NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2023. Június 17. Hozzászólás ideje: 2023. Június 17. Mandaloriant használom, de egyiknél se működik. Néztem telefonon és céges laptopon is de ott se jelenik meg, szerintem nem nálam van a hiba Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Június 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Június 17. Tudsz csinálni egy screenshotot arról a területről? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Június 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Június 17. Próbáld meg lent a default skint. Abba se mutatja? Mert ha sehol nem az catch hiba lesz szerintem. Ha a rendszerben lenne a hiba akkor senkinél nem működne. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2023. Június 17. Hozzászólás ideje: 2023. Június 17. Defaultal is ugyanaz De például cégesen mindig is inkognitó módban néztem az oldalt úgy nem cach-el semmit elvileg. Edge-en is soha nem nyitottam meg az oldalt mert nem használom, így pláne nem lehet cache. Ránéztem azzal is újra inkognitóban de se működik: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Június 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Június 17. Akkor lépj ki, fogadd el a cookie-kat és lépj be. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2023. Június 17. Hozzászólás ideje: 2023. Június 17. Szitu ugyanaz Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Június 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Június 17. Érdekes... Egyelőre nincs több ötletem. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2023. Június 17. Hozzászólás ideje: 2023. Június 17. Én arra tudok gondolni, hogy lehet csak moderátoroknak látható. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Június 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Június 17. Elvileg @Yoda József is látja, és ő nem moderátor. A többieknek megjelenik? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2023. Június 17. Hozzászólás ideje: 2023. Június 17. Nálam se látszik, tegnap se látszott. 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Június 17. Hozzászólás ideje: 2023. Június 17. Nálam látszik, de ezt sejtettük. 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Június 17. Hozzászólás ideje: 2023. Június 17. 1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Elvileg @Yoda József is látja, és ő nem moderátor. A többieknek megjelenik? Nem látszik, most csekkoltam tegnap mobilról voltam és jó hiszeműen elhittem, hogy majd látszani fog gépről, de nem Most így Donát posztja után nekem is az a sanda gyanúm, hogy csak az admin és moderátor jogosultságokkal látszik Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Június 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Június 17. Elolvastam a leírást, csak admin és moderátorok látják. Sorry. 1 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2023. Június 17. Hozzászólás ideje: 2023. Június 17. Admin rangot mindenkinek 3 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2023. Június 17. Hozzászólás ideje: 2023. Június 17. Már épp akartam írni, hogy én sem látok semmit, de a kérdés megoldódott közben. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Június 17. Hozzászólás ideje: 2023. Június 17. Olyat nem tapasztaltok, hogy telefonon ha az oldalra navigáltok, akkor nem belépve landol? Chrome-ot használok és ma már kétszer is úgy hozott az oldalra a böngésző hogy valamiért nem voltam belépve. Korábban ilyen még nem volt. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2023. Június 17. Hozzászólás ideje: 2023. Június 17. Nekem böngészőből csinálja ezt olyan fél napja Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Június 17. Hozzászólás ideje: 2023. Június 17. 42 perccel korábban, Donát írta: Olyat nem tapasztaltok, hogy telefonon ha az oldalra navigáltok, akkor nem belépve landol? Chrome-ot használok és ma már kétszer is úgy hozott az oldalra a böngésző hogy valamiért nem voltam belépve. Korábban ilyen még nem volt. Nemcsak mobilról, gépről is Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Június 17. Hozzászólás ideje: 2023. Június 17. Valami akkor elállítódhatott. Egy újratöltés amúgy megoldja. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Június 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Június 17. Engem is kidobál. Új cookie szabályzat van, szerintem az kavar be. A skint kell átnézni, de most nincs időm erre. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2023. Június 17. Hozzászólás ideje: 2023. Június 17. Mobilon engem is kidobál. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Június 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Június 18. Kiadtak egy patch-et, mert a fórum legutóbbi verziója bugos volt. Ezért dobált ki mindenkit. Most frissítettem a rendszert, remélhetőleg most már jó lesz. 1 2 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2023. Június 18. Hozzászólás ideje: 2023. Június 18. Nekem már jól működik. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2023. Június 18. Hozzászólás ideje: 2023. Június 18. Nekem is volt ilyen gondom, de a telefonra gyanakodtam. Tök jó, hogy megjavult. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Június 18. Hozzászólás ideje: 2023. Június 18. Nekem is. Köszi @Ody Mandrell! 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Június 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Június 18. Két patch is volt, az első még nem javította meg. azt Dzséjt feltette. szerencsére ránéztem ma reggel és volt egy új. 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. Június 19. Hozzászólás ideje: 2023. Június 19. A tipikus esete, amikor egy patch többet árt, mint használ, és aztán a patch-et is patch-elni kell. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Június 19. Hozzászólás ideje: 2023. Június 19. 34 perccel korábban, Dzséjt írta: A tipikus esete, amikor egy patch többet árt, mint használ, és aztán a patch-et is patch-elni kell. Köszi neked is azért a segítséget. 1 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2023. Június 25. Hozzászólás ideje: 2023. Június 25. @Iqvi és akire még tartozik. Jobb lenne ha a címmel ellátott cikkek berakása úgy történne hogy a linkek helyett a cikkcímek jelennének meg a kommentekben. Ha nincs címük akkor pedig lehetne adni nekik. Jó néhány link elég hosszú és randa. Plusz a kinézetükön kívül az olvashatóságuk is jobb lenne. Erről magasabb szintről régebben már került be felhívás csak épp elsikkadt a téma. 3 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.