Donát Hozzászólás ideje: 2017. December 19. Hozzászólás ideje: 2017. December 19. 4 órával ezelőtt, Tarzaan írta: 1 - Ne hazudj. Nem dobálok be folyamatosan cikkeket/hozzászólásokat más fórumokról. 235 hozászólásomban nem volt 5 ilyen, detalán 3 sem. Hazudni nem szándékoztam, de én átnyálazok minden hozzászólást - elvileg te nem - és úgy láttam, hogy elég sok máshonnan becitált véleményt dobáltál ide az elmúlt napokban. Erre reagálva írtam. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2017. December 24. Hozzászólás ideje: 2017. December 24. Elég sok topikot visszaolvastam már az évek során. De van egy név amire rendre belefutok néha-néha. Kb mintha egy mumus lenne. Ki az a Quarron? 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. December 24. (szerkesztve) Quarronnak sokat köszönhetünk. Köztük ezt a fórumot is. Egyébként kegyetlen nagy PT fikagép volt és borzasztóan ostoba. A PT-ben azt gyűlölte amit az OT-ban istenített. Ne akard tudni. Szerkesztve: 2017. December 24. - Ody Mandrell 3 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. December 24. Hozzászólás ideje: 2017. December 24. 1 órával ezelőtt, RacerX írta: Elég sok topikot visszaolvastam már az évek során. De van egy név amire rendre belefutok néha-néha. Kb mintha egy mumus lenne. Ki az a Quarron? Ha Quarron meglátná ezt a helyet, ami neki köszönhetően szerveződött, azonnal megőrülne. 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. December 24. Hozzászólás ideje: 2017. December 24. Mikor a régi Tartakovsky-féle Clone Wars sorozat megjelenésekor kiderült hogy az egyik idegen nyelv megalkotásához a magyar nyelvet használták, megállapította, hogy meggyalázták a nyelvünket és a magyar rajongói közösség nevében irt a Lucasfilmnek egy levelet, amiben azt ecsetelte, hogy minket magyarokat vérig sértettek. Talán ez igy önmagában elég sokat elárul róla 6 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. December 24. Az nem ő volt, hanem Moon. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2017. December 24. Hozzászólás ideje: 2017. December 24. Akkor meg sem merem kérdezni hogy az OT-n kívüli SW-ról mi lehetett a véleménye. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. December 24. Hozzászólás ideje: 2017. December 24. Ody: Ja tényleg Már keverem a legendás PT utálókat 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. December 24. (szerkesztve) 4 perccel korábban, RacerX írta: Akkor meg sem merem kérdezni hogy az OT-n kívüli SW-ról mi lehetett a véleménye. Most minden rózsaszín ahhoz képest ami akkoriban volt. Bomarr. Tudod az a Moon aki végig fikázta az EPIII előkészületeit, majd beírta a bemutató után, hogy tetszik neki és eltűnt. Szerkesztve: 2017. December 24. - Ody Mandrell 1 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2017. December 24. Hozzászólás ideje: 2017. December 24. Quarronhoz képest Darth Sidious egy szeretetre méltó angyal. 8 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. December 24. Hozzászólás ideje: 2017. December 24. Jól emlékszem, Quarron volt az, aki sérelmezte, hogy az ep3 trailerében elárulták, hogy Darth Sidious az Palpatine? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. December 24. Nem biztos. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. December 24. Hozzászólás ideje: 2017. December 24. 1 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Jól emlékszem, Quarron volt az, aki sérelmezte, hogy az ep3 trailerében elárulták, hogy Darth Sidious az Palpatine? Én arra emlékszem, hogy Tibur lehozott néhány forgatási képet arról, ahogy McDiarmid csuklyában állt zöld háttér előtt, majd levette a csuklyát és kiderült, hogy jé, ő Palpatine. Na itt néhányan eldobták az agyukat, hogy hogy lehet ilyen anyagot kiengedni a kezükből, hiszen az egész rész legnagyobb fordulata, hogy Palpatine = Darth Sidious. Megjegyzem, ha valaki sorba nézi a részeket, és úgy ült be az EpIII-ra akkor valóban, de nem tudom volt-e olyan ember az univerzumban, aki a három előtt az első 2 részt látta, hatalmas lázban égett, de nem nézte meg a IV-V-VI-ot a III premierje előtt. Mindez 2004 szeptemberében. Mintha csak tegnap lett volna. 1/8/2006 - 15:25, Donát írta: 2004. szeptembere "A web kamera ezúttal egy nagyon érdekes dolgot mutatott: Dooku, Anakin és Obi-wan éppen harcolnak. Ez a fenti ismereteink alapján nem meglepő. Az viszont igen, hogy Dooku függőlegesen a teste előtt tartja a kardját, miközben Anakiné és Obi-wané egymást keresztezi… lehet, hogy már itt sor kerül egy összecsapásra a két Jedi között? A nap szenzációja viszont mindenképpen az, hogy Darth Sidious végre felfedi magát! Íme a kép, amelyet az utóforgatásról láthatunk: 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. December 24. Hozzászólás ideje: 2017. December 24. 1 órával ezelőtt, Donát írta: Megjegyzem, ha valaki sorba nézi a részeket, és úgy ült be az EpIII-ra akkor valóban, de nem tudom volt-e olyan ember az univerzumban, aki a három előtt az első 2 részt látta, hatalmas lázban égett, de nem nézte meg a IV-V-VI-ot a III premierje előtt. És soha nem találkozott olyan emberrel, aki ezt a poént lelövi. Basszus, de rég volt ez már. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2017. December 24. Hozzászólás ideje: 2017. December 24. 10 órával ezelőtt, Bomarr írta: Mikor a régi Tartakovsky-féle Clone Wars sorozat megjelenésekor kiderült hogy az egyik idegen nyelv megalkotásához a magyar nyelvet használták, megállapította, hogy meggyalázták a nyelvünket és a magyar rajongói közösség nevében irt a Lucasfilmnek egy levelet, amiben azt ecsetelte, hogy minket magyarokat vérig sértettek. Talán ez igy önmagában elég sokat elárul róla Azért ez már egy szint... Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2017. December 26. Hozzászólás ideje: 2017. December 26. Wow, most vettem észre, hogy külön kiírja a fórum, hogy adott topicban akkor épp ki van ott?! Először azt hittem az ott az egész fórumon jelenlévőket mutatja. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. December 26. Hozzászólás ideje: 2017. December 26. Ezt a régi fórum is tudta. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2017. December 26. Hozzászólás ideje: 2017. December 26. 6 perccel korábban, Pildi írta: Ezt a régi fórum is tudta. Én azon is azt hittem, hogy az egész oldalon jelenlévőket mutatja. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2017. December 27. Hozzászólás ideje: 2017. December 27. A fórum értesítési hangját meg lehet változtatni? Lehetne akár egy fénykard bekapcsolódásának a hangja is 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. December 27. Nem néztem még ezt a lehetőséget. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Január 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Január 20. (szerkesztve) Pb Te hogy csinálod, hogy a nevek látszanak az idézeteknél? Szerkesztve: 2018. Január 20. - Ody Mandrell Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2018. Január 20. Hozzászólás ideje: 2018. Január 20. @Ody Mandrell Erre gondolsz? Ha beírsz egy kukacot és elkezded gépelni valaki felhasználónevét, akkor a fórummotor feldob egy listát a megfelelő találatokkal és választhatsz. Vagy nem erre gondoltál? 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Január 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Január 21. @pb69 De erre gondoltam és köszi! Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. Január 25. Hozzászólás ideje: 2018. Január 25. Felvetnék egy kérdést. Remélem senkit sem bántok meg vele, vagy nem idegesítek fel senkit se. A külvilág részlegben mit szólnátok egy Képregények címszó alatti témához? Ez egyfajta gyűjtő topik lenne, mint mondjuk a Filmek, Sorozatok, Könyvek. Az utóbbi időben rengeteg képregény jelent meg. talán érdemes lenen külön téma. Itt mindenféle képregényről lehetne beszélni, legyen az szuperhősös, fantasy, sci-fi, európai, amerikai, távol-keleti... stb. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Január 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Január 25. Szerintem nyugodtan mehet. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. Január 26. Hozzászólás ideje: 2018. Január 26. Köszönöm szépen. Megnyitottam. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Január 26. Hozzászólás ideje: 2018. Január 26. Nem tudtam hova írjam, úgyhogy ide. Dzséjt mennyire spoileresek és fontosak a könyv szempontjából azok az infók amiket a Certain point of view-on felbuzdulva osztottál meg abban a jó pár topicban? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Január 26. Hozzászólás ideje: 2018. Január 26. Én nem értékeltem őket spoilernek. Eddig, amennyi novellát elolvastam, azokban semmi csavar vagy meglepő sincs, ha láttad az ep4-et, az egész inkább afféle rajongói érdekességek halmaza, vagy jobban mondva: megválaszolnak benne az ep4 óta eltelt 40 évben felmerült 40 rajongói kérdést. Amiket megosztottam, azok inkább teóriák igazolása, amiket sejtettünk eddig, csak nem tudtunk. Akkor ne olvasd el, ha magad akarod felfedezni ezeket az érdekességeket (ezért írtam azért ki a címet, gondoltam így az olvasó tudja értékelni magában, hogy el akarja-e olvasni a posztot). Azért nehéz választ adni erre, mert igazából még cselekmény sincs benne, nem, hogy csavarok. Főleg a hangulat az, ami a novellákban erős, meg sok az érdekesség. Talán a Qui-Gonos lehet spoileres, de az is inkább csak adalék egy már ismert elemhez. Szóval ez ilyen adalékok halmaza, mint egy enciklopédia, csak ez novellákon át ad részleteket. Csak ismételni tudom magamat: ha ezeket az adalékokat, jópofa részleteket magad akarod felfedezni, akkor ne olvasd el a posztjaimat. De a novellák nem csavarokra épülnek, a történetük egysoros, cselekményük meg nincs. Legalábbis, amiket eddig olvastam (össze-vissza haladok, az engem jobban érdeklő karakterekkel kezdtem). Szóval, ha van is ennek ellentmondó, akkor azzal még nem futottam össze, így nem is írhattam róla. 1 Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2018. Január 28. Hozzászólás ideje: 2018. Január 28. (szerkesztve) Mi történt, hogy mindenkinek eltűnt a profilján a borítóképe? Szerk: Közben már jó. Kb 5 percig valamiért nem mutatta nekem senkinél. Szerkesztve: 2018. Január 28. - luke19 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.