx0uqw4vd2gpe2.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmmm... ez nekem is megszakad ott.

 

Próbáld meg kivenni spoilerből.

 

SZERK: mobilon végig látszik.

 

SZERK2: Explorerben is látszik...

 

Úgy tűnik csak Chrome-ban nem. Mitől lett ez a böngésző ilyen kik*rt sz*r? 

Edited by Ody Mandrell

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nekem is Chrome van, más böngészőben még nem próbáltam. Viszont a spoiler tag eltávolítása után ugyanúgy hibásan jelenik meg. :( 

Ezek szerint a Chrome háza táján lesznek a gondok.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text .   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored .   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information