Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Ja, te csak így Noémized? Akkor már igazán kiszedhetnél belőle további részleteket is egy igenen vagy nemen kívül Váltottunk már pár e-mailt, meg amúgy is annyi idős, mint én Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Váltottunk már pár e-mailt, meg amúgy is annyi idős, mint én Hozd el a következő találkozóra, hadd ismerjük meg mi is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Phobos tudja, hogy kivel kell összeismerkedni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Pár sör után elmond mindent. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Megvan valakinek az első évad hivatalos kiadása dvd-n? Gondolom itthon nem kapható, valaki csak megrendelte külföldről. Extrák milyenek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Megvan valakinek az első évad hivatalos kiadása dvd-n? Gondolom itthon nem kapható, valaki csak megrendelte külföldről. Extrák milyenek?Nekem a Blu-Ray kiadvány van meg. Jó kis extrák vannak rajta, minden rész előtt kommentárral. Sokkal több információt tartalmaznak ezek a kommentárok, mint az sw.com -os társaik. Emellett rengeteg concept artot is rápakoltak. A DVD paramétereit nem tudom, de szerintem ott is ezek lehetnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Nekem a Blu-Ray kiadvány van meg. Jó kis extrák vannak rajta, minden rész előtt kommentárral. Sokkal több információt tartalmaznak ezek a kommentárok, mint az sw.com -os társaik. Emellett rengeteg concept artot is rápakoltak. A DVD paramétereit nem tudom, de szerintem ott is ezek lehetnek.Ugyanazok a paraméterek, csak a BR-en még valami interaktív enciklopédia vagy mi van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 27. Egy kis info a 2. évad DVD és BD megjelenéséről: http://www.starwars.com/theclonewars/news/...uray/index.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Egy kis info a 2. évad DVD és BD megjelenéséről:http://www.starwars.com/theclonewars/news/...uray/index.html Bizony! Nagyon örültem neki! És most hamarabb jön mint tavaly. Sokaknak nem jön be a Yodás borító, de nekem tetszik. Ha tetszik, ha nem ezzel jobban el lehet adni majd. Sajnos jóval drágább is lesz mint az első évad, de hátha megint akciózik majd az amazon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Nekem tetszik a Yodás borító, bár az valóban érdekes, hogy miért került föl rá Én valamilyen fejvadászos borítóra gondoltam, ha már az évad alcíme velük kapcsolatos volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Nekem tetszik a Yodás borító, bár az valóban érdekes, hogy miért került föl rá Én valamilyen fejvadászos borítóra gondoltam, ha már az évad alcíme velük kapcsolatos volt. Mindenki valami fejvadászra számított. A válasz szerintem egyszerű: marketing okokból került ár Yoda. Egy áruház polcán ha valaki meglátja, egyből tudja, hogy ez SW. Míg ha Cad Bane van rajta, lehet, hogy észre se veszik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Gondolom ez se fog idehaza megjelenni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Gondolom ez se fog idehaza megjelenni.Erre mérget vehetsz. Bár ebből tényleg nem fogyna, csak 8-10 darab. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Jól néz ki a borító, de én sem Yodára számítottam. De úgyis a tartalom a fontos igazán, az meg valszeg ugyanolyan színvonalú lesz, mint az elsőé. Én meg gondolkodom rajta, hogy megveszem majd DVD-n a két évadot együtt. Most biztos olcsóbb lesz az első. És mTV-n nézni sem lesz gond, mert közben kiderült, hogy olyan régi típus a DVD lejátszónk, hogy immunis a régió kódolásra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. (szerkesztve) Az a lényeg, hogy hasonlít az előző évad borítójára. Nagyon szeretem, ha egy adott sorozaton belül a különböző évadok borítói többé-kevésbé hasonlítanak egymáshoz, remek példa erre a Doktor House vagy a LOST. Bár én már az első évadnál is egy valamivel bonyolultabb borítóra számítottam, nem csak egy egyszerű piros háttérre, és Cody parancsnokra. Szerkesztve: 2010. Május 29. - KisKósa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Az a lényeg, hogy hasonlít az előző évad borítójára. Nagyon szeretem, ha egy adott sorozaton belül a különböző évadok borítói többé-kevésbé hasonlítanak egymáshoz, remek példa erre a Doktor House vagy a LOST. Bár én már az első évadnál is egy valamivel bonyolultabb borítóra számítottam, nem csak egy egyszerű piros háttérre, és Cody parancsnokra. Az egységesség a lényeg, és az meglesz. Amúgy meg a tartalom számít főleg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Nem rossz ez a Yodás borító, még akkor sem, ha legfeljebb 10-15 percet szerepelt az öreg a 2. évadban. Amúgy a normál DVD-kkel mi a helyzet? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Amúgy a normál DVD-kkel mi a helyzet?Hogy értve? Lesz DVD kiadás is csak úgy mint tavaly. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Hogy értve? Lesz DVD kiadás is csak úgy mint tavaly. Erre voltam kíváncsi. Akkor van is néhány ötletem az elkövetkezendő kvíz nyereményekre. Nem mintha a múltkori DVD teljes egészében a tudásomon múlt volna... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Sky, Te megvetted az első évadot DVD-n? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Sky, Te megvetted az első évadot DVD-n? A nyereményére céloz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. A nyereményére céloz. Mármint a nyereményemre :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Gondolom ez se fog idehaza megjelenni. Remélem egyszer meg fog mindkét évad. Soha nem gondoltam volna, hogy a TCW nem fog itthon megjelenni, miközben mindenféle selejttel meg tele van a Tesco ládája. El nem tudom képzelni miért nem adják ki, ha szinte az összes sorozatot(Lost, 24 stb...) kiadják. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Az a "szinte összes" inkább a "jó ha kiadnak valamit" kategória. Legalábbis nem látom, hogy dúskálnánk Star Trekben, Stargate-ben, Babylon 5-ben, Firefly-ban, Farscape-ben, Andromedaban... hopp, most esik le, semmilyen sci-fi sorozat nem jelent meg még igazán. Sőt, két MASH évad között is évek telnek el (pedig 11 évad van és még csak most jelenik meg a második, az első meg három évvel ezelőtt jött ki), az NCIS is sikerére való tekintettel nem jelenik meg, és a többi. Sokáig lehetne sorolni a hazai piacot elkerülő minőségi sorozatokat. De már eme szerény kis lista után sem lehet csodálkozni, hogy nincsen TCW sem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 31. Nem beszélve a CSI-okról, Supernatural-ökről, amik az első évad után megálltak a kiadásukkal (CSI talán 2. évad, de nem biztos) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 1. A Supernatural engem is bosszant, mivel USA-beli fantársaim már az 5. évadot simogathatják a polcon, nekem meg ott árválkodik az 1. Bár a Prison Break-esek sem kapkodják el a 3. évad kiadását, de írtam nekik levelet és megerősítették, hogy LESZ, csak nem tudják mikor. A TCW-vel is hasonló problémák lehetnek, mint a Supernatural-el, de azért remélem, hogy a Star Wars "márkanév" még jelent valamit. Hogy értve? Lesz DVD kiadás is csak úgy mint tavaly. A magyar kiadásról beszéltem. Gondoltam ha a mozifilmet kiadták, akkor esetleg az 1. évadot is, de ezek szerint, hiába reménykedtem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Banzaiiii, megjelenik végre idén a TCW első évada a románoktól http://www.dvdextra.hu/news.asp?KOD=619648...357552594517266 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Hoppá! Mehet hírbe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Végre. Ideje volt. Azonnal veszem is meg. Ha meg Blue-Ray lesz azt is. Végre megint meg tudom nézni az első évadot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Végre. Ideje volt. Azonnal veszem is meg. Ha meg Blue-Ray lesz azt is. Végre megint meg tudom nézni az első évadot.Csak DVD jön, de az is több mint a semmi. Kíváncsi leszek milyen lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.