Zééé Hozzászólás ideje: 2014. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 8. (szerkesztve) MKV Toolnix -> add file -> ac3 audiora katt -> Format specific options fül -> Delay (in ms): 350 -> Start muxing, és kész. Király vagy öcsém! Köszönjük szépen!!!!! Pont most választottam ketté a fájlokat, mikor is írt Ody, hogy már le is írtad a csíziót! Mindegyiknél 350 a csúszás? szerk.: Én úgy látom 500 lesz a jó! A 8-asnál teszteltem és 500 ms (inkább)....és még a 600 is bőven jó, de a 350 az kevés. szerk2: 550 a jó! 8-9-nél az a tökéletes, a 10-est még nem néztem meg. Szerkesztve: 2014. Március 8. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 9. (szerkesztve) MKV Toolnix -> add file -> ac3 audiora katt -> Format specific options fül -> Delay (in ms): 350 -> Start muxing, és kész. Tudtam, hogy számíthatok rád! Akko megpróbálkozom vele. szerk: Ja és neked is köszi a Zééé! Az első kettővel kész vagyok, bár még nem néztem bele, de várom a tippeket a az eltolás mértékét illetően a 10-11. részhez. (És bocs Ody, hogy ide került ez, de hol legyen?) Szerkesztve: 2014. Március 9. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Március 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 9. (És bocs Ody, hogy ide került ez, de hol legyen?) Nem baj, ennyi belefér. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 9. (szerkesztve) Nem baj, ennyi belefér. Köszi! Egyébként időközben hivatalos repack is lett! Vissza a témához: mikor is lesz a következő felirat? Szerkesztve: 2014. Március 9. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Március 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 9. Ma várható. Szerintem hamarosan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2014. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 9. El is készült. Webrip-2HD verzióhoz jó, nem tudom, passzol-e a többihez. Star Wars The Clone Wars - 06x06 - The Rise Of Clovis.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Március 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 9. Köszi szépen, hamarosan letesztelem! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2014. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 9. Tudtam, hogy számíthatok rád! Akko megpróbálkozom vele. szerk: Ja és neked is köszi a Zééé! Az első kettővel kész vagyok, bár még nem néztem bele, de várom a tippeket a az eltolás mértékét illetően a 10-11. részhez. (És bocs Ody, hogy ide került ez, de hol legyen?) Végig 550-en az eltolás mértéke! 8-tól a 12. részig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
albundy Hozzászólás ideje: 2014. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 9. , és itt a Star.Wars.The.Clone.Wars.S06E06.The.Rise.of.Clovis.720p.WEBRip.x264-W4F időzítés:swtcw606.720p-hunsub.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Március 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 9. THX Al neked is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2014. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 9. Köszi a feliratot mindkettőtőtöknek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 9. Köszi Lok! Nagyon gyors vagy! Neked is Al! Egyébként akkor folyt. köv. kedd vagy szerda? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 10. Köszi a feliratokat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 10. Köszi a feliratokat, bár én most már megvárom a Yodásat. A Clovis-os baromira nem érdekel most az első 4 rész után. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 10. Pedig az is nagyon jó lesz, ebben biztos vagyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 10. A Clovis-os baromira nem érdekel most az első 4 rész után. Pedig érdemes megnézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 10. Pedig érdemes megnézni. Akkor megsasolom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 10. Köszi Lok a színvonalas fordítást! Csak egy apró javítás, azt hiszem a Clovis szál középső részében elhangzik a "withdrawn" szó, ami a banki környezetben nem visszavonást jelent, hanem inkább pénzlevételt egy adott számláról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Március 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 10. Akkor megsasolom. Tetszeni fog. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 10. Tetszeni fog. Van nekem egy gyanúm a címéből itélve miért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 12. Lok! Akkor ma belekezdesz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2014. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 12. Már a felét is elhagytam, de ma csak este lesz időm vele foglalkozni, úgyhogy olyan este 9-re lesz készen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2014. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 12. Sikerült hamarabb elkészülnöm. Fogyasszátok egészséggel! Star Wars The Clone Wars - 06x07 - Crisis At The Heart.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 12. Köszi szépen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 12. Már a felét is elhagytam, de ma csak este lesz időm vele foglalkozni, úgyhogy olyan este 9-re lesz készen. Sikerült hamarabb elkészülnöm. Fogyasszátok egészséggel! Egy csöppnyivel sikerült.. Jó gyors voltál! Köszi szépen. És nem mintha a kisujjad után a karod kéne -na jó dehogynem-, de mi az elképzelésed, mikor jönnek a továbbiak? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Március 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 12. (szerkesztve) Köszi Lok! Titkon reménykedtem, hogy ma elkészülsz egyel. Esetleg a 720 -ashoz időzített változat is lesz valamikor? Szerkesztve: 2014. Március 12. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2014. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 12. Köszi Lok! Titkon reménykedtem, hogy ma elkészülsz egyel. Esetleg a 720 -ashoz időzített változat is lesz valamikor? Ez nekem tökéletes volt a 720p w4f verzióhoz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Március 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 12. Köszi az infót, akkor így házasítom össze őket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 12. Igen, stimmel a w4f-hez. Én 3 esetben tapasztaltam, hogy angol maradt egy mondat, de ez a legkevesebb, dacára a sebességnek és a minőségnek! Még 1x kösz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
albundy Hozzászólás ideje: 2014. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 12. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.