Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. Április 8. Hozzászólás ideje: 2021. Április 8. Igen! Lehet hogy lesz majd egy külön helye a koronavírus témának, de addig is az Egyéb fontosban erről lehet szó. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Április 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Április 8. Az covidos téma, így igen. Viszont annyira eluralt mindent az a téma is, hogy tervezzük klubszintre áttolni a dolgot. 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Április 8. Hozzászólás ideje: 2021. Április 8. Szerintem a koronavírus téma megmaradhat az Egyéb Fontosban. Szigorúbb felügyelettel, moderálással. Plusz így több emberhez is eljut ez a dolog a fórumon. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Április 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Április 8. Az Egyéb Fontos 95%-a erről szól már, holott lenne sok más érdekesség is a világban, de ez mindent elnyom. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Április 8. Hozzászólás ideje: 2021. Április 8. Én mondjuk örülök, hogy van egy olyan fórum ( ) ahol lehet róla normális keretek között beszélni, de annyira átpolitizált is a téma, hogy hamar átmegy komoly véleménynyílvánításba a dolog Az Egyéb fontosba megmaradhatna annyi, hogy ki mit kapott, mi a tapasztalata stb, Lehet kellene egy dühöngőt is csinálni egyébként Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Április 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Április 8. Dühöngeni lehet a neten tonnaszám, itt a közéleti topik is ilyen kicsit. Én nem szeretném ha erre menne el a fórum, még akkor se, ha esetleg nincs szem előtt a dolog. Nem tudom a többiek hogy vannak ezzel. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Április 8. Hozzászólás ideje: 2021. Április 8. De én itt akarok dühöngeni Jó érthető csak egy ötlet volt, mert még ha megy is az ócsárolás, azért mégsem egymás felmenőinek a szidásából állnak ezek a dolgok mint sok helyen Kellene csinálni akkor egy nagy SW Saga Fórumos ewok huntot ott mindenki kiadhatná a mérgét 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Április 8. Hozzászólás ideje: 2021. Április 8. 13 minutes ago, NorbiLordi said: Kellene csinálni akkor egy nagy SW Saga Fórumos ewok huntot ott mindenki kiadhatná a mérgét Tán már elfelejtetted hogy hárman is milyenek vagyunk? Ott nem a dühöt adod ki magadból, mégtöbbet szedsz fel, mert a rohadt kis ewokok 5 perc alatt kinyírnak. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Április 8. Hozzászólás ideje: 2021. Április 8. Szerintem elég annyi az egyéb fontosba, hogy ki mikor milyen vakcinát kap/kapott és milyenek a tapasztalatai az oltás után. Más viszont jó lenne, ha a közéletbe kerülne. Tudtommal ez a fórum 2005 -ben úgy jött létre, hogy nincs politizálás, 2012 -ben az volt a szabály, hogy nincs politizálás és tudtommal még mindig az van a szabályzatban, hogy nincs politizálás. A probléma itt azzal van, hogy a koronavírus miatt itt nálunk akarva-akaratlanul belekerül a politika is, amelynek nem kéne megtörténnie. Szóval remélem megoldódik a helyzet, mert nekem őszintén elég itthon azt hallgatnom, hogy a mamán 0-24-ben a HírTv-t nézi, ahol mi más, ha nem a covid a téma. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Április 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Április 8. Nemsokára jön a Bad Batch, az remélhetőleg újra elviszi a fókuszt az SW irányába. 3 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Április 8. Hozzászólás ideje: 2021. Április 8. Nos akkor, mától minden ami nem Star Wars és oltási tapasztalat, napi adat téma, az a Közélet Klubba menjen. Én is ehhez fogom tartani magam. 2 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2021. Április 8. Hozzászólás ideje: 2021. Április 8. OK, bár én leszögezem, hogy leginkább úgy szeretnék nem a COVID-ról beszélgetni, hogy már nincs mit beszélgetni róla. Valóban túlteng most az Egyéb fontos topikban ez a téma, de ez azért van, mert ennyire fontos szerepe van az életünkben, ez egy egyéb (nem SW) fontos téma. Ezzel együtt elfogadom, hogy jó lenne másról is beszélgetni ott, ennek nem vagyok ellene abszolút. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Április 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Április 9. Kedves fórumozók! Közeledve a májusi fórum-licenc megújításhoz elérhetővé tesszük azt a PayPal linket, melyen keresztül újfent támogathatjátok az oldalt. Reméljük ezúttal is minél többen tartjátok támogatásra érdemesnek fórumunkat. Támogatói link: https://www.paypal.com/pools/c/8sc2QuZDhZ Köszönjük szépen! Az SWSAGA Fórum üzemeltetői Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Április 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Április 9. Köszi szépen Bence! Lassan törzstámogatóvá vállsz. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Április 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Április 10. Köszönjük neked is a támogatást, @Yoda József! Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2021. Április 10. Hozzászólás ideje: 2021. Április 10. Lebuktam 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Április 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Április 10. Le, mint Rottenbiller. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Április 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Április 10. Köszönjük @MissKarrde és @Pildi 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Április 10. Hozzászólás ideje: 2021. Április 10. Good. Good. Ha elég pénz jönne össze, a licencen túl megvehetnénk egy csillagrombolót is a fórumnak. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Április 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Április 10. Köszönjük @Bomarr! 27 perccel korábban, Iqvi írta: Good. Good. Ha elég pénz jönne össze, a licencen túl megvehetnénk egy csillagrombolót is a fórumnak. Ahhoz még sokat kell neked is beletolni. Nem lesz albérlet. 1 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Április 10. Hozzászólás ideje: 2021. Április 10. 7 minutes ago, Ody Mandrell said: Ahhoz még sokat kell neked is beletolni. Nem lesz albérlet. Nem he, ha fizetésem és munkám sincs. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Április 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Április 10. Köszönjük neked is, sky a hozzájárulást. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Április 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Április 11. Köszönjük a támogatást @Rog! 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Április 11. Hozzászólás ideje: 2021. Április 11. Szépen gyarapodnak a számok. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Április 11. Hozzászólás ideje: 2021. Április 11. Mennyi a cél egyébként? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Április 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Április 11. Nincs cél igazából. A szám kicsit megtévesztő, mert ebből már költöttünk el a gyűjtés kezdete óta. Most 35.688 Ft felhasználható összeg van a számlán. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Április 11. Hozzászólás ideje: 2021. Április 11. (szerkesztve) 5 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Nincs cél igazából. A szám kicsit megtévesztő, mert ebből már költöttünk el a gyűjtés kezdete óta. Most 35.688 Ft felhasználható összeg van a számlán. Jah értem Azért kicsit bővítettem rajta biztos ami biztos Hátha összejön legalább egy X-szárnyúra Szerkesztve: 2021. Április 11. - NorbiLordi 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Április 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Április 11. Köszönjük szépen! Egyébként fél évente illetve évente van díjfizetés, szóval ez folyamatos költség a fórumnak. 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.