Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Jobban belegondolva a droidok nevét lehetne úgy is fordítani, hogy R6 az arsziksz helyett. ;)

Na de Ody. Nekem elveim vannak. :)

Hozzászólás ideje:
Jobban belegondolva a droidok nevét lehetne úgy is fordítani, hogy R6 az arsziksz helyett. ;)

Amúgy mi történt Ody? Azt egy dolog, hogy ezen a héten nincs epizód, de attól még követelhetnéd a feliratot. :) Edzésben kell lenni, nemde bár? :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Amúgy mi történt Ody? Azt egy dolog, hogy ezen a héten nincs epizód, de attól még követelhetnéd a feliratot. ;) Edzésben kell lenni, nemde bár? :)

Jó elvagyok a Lair of Grivivel, így most nem követelőzök. :) HD -ben pompás!!! Ki ne hagyd.

Hozzászólás ideje:

Hehe...én mindig úgy írom... :) Aztán javításra kerül. :)

Hozzászólás ideje:

Most elgondolkoztam, és lehet, hogya jav. verz.-ban átírom ilyenre:

Arszri = Artri

Arsziksz = Arsix(ez nem valószínű)

és(ha esetleg lesz majd)

Arvan

Arfájv

Arszeven

Aréjt

Arnájn...

Szerkesztve: - kolmilan

Hozzászólás ideje:

Ez a mostani tervezet szerintem túl van már bonyolítva.

Én a legmegfelelőbbnek a betű-szám kombinációt érzem. Pölö R6.

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

Nekem anno Artu neve így leírva (és persze kiejtve) nagyon bejött, de eltelt pár év, mire rájöttem, hogy miből jön - kb. akkor, amikor elkezdtem angolul tanulni. ;)

Viszont manapság bárki megnézi, hogy írják Artu-t angolul, láthatja, hogy Artoo-nak, vagyis nincs egyértelmű összekapcsolás az R2-val, mivel az betű szerint leírva Artwo lenne (talán).

Artu önmagában egy nagyon jó kis név, de hasonló metodikával az Arszri és az Arsziksz már kevésbé jók szerintem, így én részemről az R3 és R6-ra szavazok a továbbiakban. :)

Hozzászólás ideje:

Erre az R2-Artu témára csak azt tudom mondani, hogy R2D2-nek maradjon sztem az Artu, mert a legtöbb SW rajongó számára Ő nem csak egy droid, hanem egy kis ficánka ÉRZŐ személy. Számomra is ilyen. A másik ilyen a C3P0. A többi nem érdekel, mert őket már Lucas bácsi és a bandája nem "áldotta meg" igazi emberi vonásokkal. Ebben a sorozatban a többi droid inkább mókás, mint érző személy. :lol:

Ez csak saját vélemény! Én így is örülök annak, hogy a srácok hétről-hétre megcsinálják a feliratot. Így tovább!

Hozzászólás ideje:
Én így is örülök annak, hogy a srácok hétről-hétre megcsinálják a feliratot. Így tovább!

Persze, ez nem kérdés! Ugyan az elején azt gondoltam, nekem nem fog hiányozni a felirat, de aztán rájöttem, hogy csak jobb azért úgy is megnézni. :lol: R6 vagy Arsziksz vagy Arszix - ez már csak egy apró kérdés, annyira nem lényeges. :D

Hozzászólás ideje:
Szerintem is nagyon jó, hogy fordítják a srácok. Bár remélem kolmilan nem sértődött meg nagyon ezen a robot elnevezési problematika körön. :)

:P:D

Szerkesztve: - kolmilan

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:
Akkor esetleg más a fordítók közül bevállalja?

Ody, érzem, holnap vesszőfutás lesz ebből. :P

Node kinek? :P

Vagy a lehetséges fordítókat küldöd a vesszők közé, vagy ők téged a b***ogatásért. :P

Hozzászólás ideje:
Én csak kérdeztem ki vállalja el. :P kudarmubat vagy Donát? Esetleg Dzséjt? Vagy talán valaki más? :P

Szerintem mindegy, csak holnap minnél előbb kész legyen, nemdebár? :P

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.