Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

The Clone Wars DVD és Blu-Ray

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Csak úgy találomra belenéztem pár képbe kíváncsiságból. Ha nem is tükrözik a valódi minőséget, de nekem (aki soha nem HB-ben nézem a TCW-t) még így is élesnek tűnnek. Ezek után biztos szép és tűéles lesz a BD-lemezek képe. :)
Pedig ezek még tompák is az igazi HD képhez képest. :)
Hozzászólás ideje:
Pildi, ne keverjük a HD-t holmi ceruza minőséggel. :P:D
Pedig amikor begépeltem, még HD volt, vagy legalábbis úgy tűnt. :D Egyébként ráadásul az élesség tekintetében sajnos nem a HB a legjobb ceruzaminőség. :)

Pedig ezek még tompák is az igazi HD képhez képest. ;)
Látod, nekem kár is lenne BD-lemezt venni. :P
Hozzászólás ideje:

Jaj, épp írni akartam, hogy elég érdekesre sikeredett az első évad magyar feliratozása. Ilyenek vannak, hogy Dzsedik, Ventresz, Grivesz :rock: Persze biztos, hogy ez a kisgyerekek miatt van, mert nem olyan gyakoriak csak gondolom a kiejtés miatt írták így, fonetikusan :love:

Hozzászólás ideje:
Jaj, épp írni akartam, hogy elég érdekesre sikeredett az első évad magyar feliratozása. Ilyenek vannak, hogy Dzsedik, Ventresz, Grivesz :rock:
Nekem még az Xpressnél van a csomagom várok egy filmre :love:

Azért ez a feliratozás durva :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
A padlóm csupa nyál lett, Ody :love:

Köszi a képeket :D

Belenéztem, és hát lefostam a bokám! :rock: Megint realizáltam, hogy még az a 720p-s verzió is, amit itt nézek egy nagy nulla ehhez képest. A nagy felbontású technika minden elemét kihasználták (már megint). Tökéletes! Hétvégén mit fogok én itthon élvezkedni (a szomszédok nagy-nagy örömére). :D Teljesen beszippantja az embert. No majd írok róla egy értékelést. :D
Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Jaj, épp írni akartam, hogy elég érdekesre sikeredett az első évad magyar feliratozása. Ilyenek vannak, hogy Dzsedik, Ventresz, Grivesz :rock: Persze biztos, hogy ez a kisgyerekek miatt van, mert nem olyan gyakoriak csak gondolom a kiejtés miatt írták így, fonetikusan :love:
Megvetted oldie? :D
Hozzászólás ideje:
Jaj, épp írni akartam, hogy elég érdekesre sikeredett az első évad magyar feliratozása. Ilyenek vannak, hogy Dzsedik, Ventresz, Grivesz :D Persze biztos, hogy ez a kisgyerekek miatt van, mert nem olyan gyakoriak csak gondolom a kiejtés miatt írták így, fonetikusan :love:

Hál' isten, nem nézem feliratosan. Bár elég faramuci indok - ha valóban ez áll a háttérben -, hogy a gyerekek miatt, mert szerintem a gyerekek előbb nézik meg szinkronosan, mint feliratosan :rock:

Jövő héten szerintem én is engedélyezem, hogy kihozzák (mivel együtt rendeltem meg apám karácsonyi ajándékával, így olyan napra kell esnie az érkezésnek, amikor ő dolgozik).

Hozzászólás ideje:

Ody: Gratulálok hozzá. Sok örömet a kiadványhoz.

Oldie: Nem szégyelled magad? Sw-t diszkontból?

Valaki megvásárolta már különben az 1. évad dvd-jét? Milyen? Alig várom hogy meg tudjam venni.

Hozzászólás ideje:

Tényleg mutatós darab, Ody, "fogyaszd" egészséggel! :D

Valaki megvásárolta már különben az 1. évad dvd-jét? Milyen? Alig várom hogy meg tudjam venni.

Nekem elvileg december vége felé meg lesz. :D Bár sok rosszat hallottam/olvastam a magyar kiadványról, nálam mindenképpen a dvd-gyűjteményben a helye. Normál Stereo hang, semmi extra (max a választható jelenetek és az interaktív menük, már ha ezeket lehet extráknak nevezni) és állítólag a képarány sem a legelőnyösebb. Az eredeti kiadványhoz képest ez nagyon karcsú, de én már annak is örülök, hogy egyáltalán kiadták nálunk.

Hozzászólás ideje:
Tényleg mutatós darab, Ody, "fogyaszd" egészséggel! :D

Nekem elvileg december vége felé meg lesz. :D Bár sok rosszat hallottam/olvastam a magyar kiadványról, nálam mindenképpen a dvd-gyűjteményben a helye. Normál Stereo hang, semmi extra (max a választható jelenetek és az interaktív menük, már ha ezeket lehet extráknak nevezni) és állítólag a képarány sem a legelőnyösebb. Az eredeti kiadványhoz képest ez nagyon karcsú, de én már annak is örülök, hogy egyáltalán kiadták nálunk.

Nekem is csak december lesz.

Hozzászólás ideje:

Sziasztok,

Néhány kép a magyar kiadásról. Az ÁRKÁDban vettem (Örs Vezér tere) a Media Markt-ban. A gyerek DVD-k közé tették egy nagy kupacba.

Képek:

P0305_13_11_10.jpg

P0306_13_11_10.jpg

P0308_01__13_11_10.jpg

P0321_02__13_11_10.jpg

P1109_01__13_11_10.jpg

P1109_13_11_10.jpg

P1111_01__13_11_10.jpg

P1112_01__13_11_10.jpg

P1112_02__13_11_10.jpg

P1112_13_11_10.jpg

P1113_13_11_10.jpg

P1114_01__13_11_10.jpg

P1114_02__13_11_10.jpg

P1114_13_11_10.jpg

P1113_03__13_11_10.jpg

Szerkesztve: - Zééé

Hozzászólás ideje:

ÁRKÁDban vettem...az Örsön. Sorry! :D

Ilyen igényes SW kiadás Magyarországon EDDIG MÉG SOHA nem jelent meg (szerény véleményem szerint). A kiadvány ára borsós, hiszen 6990 FT-ért árulják, ezért azonban 4 DVD-t kap a kedves vásárló, egy rendkívül igényes papírtokot (jó vastag) és egy frankó belső kialakítású lapozható tokot.

Szerintem a magyar borítókép és a hátoldal is messzemenőkig igényesebb szerkesztésű, mint az eredeti kiadás azonos részei. Engem kifejezetten zavar, ha egy ilyen nagy ívű történetnél, csak egy karakter (az angol kiadás esetében ugye Cody) található a dobozképen. Jelen esetben a külsőségek tekintetében a magyar kiadás külsőre sokkal dizájnosabb mint az USA DVD kiadás. (A BR-ről csak Ody tud nyilatkozni:)

Szerkesztve: - Zééé

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
(A BR-ről csak Ody tud nyilatkozni:)
A TCW BD -k a gyűjteményem díszei. Aki volt nálam és megvizsgálta saját kezűleg, az tudja, hogy nem a levegőbe beszélek. :D Dombornyomásos külső borító, olyan mint egy könyv. Nincs ennél igényesebben kiadott filmem.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.