Jump to content

2023 LEGJOBBJAI - LEGJOBB IDEI FÉRFI FŐSZEREPLŐ


Donát

Star Wars TV 2023 - Legjobb férfi főszereplő  

24 members have voted

 1. 1. Ki volt a legjobb férfi főszereplő 2023-ban?

  • Echo
   0
  • Tech
   0
  • Crosshair
  • Hunter
  • Wrecker
   0
  • Thrawn
  • Ezra
  • Baylan Skoll
  • Din Djarin
  • Grogu
   0
  • Moff Gideon
   0

This poll is closed to new votes

 • Please sign in or register to vote in this poll.
 • Poll closed on 12/31/2023 at 10:59 PM

Recommended Posts

Segítsetek összeszedni őket. A Visionst és a Young Jedi Adventurest itt hanyagolnám, úgy se kapna szavazatot.

 

Bad Batch: a Bad Batch tagjai, tehát: Echo, Tech, Crosshair, Hunter, Wrecker. Más?

Ahsoka: befér ide valaki? Thrawn és Ezra keveset szerepelt. Baylan talán?

Mandalorin: Din Djarin, nyilván. Moff Gideon? Grogu?

 

Egyéb?

Link to comment
Share on other sites

 • Donát pinned this topic

Nálam Baylan úgy lett a legjobb Thrawn ellenében, hogy őt kicsivel erősebbnek éreztem a sorozatban. Amúgy Thrawnt, mint karaktert sokkal jobbnak tartom, de ehhez a könyvbéli ismereteim jelentősen tesznek hozzá. Azt kérdeztem magamtól, hogy ha nem lennének a könyvek, kire szavaznék, s csak a dorozat alapján Baylant jobbnak érzem.

Link to comment
Share on other sites

Én Din, Crosshair és Baylan között ingázom. A szívem viszont Baylan felé húz, de még biztos akarok lenni benne, hogy megérdemeltnek is érzem, és nem csak azért, mert Ray Stevenson halála miatt érzek így, illetve az újdonság varázsa miatt (hiszen ezen a listán ténylegesen ő az egyetlen új karakter). Mert bár nagyon titokzatos karakter, igazából nem tudott kibontakozni. Múltja és céljai még homályba vesznek, ellenben Din és Crosshair már szilárd alapokra támaszkodva tudtak új utakra térni, múltjuk és motivációik, valamint céljaik sokkal jobban körülhatárolhatóak. Még rágódom rajta kicsit.

Link to comment
Share on other sites

Djarinra szavaztam végül, mert akármilyen jó karakter is Baylan, ott motoszkáll bennem, hogy annyi mindent nem tudunk még róla. Nálam több kardinális kérdés van, ami az egész karakterének megítélését befolyásolhatja a jövőben, ha egyszer megválaszolják: Hogyan élte túl nem csak a 66-os parancsot, de aztán az egész Birodalmat is? Mi a bánat a célja? Miért kezdte ezt el hajszolni? Amíg ezek nincsenek megválaszolva, addig ő egy karizmatikus jelenlétű, rejtélyes alak, de ez önmagában nekem kevés egy olyan figurával szemben, mint Din Djarin, aki egy szimpatikus apafigurává, egy uralkodó hűséges és bölcs katonájává és egy hithű mandalorie-vá bontakozott ki az évek során. És ez bizony Crosshairrel szemben is erény, akinél jelenleg úgy hiszem, nem fogok tudni túllépni azon, hogy elárulta a családját.

Link to comment
Share on other sites

A BB tagjai közül nálam így a 2. évad után Echo/Tech/Crosshair volt a befutó, utóbbi kettő igazán erős szezont teljesített. Hunter és Wrecker nálam inkább a háttérben mozogtak (előbbi az 1. évadban brillírozott, utóbbinak is inkább voltak érdekesebb megnyilvánulásai az elsőben). De még így sem voltak annyira erősek nálam, hogy valamelyikükre szavazzak.

 

A Din-Grogu-Gideon trió nem volt rossz, de alapból nálam Grogu csak akkor jöhetne szóba, ha idősebb lesz. Dint nem éreztem annyira erősnek ebben az évadban, Gideon meg feltűnt, meghalt és ezzel el is lett intézve a karaktere.

 

Thrawn és Ezra párosa tetszett, igaz, nem szerepeltek sokat, de abban a csekély játékidőben hoztak jó pillanatokat. De úgy érzem, hogy náluk (különösen Ezránál, akinek sorsa szerintem van annyira érdekes, mint pl. Ahsokáé) a későbbi produkciók jobban kivesézhetik a karakterüket, amivel nálam indulhatnának majd a legjobb férfi főszereplő díjért.

 

Baylanre szavaztam, levett a lábamról. Nagyon kíváncsivá tettek, hogy miként fog folytatódni a története, az Ahsoka egyik legérdekesebb karaktere lett, ez tagadhatatlan. :)

Link to comment
Share on other sites

Crosshairre szavaztam, kicsit meglepődtem, hogy még nem kapott egy szavazatot sem. Nekem ő vitte a hátán ezt a második évadot, de tágabb kontextusban az első szezonban látottakat is idevéve egy egészen különleges karaktert sikerült megalkotni a személyében, szépen fokozatosan az egyik kedvencemmé kezd válni. Most újranéztem nemrég a 2. évadot és mikor lelőtte azt a birodalmi tisztet  a hóban... nálam Star Wars fronton az az év pillanata volt. 

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...
14 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Talán Baylan emléke élénkebben élt a szavazók fejében. Kicsit meglepetés számomra a győzelme.

Hatásos belépő, szimpatikus megformálása a gonosztevőnek majd hatásos kilépő. Jól megírt és jól megformált karakter. Van benne potenciál. 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text .   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored .   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information