Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
6 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Ez azért van mert a fórumos átálláskor illetve az előtte lévő problémák miatt nem sikerült jól konvertálni a szavazást. :( Bár meg lehetne javítani...

Jah értem.

Hozzászólás ideje:
21 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

ÁT tudom írni a szavazatszámokat. Az is jó megoldás. Összeszámolom mennyi van ott és azt írom be az értékhez. De az új szavazás se rossz ötlet.

Legyen új szavazás szerintem is. :) 

Hozzászólás ideje:
3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Az EPI-VII -ig bezárólag új szavazások indultak az "Értékeld a filmet" topikban. Arra kérnék mindenkit, hogy legyen kedves és szavazzon a filmekre! Kíváncsi leszek most milyen eredmény jön ki. :) A linkek közvetlen az értékelős topikokba vezetnek.

EPI

EPII

EPIII

EPIV

EPV

EPVI

EPVII

Ez könnyü volt. Természetesen mind 5-ös.

Hozzászólás ideje:

Olvasatlan tartalom rész másnál se ér a képernyő széléig? Én Chrome-ot használok, és a 4.3as default témán megy a fórum.

szerk: Explorerben beléptem, ott a képernyő végéig ér.

dbdNZrG.png

Más: A magyarul megjelent kánon könyveknek van saját topikja, ezekben publikussá lehetne tenni, hogy ki hányasra értékelte az adott könyvet?

Ui: Királyak az új hangulatjelek.:porg:

Szerkesztve: - luke19

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Az "olvasatlan tartalom" nálam minden böngészőben ekkora mint az általad betett képen. Még Explorerben is. A szavazások pedig publikussá lettek téve. Ezt egyébként mindig a topik nyitója dönti el, hogy be akarja-e állítani vagy nem. 

Hozzászólás ideje:

Uhh. A hozzászólás értékelés nem mehetne a régi szerint? Hiányolom  tetszik, nem tetszik, imádom a vicces a zavaros és a fejeket. A mostani emblémák Star Warsosak de nem igazán fejeznek ki érzelmet. Nem egy lázadó jelet szeretnék rá tenni, hanem egy szivecskét, ha imádok egy posztot. Kérem vissza a régieket, ha lehetsèges! 

Hozzászólás ideje:
Éppen most , Ody Mandrell írta:

Ezt Dzséjttel kell le meccselned Donát. 

Dzséjt! Szerintem a zavaros fej minden csak nem zavaros. A vicces sem fejezi ki jól az érzelmet. A szomorú még elmegy. A köszönöm jó. A tetszik nem tetszik imádom jól néznének ki, de nem közvetítik az üzenetet. A birodalom miért nem tetszik a lázadás miért imádom? A le fel nyíl és szivecske baromi kifejező, ezek egyáltalán nem azok sajnos, még ha jól is néznek ki. 

Hozzászólás ideje:
3 órával ezelőtt, Donát írta:

Kérem vissza a régieket, ha lehetsèges! 

Nem. :P Bocs, de sokat melóztam ezekkel, és szerintem így jobb, passzol a fórumhoz (undorodtam a szívecskétől - soha nem is használtam, annyira rühelltem - és a zöld nyíltól is a frász kerülgetett). Ody-val rég terveztünk egy ilyen váltást, le is beszéltem vele. Esetleg, ha össze tudsz állítani SW-set ezekhez, amiket be is lehet illeszteni (méret, óne háttér, ezek ugye nem a semmiből jöttek), akkor beszélhetünk róla, de a régieket én baromira nem akarom viszontlátni, mert ocsmányak voltak és nem illettek a fórumhoz.

Vagy visszateszem a régieket, ha a fórum aktív közösségének a többsége úgy akarja, ekkor még belemegyek, hallgatok a többségre.

Hozzászólás ideje:

Mondjuk nálam csak a hsz-be illeszthető emotikonok között jelentek meg ezek az új jelek, az értekelő jelek teljesen a régiek. Vajon miért? :hmm:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.