Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Pildi, ne keverjük a HD-t holmi ceruza minőséggel. :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Csak úgy találomra belenéztem pár képbe kíváncsiságból. Ha nem is tükrözik a valódi minőséget, de nekem (aki soha nem HB-ben nézem a TCW-t) még így is élesnek tűnnek. Ezek után biztos szép és tűéles lesz a BD-lemezek képe. Pedig ezek még tompák is az igazi HD képhez képest. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Pildi, ne keverjük a HD-t holmi ceruza minőséggel. Pedig amikor begépeltem, még HD volt, vagy legalábbis úgy tűnt. Egyébként ráadásul az élesség tekintetében sajnos nem a HB a legjobb ceruzaminőség. Pedig ezek még tompák is az igazi HD képhez képest. Látod, nekem kár is lenne BD-lemezt venni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Megjött a kicsikém, sértetlenül. Egy nappal korábban mint tavaly. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. A padlóm csupa nyál lett, Ody Köszi a képeket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Jaj, épp írni akartam, hogy elég érdekesre sikeredett az első évad magyar feliratozása. Ilyenek vannak, hogy Dzsedik, Ventresz, Grivesz Persze biztos, hogy ez a kisgyerekek miatt van, mert nem olyan gyakoriak csak gondolom a kiejtés miatt írták így, fonetikusan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Jaj, épp írni akartam, hogy elég érdekesre sikeredett az első évad magyar feliratozása. Ilyenek vannak, hogy Dzsedik, Ventresz, Grivesz Nekem még az Xpressnél van a csomagom várok egy filmre Azért ez a feliratozás durva Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. A padlóm csupa nyál lett, Ody Köszi a képeket Belenéztem, és hát lefostam a bokám! Megint realizáltam, hogy még az a 720p-s verzió is, amit itt nézek egy nagy nulla ehhez képest. A nagy felbontású technika minden elemét kihasználták (már megint). Tökéletes! Hétvégén mit fogok én itthon élvezkedni (a szomszédok nagy-nagy örömére). Teljesen beszippantja az embert. No majd írok róla egy értékelést. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Jaj, épp írni akartam, hogy elég érdekesre sikeredett az első évad magyar feliratozása. Ilyenek vannak, hogy Dzsedik, Ventresz, Grivesz Persze biztos, hogy ez a kisgyerekek miatt van, mert nem olyan gyakoriak csak gondolom a kiejtés miatt írták így, fonetikusan Megvetted oldie? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Megvetted oldie? Áh, hozzám vágták diszkontban. Most sajna nincs ilyenre zsém. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Áh, hozzám vágták diszkontban. Most sajna nincs ilyenre zsém.Talán majd egyszer. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Nagyon szép, pedig ez még csak a külcsíny. Legyen benne sok örömöd, Ody. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Jaj, épp írni akartam, hogy elég érdekesre sikeredett az első évad magyar feliratozása. Ilyenek vannak, hogy Dzsedik, Ventresz, Grivesz Persze biztos, hogy ez a kisgyerekek miatt van, mert nem olyan gyakoriak csak gondolom a kiejtés miatt írták így, fonetikusan Hál' isten, nem nézem feliratosan. Bár elég faramuci indok - ha valóban ez áll a háttérben -, hogy a gyerekek miatt, mert szerintem a gyerekek előbb nézik meg szinkronosan, mint feliratosan Jövő héten szerintem én is engedélyezem, hogy kihozzák (mivel együtt rendeltem meg apám karácsonyi ajándékával, így olyan napra kell esnie az érkezésnek, amikor ő dolgozik). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Nagyon szép, pedig ez még csak a külcsíny. Legyen benne sok örömöd, Ody. Köszönöm! És a segítségedet is. Anélkül soha nem lett volna meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Köszönöm! És a segítségedet is. Anélkül soha nem lett volna meg. Szívesen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Ody: Gratulálok hozzá. Sok örömet a kiadványhoz. Oldie: Nem szégyelled magad? Sw-t diszkontból? Valaki megvásárolta már különben az 1. évad dvd-jét? Milyen? Alig várom hogy meg tudjam venni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Ody: Gratulálok hozzá. Sok örömet a kiadványhoz. Valaki megvásárolta már különben az 1. évad dvd-jét? Milyen? Alig várom hogy meg tudjam venni. Köszi! A második kérdésre a válasz engem is érdekelne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Oldie: Nem szégyelled magad? Sw-t diszkontból?Hát most így jött ki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Tényleg mutatós darab, Ody, "fogyaszd" egészséggel! Valaki megvásárolta már különben az 1. évad dvd-jét? Milyen? Alig várom hogy meg tudjam venni. Nekem elvileg december vége felé meg lesz. Bár sok rosszat hallottam/olvastam a magyar kiadványról, nálam mindenképpen a dvd-gyűjteményben a helye. Normál Stereo hang, semmi extra (max a választható jelenetek és az interaktív menük, már ha ezeket lehet extráknak nevezni) és állítólag a képarány sem a legelőnyösebb. Az eredeti kiadványhoz képest ez nagyon karcsú, de én már annak is örülök, hogy egyáltalán kiadták nálunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Hát most így jött ki Ez nem válasz. Adj el valamit a lakásból. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Tényleg mutatós darab, Ody, "fogyaszd" egészséggel! Nekem elvileg december vége felé meg lesz. Bár sok rosszat hallottam/olvastam a magyar kiadványról, nálam mindenképpen a dvd-gyűjteményben a helye. Normál Stereo hang, semmi extra (max a választható jelenetek és az interaktív menük, már ha ezeket lehet extráknak nevezni) és állítólag a képarány sem a legelőnyösebb. Az eredeti kiadványhoz képest ez nagyon karcsú, de én már annak is örülök, hogy egyáltalán kiadták nálunk. Nekem is csak december lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Ez nem válasz. Adj el valamit a lakásból. :D Eladni?! Ember, ide csak hozni lehet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. (szerkesztve) állítólag a képarány sem a legelőnyösebb.Ezt az 1.78:1 -es képarányt én se értem. A CN így adta le. Na és? Ez már ok arra, hogy csonka képpel adják ki? Szerkesztve: 2010. November 9. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Eladni?! Ember, ide csak hozni lehet Add el a lakást. Majd nézed a Margit-híd alatt a filmet. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. (szerkesztve) Sziasztok, Néhány kép a magyar kiadásról. Az ÁRKÁDban vettem (Örs Vezér tere) a Media Markt-ban. A gyerek DVD-k közé tették egy nagy kupacba. Képek: Szerkesztve: 2010. November 13. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Elsőre nem néztem volna ki belőle, hogy ez ilyen szép. Szerintem le a kalappal a kiadás előtt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Zééé: Az Arénában (Stadionok) vagy az Árkádban (Örs) vetted? Köszi a képeket amúgy, szép kiadás Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. (szerkesztve) ÁRKÁDban vettem...az Örsön. Sorry! Ilyen igényes SW kiadás Magyarországon EDDIG MÉG SOHA nem jelent meg (szerény véleményem szerint). A kiadvány ára borsós, hiszen 6990 FT-ért árulják, ezért azonban 4 DVD-t kap a kedves vásárló, egy rendkívül igényes papírtokot (jó vastag) és egy frankó belső kialakítású lapozható tokot. Szerintem a magyar borítókép és a hátoldal is messzemenőkig igényesebb szerkesztésű, mint az eredeti kiadás azonos részei. Engem kifejezetten zavar, ha egy ilyen nagy ívű történetnél, csak egy karakter (az angol kiadás esetében ugye Cody) található a dobozképen. Jelen esetben a külsőségek tekintetében a magyar kiadás külsőre sokkal dizájnosabb mint az USA DVD kiadás. (A BR-ről csak Ody tud nyilatkozni:) Szerkesztve: 2010. November 13. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. (A BR-ről csak Ody tud nyilatkozni:)A TCW BD -k a gyűjteményem díszei. Aki volt nálam és megvizsgálta saját kezűleg, az tudja, hogy nem a levegőbe beszélek. Dombornyomásos külső borító, olyan mint egy könyv. Nincs ennél igényesebben kiadott filmem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Szép igényes kiadás!! Én is megvenném de nincs pénzem rá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.