Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. November 19. Hozzászólás ideje: 2008. November 19. Felmerült bennem, hogy ha R3 -t sikerült bejuttatni a flottába, akkor nem lett volna egyszerűbb letölteni a taktikákat az egyik portálról? Gondolom ezeket hordozható eszközökön ( Artun) tárolták. Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. November 19. Hozzászólás ideje: 2008. November 19. Vagy kellően levédve behatolásjelzőkkel, így egyszerűbb és biztosabb módszer volt Artu lenyúlása... Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. November 19. Hozzászólás ideje: 2008. November 19. Na jó, de azt honnan tudták, hogy Anakin el fogja veszíteni a droidját, és majd R3 ennyire kapóra fog jönni? Vagy Grievous-nek csak szerencséje volt? Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. November 19. Hozzászólás ideje: 2008. November 19. (szerkesztve) Szerintem Artuba csak Anakin kívánságára táplálták az infókat, hogy a droid csata közben ,vagy előtt elemzést tudjon készíteni és ezáltal tudja segítení az ifjú Jedit. Szerintem magukat ezeket az információkat a Jedi Templomban tárolták. Pildi: Greviousék kicsalták Anakint a hajóból és direkt kilőtték a gépét, hogy Artu "elvesszen".A többi már R3 dolga volt. Szerkesztve: 2008. November 19. - frenkie Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. November 19. Hozzászólás ideje: 2008. November 19. Pildi: Greviousék kicsalták Anakint a hajóból és direkt kilőtték a gépét, hogy Artu "elvesszen".A többi már R3 dolga volt. Anakint nem lőtték le. Egy alkatrész fúródott a gépébe az egyik felrobbanó cirkálóról, ami mellett elrepült. Az rongálta meg. Eleve veszélyes játék lett volna, ha ők akarják kilőni, hiszen mi van, ha túlságosan eltrafálják és az egész hajó pilótástól és droidostól kozmikus hamuvá válik. R2 csak véletlen veszett el, és utánna R3 meg véletlen került Anakin mellé. Ha R4 veszik el, akkor lehet, hogy Obi-Wan mellé kerül. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. November 20. Hozzászólás ideje: 2008. November 20. Ott ahol Palpatine ármánykodik, véletlenek nincsenek. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. November 20. Hozzászólás ideje: 2008. November 20. Ott ahol Palpatine ármánykodik, véletlenek nincsenek. Ha ez Palpatine ármánykodása lett volna, csak megemlíti Grivinek, hogy tőrbe csalják. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. November 21. Hozzászólás ideje: 2008. November 21. De túl sok a véletlen.Úgy tűnik, hogy szándékosan került R3 Anakin mellé.A találatot meg jól félrenéztem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. November 21. De túl sok a véletlen.Úgy tűnik, hogy szándékosan került R3 Anakin mellé.A találatot meg jól félrenéztem. Szerintem is szándékos volt, amit Grievous említ is. "Most Skywalker kerül az én csapdámba" Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. November 21. Hozzászólás ideje: 2008. November 21. Szerintem is szándékos volt, amit Grievous említ is. "Most Skywalker kerül az én csapdámba" De arra már Anakin személyi követőjele is figyelmeztethette. Kicsit azért nagy lutri lett volna ez az egész szándékosnak. Anakin gépének meg kellett sérülnie, ami csak egy balesetnek köszönhetően jött össze. Anakinnak hátra kellett hagynia R2-t. Ezt csak önszántán kívül volt hajlandó megtenni. Imádkozni kellett, hogy ne robbanjon szét R2 és a hajó Anakinostul. Az már viszont lehet, hogy R2 eltűnése után a droid elosztó központban direkt manipuláltak úgy, hogy R3 kerüljön Anakin mellé. De, hogy ez már a Bothawuinál előre el volt tervezve, azt kétlem. Eleve, Grievous azt sem tudta, hogy Anakin, vagy a Köztársaság ott lesz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. November 21. Én R3 Anakin mellé kerülésére gondoltam. Az Grivi terve volt. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. November 21. Hozzászólás ideje: 2008. November 21. Most volt szerencsém megnézni a részt... és szerintem gyenge. Mind Grievous terve, mind a megvalósítás (egyébként valaki megmagyarázná nekem, hogy mit jelent az, hogy ezt készítették el először? Akkor az eddigiek mik voltak? Miért ez az első rész?), mind a cselekmény. A szeparatisták győznek... végre, kárhogy épp ebből semmit sem látunk, mert az első 10 másodpercben szövegesen összefoglalják. Grievous huszadjára is az "impossible!" felkiáltással él, és pancserkodik, a szeparatistákról meg el sem tudom képzelni, hogy hogyan űzték ki a Köztársaságiakat a szektorból, ha ennyire gyenge haderőt képviselnek, amit láttunk a részben. AT-TE-k lelövik őket az aszteroidákról...? Miből készültek ezek a hajók, műanyagból? A Trandoshi szál sem tetszett, a fingós poénokat én sem csípem. Egyedül az Anakin - R2 szál jött be, illetve az Anakin - Ashoka szál, de minden más... Remélem, hogy ez tényleg csak egy "rossz vicc" volt, ahogy Bomarr azt megfogalmazta lentebb. Ja és még valami: a zene valami borzalom volt. Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. November 22. Hozzászólás ideje: 2008. November 22. Ha jól emlékszem, valaki említette, hogy eredetileg ez lett volna az első rész, de aztán beszúrták elé a már látott ötöt. De én azt is el tudom képzelni, hogy mivel az egyes részeket nem sorrendben készítették, hanem "ömlesztve", ez állt össze először. Aztán látva az eredményt sürgősen javítottak a technikán és koncepción, így a többi rész már jobb lett minden téren. Grivi "Impossible!" felkiáltásait szerintem az ő szavajárásának akarják beállítani, mint Obi-Wan esetében a "Hello there!" Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. November 22. Hozzászólás ideje: 2008. November 22. (szerkesztve) De én azt is el tudom képzelni, hogy mivel az egyes részeket nem sorrendben készítették, hanem "ömlesztve", ez állt össze először. Azt nem tudom, hogy ezt szánták-e elsőnek (szerintem nem), de ez a lényeg, amit Gyoka mondott. A sorozat részei közül (nem számolva a pilotot) ez készült el először. A sorozatokat sohasem időrendben forgatják (ahogy egy filmet se). Ez volt a 2. a sorban, a folytatása pedig a 6. Eddig a Rookies volt a legkésőbb elkészült, az a 14 volt a sorban. AT-TE-k lelövik őket az aszteroidákról...? Miből készültek ezek a hajók, műanyagból? Azért az AT-TE-k nem a kis mezei lézerágyúkkal lőttek, hanem a toronnyal, amik kb. a turbólézernek felelnek meg (igaz, lőttek a kicsivel is). A hajó pedig leeresztette a hátulsó pajzsokat. Ráadásul, arra azért a készítők odafigyeltek, hogy pont az üzemanyagtartályokra lőjenek. Szerkesztve: 2008. November 22. - Dzséjt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. November 22. Azért az AT-TE-k nem a kis mezei lézerágyúkkal lőttek, hanem a toronnyal, amik kb. a turbólézernek felelnek meg (igaz, lőttek a kicsivel is). A hajó pedig leeresztette a hátulsó pajzsokat. Ráadásul, arra azért a készítők odafigyeltek, hogy pont az üzemanyagtartályokra lőjenek. Így van! Teljesen logikus a pusztulásuk. Én azonban még mindig a zene számlájára írom, hogy többeknek nem tetszik. Eléggé lehúzza sajnos. A sztori egyébként nem rossz, bevezetésnek elmegy. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. November 22. Hozzászólás ideje: 2008. November 22. Így van! Teljesen logikus a pusztulásuk. Én azonban még mindig a zene számlájára írom, hogy többeknek nem tetszik. Eléggé lehúzza sajnos. A sztori egyébként nem rossz, bevezetésnek elmegy. Szerintem még az animáció is rátesz egy lapáttal. Pl. nálam kifejezetten agyoncsapta az űr jelenetek hangulatát az elején a Jedi vadász idióta mozgása. Plusz, hogy már megint/még mindig idióták az ellenségek, gondolok itt arra, hogy nem tudták lelőni az egy helyben álló Anakin gépét (bár itt R3 azt mondja, hogy nem fogják lelőni őket, Grivi mégis minden áron fel akarta robbantani a Delta-7-est, szóval némileg önellentmondásos a dolog). Ez "a történet jó, de a kivitelezés gyatra" effektus. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. November 22. Nekem az se tetszett, amikor lövik a rombolókat. Nagyon bénák ott a lézerlövedékek. A Delta 7-es meg talán ebben a részben repül úgy, mint a filmekben. Emlékezz csak Obi miket művelt az aszteroida mezőben. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. November 22. Hozzászólás ideje: 2008. November 22. Nekem az se tetszett, amikor lövik a rombolókat. Nagyon bénák ott a lézerlövedékek. A Delta 7-es meg talán ebben a részben repül úgy, mint a filmekben. Emlékezz csak Obi miket művelt az aszteroida mezőben. A hajó az ep2-ben nem csúszkált, mint autó a jégen Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. November 22. A hajó az ep2-ben nem csúszkált, mint autó a jégen Attól még tudhatta a manővert. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. November 22. Hozzászólás ideje: 2008. November 22. Attól még tudhatta a manővert. Az SW hajókra ez a manőver nem jellemző. Az SW-ben úgy repülnek a röpcsik, mint a valódi (főleg II. világháborús) vadászok. Ez az alapja. Ez a manőver elmegy egy Űrháborúban, vagy Battlestar Galacticában, de nem a Star Warsban. Ott idegen. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. November 22. Hozzászólás ideje: 2008. November 22. Nálam az animáció, a zene, a párbeszédek, a vágások és a történet vezetése az ami miatt nagyon rossznak számit ez a rész (ez utobbiból is kiemelkedik az hogy Anakin meghallja Artu csipogását a hajón, de aztán mégsem keresi tovább az akciózás után inkább lelép űrcsatázni) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. November 25. Nálam az animáció, a zene, a párbeszédek, a vágások és a történet vezetése az ami miatt nagyon rossznak számit ez a rész (ez utobbiból is kiemelkedik az hogy Anakin meghallja Artu csipogását a hajón, de aztán mégsem keresi tovább az akciózás után inkább lelép űrcsatázni) Szerintem ez a jelenet azt sugallta, hogy tévedésben volt Anakin (R2 amúgy is a pilóta fülkében volt). Így már csak a csipogást eredetét kellene megmagyarázni. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Január 24. Hozzászólás ideje: 2009. Január 24. Aranyos rész volt. A kis Artu mennyire értékes Anakinnak. Szegény R3 mindent megtett, de valahogy mégsem jött össze neki Ahogy csapdába csalták a szepiket az elején, az nagyon tetszett. Kissé emlékeztetett Thrawn stratégiájára. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. Jaja! Thrawn biztos végignézett néhány korabeli haditudósítást még kezdő birodalmi korában Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 23. Hozzászólás ideje: 2009. November 23. Idővel tetszeni fog. A Downfall Of A Droid sokadik nézésre már egész élvezhető. Megszokás kérdése? Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. November 23. Hozzászólás ideje: 2009. November 23. (szerkesztve) Megszokás kérdése? Igen. Azt is már csak megszokásból mondom, hogy rossz epizód, holott igazából már tetszik. Megvannak a jó pillanatai, csak meg kell őket látni. Szerkesztve: 2009. November 23. - KisKósa Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. November 23. Igen. Azt is már csak megszokásból mondom, hogy rossz epizód, holott igazából már tetszik. Megvannak a jó pillanatai, csak meg kell őket látni. Pontosan. Én sose értettem amúgy, hogy miért is húzzák le annyira ezt a részt. Ok, nem a legjobb de pl. Gha Nakt rakterében a harc az IG -kel tök jó lett. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. November 23. Hozzászólás ideje: 2009. November 23. Sőt, az elsőre "WTF!?" hangulatot keltő zenei aláfestés is egész jónak találom. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. November 23. Sőt, az elsőre "WTF!?" hangulatot keltő zenei aláfestés is egész jónak találom. Érdekes mert most már én is! Elsőre utáltam és nagyon nem tetszett. De ennek a résznek valahogy jól áll. És mert csak itt hallható ez egyben a rész sajátossága is. Nagyon várom, hogy láthassam HD -ben. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Költői kérdés volt, de ha már így elmagyaráztátok, akkor oké Nekem most is kb. olyan, mint régen. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.