DARTH BAT Hozzászólás ideje: 2008. November 17. Hozzászólás ideje: 2008. November 17. Hmmm.......... Rendben, lehet hogy igazatok van... De ha ennyire könnyű azt a kezet kicserélni...Miért vettétek hibának??? Ha pedig hiba, miért ne lehetne egy kicsit többet elvárni a készítőktől, hogy ennyire odafigyeljenek, " Hoppá! Forgatókönyv alapján kellene dolgozni! Ennek a karakternek, épp most metszették le a kezét, ergó, nem lehet a képen! " Elhiszem, hogy mekkora meló! Tudom, és tisztelem! ( részben tapasztalom is! ) De a forgatókönyv az mindenkinél ott van, hisz abból dolgozik! Részemről ez nemtörődömség. (Az amikor a SITHEK BOSSZÚJA egy jelenetében, Anakin a Mustafaron megy a leszállása után, a komplexumba, és felveszi a csukjáját, és látszik a szinész JOBB keze, holott azon már rég kesztyűnek kellene lenni, hisz műkéz, az egy baki. Az valóban az a kategória, amiről beszéltetek. De egy animációs filmben bakizni az nemtörődömség. ) Teszem hozzá, néha humoros is lehet Mindettől függetlenül, várom a következő részt, hisz most ez a "STAR WARS" Csak...Valahogy, ezek után megnézve a ep III. részt, (de akár az ep II-őt...) valahogy nem tudom összefüggésbe hozni, hogy az az Anakin, ez az Anakin. Annyira idegen az animációnak ez az elcs....... világa... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. November 17. Hozzászólás ideje: 2008. November 17. (Arról nem is beszélve, hogy azt a droidkezet nem egy nagy művészet percek alatt kicserélni, mondjuk útban a raktár és a hangár között... ) Ráadásul, nem is ez az első kézbaki. Az ep3-ban a két megcsonkított karból is eltűnt az egyik Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. November 17. Hozzászólás ideje: 2008. November 17. De ha ennyire könnyű azt a kezet kicserélni...Miért vettétek hibának???Ha pedig hiba, miért ne lehetne egy kicsit többet elvárni a készítőktől, hogy ennyire odafigyeljenek Mert talán emberből vannak és ennél fogva nem tökéletesek. De a forgatókönyv az mindenkinél ott van, hisz abból dolgozik! Fityfenét. Mindenkinél csak annyi van, amennyi a maga jussa. A teljes forgatókönyv nincs ott senkinél a "forgatáson". Az animátorok csak annyit kapnak, amivel dolgoznak. Ha - és valószínű - más animálta a hajóba ugrást, és más a kézlevágást, akkor azoknak fogalma sincs egyiknek a másik munkájáról. Nem beszélve a spórolási faktorról, ami nagyon fontos egy sorozatnál, főleg a drága animációk miatt. Az egész jelenetet valószínűleg csak egyszer animálták le, és azt használják minden jelenetben, más kameraállással és háttérrel (ez pedig nem Lucas vagy Hakapeszi Maki hibája, minden sorozatnál így van, sőt, van, ahol egyszerű tükrözéssel elintézik). Szóval, ha az animátort nem figyelmeztették az új beállításnál, hogy nincs keze, vagy csak elfelejtette, akkor ez van. Ez baki, minden tekintetben. Semmit sem lehet hibátlanul megcsinálni. Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2008. November 17. Hozzászólás ideje: 2008. November 17. (szerkesztve) Ez így van ahogy Dzséjt leírta...egy animációs szekvencián több ember dolgozik akár egymástól függetlenül is. Az EPII digitális Yoda figuráján látszik meg ez leginkább. Nincs két egyforma jelente, amiben a minősége megegyezik a CGI figurának. Két prominens jelente van amit érdemes megfigyelni, az egyik amiben Yoda tanítja az ifjakat, majd a végén beszél Obihoz...ott a CGI TÖKÉLETES....míg a film végén a székben ücsörgős figura egy igen rossz bevilágítás eredménye. Sajnos arról van szó, hogy bár közös CGI modellt használtak fel, de a jeleneteken más és más dolgozott, különböző animátorok végezték a kompozitálást és közben különböző fény hatásokkal operáltak...ezért valóban a jelenetek mint például a Yoda CGI, rettentően hullámzó. Ezt az EPIII-ra valemennyire sikerült szinkronba hozni. Szerkesztve: 2008. November 17. - Zééé Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. November 17. Hozzászólás ideje: 2008. November 17. Nos, most jutottam el Yoda, hogy megnézzem ezt az epizódot (sok volt eddig a dolgom) és nagyon tetszett. Sorolhatnám, de kb. ugyanazok, mint amiket már leírtatok. Ha már a párhuzamoknál tartunk, Gha Nachtot és Shaak Ti-t is hátulról szúrta le Grievous. A klónok meg miért nem dobtak Griveous-ra is egy ilyen droidgránátot? (jó, persze visszadobta volna, de kicsit várhattak volna az eldobásával) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. November 17. (szerkesztve) BAT! De jó lenne már olyat is olvasni amikor valamiért lelkesedsz pl. a hetedik epizód kapcsán, vagy esetleg leírod mi tetszett a részben és nem fanyalogsz örökké mindenen. Már ezerszer leírtad, hogy ez mennyire gagyi neked. Akkor csak azért nézed mert Star Wars? Ez annyira gáz. Ezeket a filmeket szórakoztatás céljából készítik, és ha neked nem jönnek be akkor minek kínzod magad velük? Szerkesztve: 2008. November 17. - Ody Mandrell Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. November 17. Hozzászólás ideje: 2008. November 17. (szerkesztve) BAT! De jó lenne már olyat is olvasni amikor valamiért lelkesedsz pl. a hetedik epizód kapcsán, vagy esetleg leírod mi tetszett a részben és nem fanyalogsz örökké mindenen. Már ezerszer leírtad, hogy ez mennyire gagyi neked. Akkor csak azért nézed mert Star Wars? Ez annyira gáz. Ezeket a filmeket szórakoztatás céljából készítik, és ha neked nem jönnek be akkor minek kínzod magad velük? OFF Egyetértek. ON Szerkesztve: 2008. November 17. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. November 17. Nem is említettétek, hogy Rex -et hogy megszívatták R3 -vel. Ráadásul a beosztottai még ki is röhögik a kapitányt. Skandalum. Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. November 17. Hozzászólás ideje: 2008. November 17. Ja, tényleg! Az óriási volt! Belegondolva, talán az az epizód legnagyobb poénja. Legalábbis jóval többet ér, mint a droidok poénkodása. Ahsoka és Rex arckifejezése külön tanulmányt érdemelne... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. November 17. És ha már itt tartunk, az Ahsoka menekülése közbeni polc ledőlés egyértelmű Múmia utalás. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. November 17. Hozzászólás ideje: 2008. November 17. És ha már itt tartunk, az Ahsoka menekülése közbeni polc ledőlés egyértelmű Múmia utalás. Én nem venném egyértelműre, mivel pl. a Tremorsban echte ugyanígy van, mint ebben a TCW epizódban, csak ott a csaj az ablakon esik ki, nem a szellőzőbe ugrik be. Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2008. November 17. Hozzászólás ideje: 2008. November 17. Nekem tetszett! Sőt még egyszer meg is ijedtem, mikor Grivi torkon ragadja Ashokát..........Tuti rossz a lelkiismeretem. Anakin szerintem baromi jó, nem egy közömbös, minden mindegy jedi. Kimutatja érzelmeit. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2008. November 20. Hozzászólás ideje: 2008. November 20. Észrevettem egy újabb bakit. Teljesen véletlenül. Mikor Anakin odahajítja az üzemanyagos hordót, akkor Rex kilő egy kék sugarat, de végül egy piros robbantja fel... Meg valamelyikőtök lentebb írta, hogy Grievousre nem hatott a sugárvető, amikor meglőtték, bezzeg az Ep3ba meghalt tőle. Azt azért szögezzük le, hogy az Ep3ban Obi-Wan szétfeszítette azt a páncélt... Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2008. November 20. Hozzászólás ideje: 2008. November 20. Ez nem biztos, hogy hiba, bár valószínü, de lehet hogy még Rex lövése elött becsapódott egy másik, droid lövése. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. November 20. Hozzászólás ideje: 2008. November 20. Meg valamelyikőtök lentebb írta, hogy Grievousre nem hatott a sugárvető, amikor meglőtték, bezzeg az Ep3ba meghalt tőle. Azt azért szögezzük le, hogy az Ep3ban Obi-Wan szétfeszítette azt a páncélt... Ezt én írtam, de pont azt írtam, amit te A lézerlövés tényleg baki, a klónok irányából ment a lövés. De ez ugye gyalázatos és sajnálatos, meg hihetetlenül igénytelen dolog. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2008. November 20. Hozzászólás ideje: 2008. November 20. Ezt én írtam, de pont azt írtam, amit te A lézerlövés tényleg baki, a klónok irányából ment a lövés. De ez ugye gyalázatos és sajnálatos, meg hihetetlenül igénytelen dolog. Vagy csak egy rejtett droidpoén. Rex nem találta el a hordót, hanem valamelyik droid bénázott, és rálőtt, hogy ne essen rá... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. November 20. Hozzászólás ideje: 2008. November 20. Vagy csak egy rejtett droidpoén. Rex nem találta el a hordót, hanem valamelyik droid bénázott, és rálőtt, hogy ne essen rá... Azért nem kell ám mindent kimagyarázni Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2008. November 21. Hozzászólás ideje: 2008. November 21. Azért nem kell ám mindent kimagyarázni Nem is állt szándékomban. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. November 22. Hozzászólás ideje: 2008. November 22. Na ez a rész, szemben az előzővel, szinte tökéletes! Nagyon tetszett, már bánom, hogy úgy lehúztam az előzőt, de ég és föld különbség a kettő között. Ennek a rajzolása, a zenéje, (egyetértek Dzséjttel, csak a kimondhatatlan nevű hüllő barátunk hajóján nem stimmelt), a látványa és a története is ütős volt... Amikor a droid felkapja a földről a gránátot, és megrázza, (közben hallgatózik), hát azon szakadtam, az eddigi egyik legnagyobb poén. Ez a rész összességében talán az eddigi kedvencem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. November 22. Na ez a rész, szemben az előzővel, szinte tökéletes! Nagyon tetszett, már bánom, hogy úgy lehúztam az előzőt, Ez a rész sokat javít az előzőn is. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2008. November 29. Hozzászólás ideje: 2008. November 29. Most néztem meg megint a filmet, és az a Trandoshan tényleg benne volt... Ott ivott valami fényes löttyöt Ziro bárjában... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. December 4. Hozzászólás ideje: 2008. December 4. Most tűnt fel, hogy Grievous ebben a részben is köhög. Szegény kezd lebetegedni Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. December 5. Most tűnt fel, hogy Grievous ebben a részben is köhög. Szegény kezd lebetegedni Ez nekem is feltűnt. Néha beraknak ilyen köhögéseket. Biztos most van kialakulóban a kór. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. December 6. Hozzászólás ideje: 2008. December 6. De lehet, hogy csak egy picit hibásan rakták össze szegényt, aztán néha valamelyik fém szúrja a tüdejét Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Ezzel a résszel most már az összes eddigi epizódot láttam. Jó volt. Artu ilyen értékes adatokat tárolt volna, hogy ilyen fontos legyen a szepiknek? Arfree pedig szepi droid volt. Így már érthető, miért "balfékeskedett" az előző részben. A párbaja Artu-val nagyon vicces volt. Az viszont nem tetszett, hogy Ahsoka ilyen könnyen fel tudta venni a harcot Grievous ellen. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. R2 -ban sok Köztársaságról szóló adat volt mint láthattuk. Grievous pedig elkapta Ahsokát. Ha nincs a robbantás, ki is nyírja. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Ez igaz. Amikor Grievous rátámadt Ahsokáék csapatára egy pillanatra azt lehetett hinni, hogy mindenkit le fog vágni. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. Grivinek valami folyton közbejön Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Május 26. Hozzászólás ideje: 2012. Május 26. (szerkesztve) Jó rész volt ez is, jó zenékkel és akciókkal. Tetszett, hogy Ahsoka szája akkora volt és kihívásként emlegette magát, közben végig bujkált és ha nincs a robbanás gondjai is adódhattak volna. Az elején Grivi elég jól szétcsapott köztük, Rexnek is majdnem vége lett...Szegény elég mulatságos volt a droiddal a hasán, mondjuk azt nem értem, miért nem a hátára tette és használták az ő fékező rakétáit a leszállásnál. Gha Nachkt halála tetszett, a kapzsisága végül utolérte. A rész címe azonban What is it? is lehetett volna, a tábornok legalább 3* mondta, ha nem többször 20perc alatt... Itt használták először a droidok ellen a droidgránátot, amit még igazán az ellenség sem ismert, nekem tetszik a hangja. Hallhattunk vicces beszólásokat, pl. az első droidos rész, vagy a páratartalom miatti gondok... Összességében méltó folytatás és jó lezárás, szerintem az évad legjobb történetszála. Szerkesztve: 2012. Május 26. - FlóriBá Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Május 26. Hozzászólás ideje: 2012. Május 26. Tetszett, hogy Ahsoka szája akkora volt és kihívásként emlegette magát, közben végig bujkált és ha nincs a robbanás gondjai is adódhattak volna. Egy ötlet, hátha benned nem merült fel: Ahsoka csak hergelni akarta a konzerv tábornokot, aligha gondolta komolyan, hogy valóban van esélye ellene. A célja nem egónövelés volt a nagyképűség fényében, csupán annyi, hogy a klónok épségben elhagyják a létesítményt, míg ő feltartja Grievoust. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.