Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Január 2. Hozzászólás ideje: 2006. Január 2. Miért kell mindennek új szinkron? Ezt s kiadták "még több effekttel" DVDn? Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Január 2. Hozzászólás ideje: 2006. Január 2. Olyan jó volt a régi szinkronnal a Rendőrakadémia. NEmértem miért kell újra szinkronizálni... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Január 2. Maradjunk a témánál....THX! Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Január 3. Hozzászólás ideje: 2006. Január 3. Újszinkron-anyázás. Szerintem olyan téma ami SWrajongókat is érint... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Január 3. Hozzászólás ideje: 2006. Január 3. Csak nem a fórumról, hanem a szinkronról szóló, de még inkább a más filmerkől szóló topicban. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Január 3. Újszinkron-anyázás. Szerintem olyan téma ami SWrajongókat is érint... Érint, de ez a topic nem erről szól. Csak ezért szóltam. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Január 5. Gondolom Ti is észrevettétek ezt a borzalmas hirdetést a fejlécben. :x Nem mi tehetünk róla (még mielőtt valaki erre gondolna). Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Január 5. Hozzászólás ideje: 2006. Január 5. Gondolom Ti is észrevettétek ezt a borzalmas hirdetést a fejlécben. :x Nem mi tehetünk róla (még mielőtt valaki erre gondolna). Fura, mert nekem csak akkor jelentkezik ez a bizonyos hirdetés, ha Mozillát használok. Explorernél minden a régi. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Január 5. Ezt jó tudni. Én is mozillát használok, mert sokkal jobb mint az Explorer. Bár most talán mégse. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Január 5. Hozzászólás ideje: 2006. Január 5. Én is Mozilla-t és nekem is bejön a banner.Annyira azért nem zavaró. Sztem ha elér bizonyos nézettségi szintet az oldal akkor rádobnak valamit.. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Január 5. Hozzászólás ideje: 2006. Január 5. Én operát használok, és semmi változás nincs. Először nem is értettem, mire gondolsz, Ody Donát. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Január 5. Hozzászólás ideje: 2006. Január 5. Én firefoxot.Nekem is van hírdetés. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Január 5. Hozzászólás ideje: 2006. Január 5. Én firefoxot.Nekem is van hírdetés. Dettó. Csak kicsit zavar... Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Január 6. Hozzászólás ideje: 2006. Január 6. Nem zavarna ha nem Grievous gyönyörű sárga szemét tolná le a képből... Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Január 6. Hozzászólás ideje: 2006. Január 6. OFF Nem tudom, az opera tökéletesen kiszűr minden hirdetést, illetve reklámot, én tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Érdemes kipróbálni ON Donát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Január 6. Sztem ha elér bizonyos nézettségi szintet az oldal akkor rádobnak valamit.. Lehet, hogy ez az oka. A tematikus top-lista szerint az ötödik helyen áll az oldal (az 1438 lap közül). Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Január 6. Hozzászólás ideje: 2006. Január 6. Akármilyen negatívumokkal is jár ez a dolog, azért ez akkor is szép :41: Bravó! Donát. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Január 6. Hozzászólás ideje: 2006. Január 6. Sztem ha elér bizonyos nézettségi szintet az oldal akkor rádobnak valamit.. Lehet, hogy ez az oka. A tematikus top-lista szerint az ötödik helyen áll az oldal (az 1438 lap közül). Ezért nagyon nagy gratulációt érdemlünk. :41: :41: :57: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Január 6. Ezért nagyon nagy gratulációt érdemlünk. :41: :41: :57: Így van. Csak azóta már rájöttem, hogy ez a banner szinte minden fórumnál megtalálható, tehát nem látogatottság függő. Talán ez egy újjítás a 2006-os évre. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Január 6. Hozzászólás ideje: 2006. Január 6. Gratula!Egy kis idő és első lesz.Egyébként kitették a főoldalra az oldalt a toplista miatt?Remélem nem Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Január 6. Gratula!Egy kis idő és első lesz.Egyébként kitették a főoldalra az oldalt a toplista miatt?Remélem nem Nem. Van egy tematikus toplista, abban kell megkeresni. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Január 7. Hozzászólás ideje: 2006. Január 7. https://addons.mozilla.org/extensions/morei...ication=firefox https://addons.mozilla.org/extensions/morei...ication=firefox Ezt a kettőt telepítsétek fel, és a mozilla-t indítsátok újra. EDIT:: Ez a kettő frissítés abban segít hogy eltűnnek a hírdetések Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Január 7. Hozzászólás ideje: 2006. Január 7. Tényleg segített köszi. Bár engem nem zavart. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Január 9. Hozzászólás ideje: 2006. Január 9. Nekem sem zavaró. Amint bejelentkezek, nálam eltünik a hirdetés Blokkolva vannak mindenfélék a gépemen. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Január 9. Nálam nem működik. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Január 9. Hozzászólás ideje: 2006. Január 9. Van egy problémám az oldallal kapcsolatban.Pl hogy ha egy post-ra válaszolok, akkor vagy valaki másnak a hozzászólását írja ki quate-nek, vagy nem rak be semmit.Vagy pl ha vissza gombot nyomok akkor nem a fórum egyik oldalára megy vissza hanem az előzőleg látogatott oldalra.Ezek a problémák most jelentkeztek... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Január 9. Van egy problémám az oldallal kapcsolatban. Szerintem a böngésződdel lehet baj. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Január 9. Hozzászólás ideje: 2006. Január 9. What must I do, Master Ody? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Január 9. What must I do, Master Ody? Restart. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Január 10. Hozzászólás ideje: 2006. Január 10. na basszus... most már nekem is behozza a hirdetést... opera ide, vagy oda Donát. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.