Ugrás a kommentre

Vélemények és javaslatok

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Szerintem inkább legyen néhány óra, ne percek. Még tíz perc is chat jellegű, fél óra alatt az három poszt, ami lehetett volna egy is. Még egy óra is. A 8-10 óra szerintem ideálisabb, abban benne van egy normális munkaidő vagy éppen egy rendes alvás. Ha este beteszel valamit, de tíz óra múlva reggel eszedbe jut valami, akkor jöhet a sajátod alá az új poszt. Vagy reggel teszel be valamit, de este is eszedbe jutott valami, akkor is jöhet az új poszt, hiába nincs más által feltett poszt.

A lényeg, hogy ne legyen chat jellege a fórumnak, ugyanakkor annak sincs értelme, ha folyton az előző posztba szerkeszted bele a hozzászólást, mert sokan elolvashatták addigra, és a szerkesztést nem jelzi semmi látványos, így, akik már olvasták a topikot, nem fogják észrevenni az új gondolatokat.

Hozzászólás ideje:

Nálam elő szokott fordulni hogy például posztolok valamit és valamennyi idő (legyen kábé 20 perc) után meg találok valami berakni valót a neten. Azt be is teszem pont azután amit én írtam.

Mint mondjuk a Marvel-es topikban volt. Beírtam hogy nem vágom a témát és aztán egy órával később meg beraktam a poszteres dolgot. Az okés vagy nem?

Meg ha az alábbi példában levő két HSz közt húsz-60 perc telik el akkor az okés vagy sem?

Vagy az előbb beraktam egy trélert a filmes topikba két órával a saját posztom után. Az jól vagy rosszul van?

Hozzászólás ideje:

Ja majd stoperral méregetjük ki mikor írt be utoljára nem? :roll: Szerintem mindenkinek van jobb dolga ennél. Ha olyan a dupla úgy is össze lesz vonva, ha nem akkor nem. Felnőttek vagyunk, úgy gondolom ennyire egyszerű dolgot mindenki tud mérlegelni. 

Hozzászólás ideje:
22 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Ja majd stoperral méregetjük ki mikor írt be utoljára nem?

Amúgy nem ez volt a lényeg, hanem hogy innentől én se nézem, de majdnem sikerült dekódolni. ;)  

Hozzászólás ideje:

Hogy is lehet kukacoskodni? Azaz úgy megszólítani az illetőt egy hozzászólásban, hogy elötte a kukac jel legyen? Látom ti így csináljátok, de fogalmam sincs hogy kell. Köszönöm előre is.

Hozzászólás ideje:
20 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Nem is volt nagyon ilyen. Gyakorlatilag egy nem létező problémáról beszélünk. 

Mert van egy szorgos hangyád, aki sebesen szerkeszti és pakolássza a posztokat, így te ezt már nem látod. :):D 

Hozzászólás ideje:
17 órával ezelőtt, Darth Sky írta:

@Frenkie az Ctrl+Alt+v (vagy AltGr+v) billentyűkombóval behozod a "@" jelet, aztán szimplán elkezded írni a nevet, és kiválasztod, akit idézni szeretnél.

Köszi, így tényleg gyorsabb.

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Amúgy, ha nyomva tartod a Ctrl-t és görgetsz az egérgörgővel akkor is tudsz ránagyítani/kicsinyíteni az oldalakra, ha Chrome-ot használsz (többinél nem tudom) még azt is kiírja hány %-ot nagyítottál/kicsinyítettél :)

Hozzászólás ideje:
22 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta:

Amúgy, ha nyomva tartod a Ctrl-t és görgetsz az egérgörgővel akkor is tudsz ránagyítani/kicsinyíteni az oldalakra, ha Chrome-ot használsz (többinél nem tudom) még azt is kiírja hány %-ot nagyítottál/kicsinyítettél :)

Igen utólag magamtól véletlenül erre is rájöttem, de azért köszönöm a tájékoztatást :D Itt legalább kapok valami jót is, ha a kinti világban nem :D 

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Ma este végre felraktam a Win10-emet. Az már rendesen előhozza a hozzászólós ablak bigyóit.

Hozzászólás ideje:

Na most is koppantam.

Átállítottam a felbontást 800x600-ra mert úgy szoktam a monitor felbontását tartani. Úgy megint visszaállt arra minimálisra. Tehát felbontásfüggő a mocsok. Akkor már a múltkor is jó lett volna ha például 1024x768 lett volna.

Hozzászólás ideje:

Tudom de úgy látom legjobban az kijelzőn levő irományokat. Jobb nekem ha nagyobbak a dolgok.

Hozzászólás ideje:

Egy tipp, hátha még nem próbáltad: a Win 10-nek remek funkciói vannak ilyen téren is. Ha bemész a "Képernyő-beállítások"-ba (jobb klikk az asztalon, míg elő nem ugrik a menü), ott egyből a "Kijelző" szekcióban van egy méretezési lehetőség, amit ráadásul egyénileg is be lehet állítani egészen 500%-os nagyításig.

Hozzászólás ideje:

Szerintem nekem jó ideig marad a 8.1 mert három féle vidikártya vezérlőből egy se akart a 10-es rendszerhez igazodni. Vezérlő nélkül meg ugye nem maradhat a cucc.

Hozzászólás ideje:

Ja. A vidikártya kábé három éves. A többi cucc meg 2011 vége óta van meg. A ház meg jóval régebbi.

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Pedig egy hároméves VGA-t a Win 10-nek fel kellene ismernie, mert az nem régi egyáltalán. Az enyém is akörüli korban.

Amúgy, az említett beállítás elvileg a Win 8-ban is benne van, de azt nem tudom már megmondani, hol, mert nekem abból a sz*rból egy hét alatt elegem lett, így sosem tanultam ki.

Szerkesztve: - Dzséjt
Hozzászólás ideje:

Szerintem is illene felismernie a rendszernek a kártyuszt. Az is lehet hogy az alaplap Chipset drivere nem passzolt össze a lappal. Win10-hez csak egy alaplapvezérlőt találtam és már az is gyanús volt.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   1 felhasználó

• Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.