Hozzászólás ideje: 2023. Június 17.2 éve Mandaloriant használom, de egyiknél se működik. Néztem telefonon és céges laptopon is de ott se jelenik meg, szerintem nem nálam van a hiba
Hozzászólás ideje: 2023. Június 17.2 éve Szerző Próbáld meg lent a default skint. Abba se mutatja? Mert ha sehol nem az catch hiba lesz szerintem. Ha a rendszerben lenne a hiba akkor senkinél nem működne.
Hozzászólás ideje: 2023. Június 17.2 éve Defaultal is ugyanaz De például cégesen mindig is inkognitó módban néztem az oldalt úgy nem cach-el semmit elvileg. Edge-en is soha nem nyitottam meg az oldalt mert nem használom, így pláne nem lehet cache. Ránéztem azzal is újra inkognitóban de se működik:
Hozzászólás ideje: 2023. Június 17.2 éve Én arra tudok gondolni, hogy lehet csak moderátoroknak látható.
Hozzászólás ideje: 2023. Június 17.2 éve Szerző Elvileg @Yoda József is látja, és ő nem moderátor. A többieknek megjelenik?
Hozzászólás ideje: 2023. Június 17.2 éve 1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Elvileg @Yoda József is látja, és ő nem moderátor. A többieknek megjelenik? Nem látszik, most csekkoltam tegnap mobilról voltam és jó hiszeműen elhittem, hogy majd látszani fog gépről, de nem Most így Donát posztja után nekem is az a sanda gyanúm, hogy csak az admin és moderátor jogosultságokkal látszik
Hozzászólás ideje: 2023. Június 17.2 éve Szerző Elolvastam a leírást, csak admin és moderátorok látják. Sorry.
Hozzászólás ideje: 2023. Június 17.2 éve Már épp akartam írni, hogy én sem látok semmit, de a kérdés megoldódott közben.
Hozzászólás ideje: 2023. Június 17.2 éve Olyat nem tapasztaltok, hogy telefonon ha az oldalra navigáltok, akkor nem belépve landol? Chrome-ot használok és ma már kétszer is úgy hozott az oldalra a böngésző hogy valamiért nem voltam belépve. Korábban ilyen még nem volt.
Hozzászólás ideje: 2023. Június 17.2 éve 42 perccel korábban, Donát írta: Olyat nem tapasztaltok, hogy telefonon ha az oldalra navigáltok, akkor nem belépve landol? Chrome-ot használok és ma már kétszer is úgy hozott az oldalra a böngésző hogy valamiért nem voltam belépve. Korábban ilyen még nem volt. Nemcsak mobilról, gépről is
Hozzászólás ideje: 2023. Június 17.2 éve Valami akkor elállítódhatott. Egy újratöltés amúgy megoldja.
Hozzászólás ideje: 2023. Június 17.2 éve Szerző Engem is kidobál. Új cookie szabályzat van, szerintem az kavar be. A skint kell átnézni, de most nincs időm erre.
Hozzászólás ideje: 2023. Június 18.2 éve Szerző Kiadtak egy patch-et, mert a fórum legutóbbi verziója bugos volt. Ezért dobált ki mindenkit. Most frissítettem a rendszert, remélhetőleg most már jó lesz.
Hozzászólás ideje: 2023. Június 18.2 éve Nekem is volt ilyen gondom, de a telefonra gyanakodtam. Tök jó, hogy megjavult.
Hozzászólás ideje: 2023. Június 18.2 éve Szerző Két patch is volt, az első még nem javította meg. azt Dzséjt feltette. szerencsére ránéztem ma reggel és volt egy új.
Hozzászólás ideje: 2023. Június 19.2 éve A tipikus esete, amikor egy patch többet árt, mint használ, és aztán a patch-et is patch-elni kell.
Hozzászólás ideje: 2023. Június 19.2 éve 34 perccel korábban, Dzséjt írta: A tipikus esete, amikor egy patch többet árt, mint használ, és aztán a patch-et is patch-elni kell. Köszi neked is azért a segítséget.
Hozzászólás ideje: 2023. Június 25.2 éve @Iqvi és akire még tartozik. Jobb lenne ha a címmel ellátott cikkek berakása úgy történne hogy a linkek helyett a cikkcímek jelennének meg a kommentekben. Ha nincs címük akkor pedig lehetne adni nekik. Jó néhány link elég hosszú és randa. Plusz a kinézetükön kívül az olvashatóságuk is jobb lenne. Erről magasabb szintről régebben már került be felhívás csak épp elsikkadt a téma.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.