Hozzászólás ideje: 2006. Január 2.19 éve Miért kell mindennek új szinkron? Ezt s kiadták "még több effekttel" DVDn?
Hozzászólás ideje: 2006. Január 2.19 éve Olyan jó volt a régi szinkronnal a Rendőrakadémia. NEmértem miért kell újra szinkronizálni...
Hozzászólás ideje: 2006. Január 3.19 éve Újszinkron-anyázás. Szerintem olyan téma ami SWrajongókat is érint...
Hozzászólás ideje: 2006. Január 3.19 éve Csak nem a fórumról, hanem a szinkronról szóló, de még inkább a más filmerkől szóló topicban.
Hozzászólás ideje: 2006. Január 3.19 éve Szerző Újszinkron-anyázás. Szerintem olyan téma ami SWrajongókat is érint... Érint, de ez a topic nem erről szól. Csak ezért szóltam.
Hozzászólás ideje: 2006. Január 5.19 éve Szerző Gondolom Ti is észrevettétek ezt a borzalmas hirdetést a fejlécben. :x Nem mi tehetünk róla (még mielőtt valaki erre gondolna).
Hozzászólás ideje: 2006. Január 5.19 éve Gondolom Ti is észrevettétek ezt a borzalmas hirdetést a fejlécben. :x Nem mi tehetünk róla (még mielőtt valaki erre gondolna). Fura, mert nekem csak akkor jelentkezik ez a bizonyos hirdetés, ha Mozillát használok. Explorernél minden a régi.
Hozzászólás ideje: 2006. Január 5.19 éve Szerző Ezt jó tudni. Én is mozillát használok, mert sokkal jobb mint az Explorer. Bár most talán mégse.
Hozzászólás ideje: 2006. Január 5.19 éve Én is Mozilla-t és nekem is bejön a banner.Annyira azért nem zavaró. Sztem ha elér bizonyos nézettségi szintet az oldal akkor rádobnak valamit..
Hozzászólás ideje: 2006. Január 5.19 éve Én operát használok, és semmi változás nincs. Először nem is értettem, mire gondolsz, Ody Donát.
Hozzászólás ideje: 2006. Január 5.19 éve Én firefoxot.Nekem is van hírdetés. Dettó. Csak kicsit zavar...
Hozzászólás ideje: 2006. Január 6.19 éve Nem zavarna ha nem Grievous gyönyörű sárga szemét tolná le a képből...
Hozzászólás ideje: 2006. Január 6.19 éve OFF Nem tudom, az opera tökéletesen kiszűr minden hirdetést, illetve reklámot, én tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Érdemes kipróbálni ON Donát.
Hozzászólás ideje: 2006. Január 6.19 éve Szerző Sztem ha elér bizonyos nézettségi szintet az oldal akkor rádobnak valamit.. Lehet, hogy ez az oka. A tematikus top-lista szerint az ötödik helyen áll az oldal (az 1438 lap közül).
Hozzászólás ideje: 2006. Január 6.19 éve Akármilyen negatívumokkal is jár ez a dolog, azért ez akkor is szép :41: Bravó! Donát.
Hozzászólás ideje: 2006. Január 6.19 éve Sztem ha elér bizonyos nézettségi szintet az oldal akkor rádobnak valamit.. Lehet, hogy ez az oka. A tematikus top-lista szerint az ötödik helyen áll az oldal (az 1438 lap közül). Ezért nagyon nagy gratulációt érdemlünk. :41: :41: :57:
Hozzászólás ideje: 2006. Január 6.19 éve Szerző Ezért nagyon nagy gratulációt érdemlünk. :41: :41: :57: Így van. Csak azóta már rájöttem, hogy ez a banner szinte minden fórumnál megtalálható, tehát nem látogatottság függő. Talán ez egy újjítás a 2006-os évre.
Hozzászólás ideje: 2006. Január 6.19 éve Gratula!Egy kis idő és első lesz.Egyébként kitették a főoldalra az oldalt a toplista miatt?Remélem nem
Hozzászólás ideje: 2006. Január 6.19 éve Szerző Gratula!Egy kis idő és első lesz.Egyébként kitették a főoldalra az oldalt a toplista miatt?Remélem nem Nem. Van egy tematikus toplista, abban kell megkeresni.
Hozzászólás ideje: 2006. Január 7.19 éve https://addons.mozilla.org/extensions/morei...ication=firefox https://addons.mozilla.org/extensions/morei...ication=firefox Ezt a kettőt telepítsétek fel, és a mozilla-t indítsátok újra. EDIT:: Ez a kettő frissítés abban segít hogy eltűnnek a hírdetések
Hozzászólás ideje: 2006. Január 9.19 éve Nekem sem zavaró. Amint bejelentkezek, nálam eltünik a hirdetés Blokkolva vannak mindenfélék a gépemen.
Hozzászólás ideje: 2006. Január 9.19 éve Van egy problémám az oldallal kapcsolatban.Pl hogy ha egy post-ra válaszolok, akkor vagy valaki másnak a hozzászólását írja ki quate-nek, vagy nem rak be semmit.Vagy pl ha vissza gombot nyomok akkor nem a fórum egyik oldalára megy vissza hanem az előzőleg látogatott oldalra.Ezek a problémák most jelentkeztek...
Hozzászólás ideje: 2006. Január 9.19 éve Szerző Van egy problémám az oldallal kapcsolatban. Szerintem a böngésződdel lehet baj.
Hozzászólás ideje: 2006. Január 10.19 éve na basszus... most már nekem is behozza a hirdetést... opera ide, vagy oda Donát.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.