Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 31. Elküldhetem majd a glow paramétereit Modinak PM-ben, ha kell. Vagy esetleg besegítenél Te? Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 31. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 31. Egy összelapított, egyrétegű JPG-fájlban már nehézkes ilyen effektet kivitelezni úgy, hogy a végén ne legyen semmi minőségromlás a kiindulási verzióhoz képest. Sokkal jobb, ha az eredeti munkafájlban (PSD vagy valami) hajtjuk végre a módosítást, ahol a szöveg még külön képrétegen van, és könnyebb szépen effektezni. Az eredeti fájl meg Modinál van, ha jól sejtem, ezért gondoltam a PM-re. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 31. Nekem úgy is jó, küld el neki. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 31. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 31. Oké, pénteken elküldöm. Hamarabb nem megy, mert a színkódot nem tudom fejből... Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 31. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 31. Oké, pénteken elküldöm. Hamarabb nem megy, mert a színkódot nem tudom fejből... Ide is beírhatod, pl nekem Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 4. Ezt az üzenetet kapom privátüzenet küldésekkor: Failed sending email :: PHP :: DEBUG MODE Line : 234 File : emailer.php Ennek ellenére elmegy az üzenet. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 4. Ezt az üzenetet kapom privátüzenet küldésekkor: Tudok róla, de mint Te is mondtad, elküldi a levelet. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 4. Ez szerintem nem az oldal hibája, nállam az összes SAGAFORUMos motorú fórumnál ezt szokta kiírni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 4. Lehet, hogy csupán egy bug. Válasz
LeGaS Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 4. Ingyenes szerverekről elég nehéz mailt küldeni, ezért írja ki. Költözésnél majd megoldódik. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 4. A költözés... Majd mindenki kapni fog egy emailt, az új címmel. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 5. Ezt az üzenetet kapom privátüzenet küldésekkor: Failed sending email :: PHP :: DEBUG MODE Line : 234 File : emailer.php Ennek ellenére elmegy az üzenet. Nemcsak privi küldéskor, nekem most hozzászólás küldésekor is kiírta. De nektek köszönhetően nem ijedtem meg tőle, mert már it olvastam a problémáról. Válasz
dstar Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 20. A szemem rossz, vagy a háttér lett új? Válasz
dstar Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 20. Szépen összaszaladtunk, rég volt már ilyen: Bomarr, dstar, Obi1, Ody Mandrell, Szisz Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 20. A szemem rossz, vagy a háttér lett új? Remek a szemed. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 20. Szépen összaszaladtunk, rég volt már ilyen Nem olyan rég, csak Te akkor nem vagy itt. Válasz
dstar Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 20. Szépen összaszaladtunk, rég volt már ilyen Nem olyan rég, csak Te akkor nem vagy itt. Hogy erre nem gondoltam... Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 20. Ody, csinálhatnánk egy archivum főtopicot a Külvilág alá, és az olyan kis topicokat áthelyezni oda, amihez már egy bizonyos ideje nem szóltak hozzá(1 hónaptól akármennyi ideje). Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 20. Ezt nem támogatom Coce! Azok a topicok akkor végképp elmerülnének, így meg a helyükön vannak, tehát akit a téma érdekel, ott még mindig láthatja. Szerintem a fórum még nincs olyan idős, hogy archiválni kellene dolgokat. Topic sincs még olyan sok. Válasz
dstar Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 21. Ezt nem támogatom Coce! Azok a topicok akkor végképp elmerülnének, így meg a helyükön vannak, tehát akit a téma érdekel, ott még mindig láthatja. Szerintem a fórum még nincs olyan idős, hogy archiválni kellene dolgokat. Topic sincs még olyan sok. Szerintem is jó így, ahogy van. Egyenlőre még átlátható és nincsenek "felesleges" topicok. Ha majd valaki(k) olyan érdektelen témákat nyitnak, ami egyébként beleférne máshová, azt kozmetikázni kell, mert az is felesleges, hogy minden teljesen átláthatatlanná váljon. Bár ez csak az én véleményem. Válasz
Forceuser Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 21. :41: !!!Gratulálok srácok at új Grievous-es arculathoz!!! :41: Nagyon meglepett amikor először láttam, és feldobta az oldalt! Nem kérhetnék paramétereket ehhez az "L" alakú képhez? Mert azon gondolkozom hogy összedobnék egyet, persze csak ha nem copright-olt! :wink: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 21. Simon Z. illeti a dícséret, mert az ő munkája. Egyébként ha rákattintasz a bannerekre, és azok tulajdonságainra, ott megláthatod mekkorák. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 21. Jó, én csak felvetettem az öteletemet. Más: Finom ez a Grivis banner. :wink: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 21. Finom ez a Grivis banner. :wink: Örülök ha tetszik. Kellőképpen fenyegető. Válasz
dstar Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Simon Z. illeti a dícséret, mert az ő munkája. Egyébként ha rákattintasz a bannerekre, és azok tulajdonságainra, ott megláthatod mekkorák. Habár ezt nem mondta senki, de tudni lehetett. Neki már saját felismerhető stílusa van. Nagyon bejön. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Habár ezt nem mondta senki, de tudni lehetett. Neki már saját felismerhető stílusa van. Nagyon bejön. Egyet kivéve, minden banner az ő munkáját dícséri. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Mindenkinek gratulálok a 8000 hozzászólás eléréséhez! :41: :57: Tízezernél iszunk. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Én már most is iszok Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.