Bence1997 Hozzászólás ideje: Péntek 14:04 Megosztás Hozzászólás ideje: Péntek 14:04 Meglepetés. 4 1 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: Péntek 14:21 Megosztás Hozzászólás ideje: Péntek 14:21 Okéééé... Nekem ez a trailer még annyi Star Wars hangulatot sem tartalmazott, mint az előző, hála ennek a borzasztó zenének. Eddig e sorozat iránt a lelkesedésem kerek 0. Innen lesz szép nyernie. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: Péntek 14:26 Megosztás Hozzászólás ideje: Péntek 14:26 (szerkesztve) Jesszusom én viszont imádom. Eddig is tetszett, de most már nagyon várós. Nagy szükségem van egy ilyen izgalmas űr kalandra úgy érzem - vagyis ezután a trailer után már biztos. Még mindig kincsvadászok feeling, de most már hozzájött egy nem kevés Galaxis őrzői is. Szerkesztve: Péntek 14:30 - kudar 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Péntek 14:41 Megosztás Hozzászólás ideje: Péntek 14:41 19 perccel korábban, Dzséjt írta: Okéééé... Nekem ez a trailer még annyi Star Wars hangulatot sem tartalmazott, mint az előző, hála ennek a borzasztó zenének. Eddig e sorozat iránt a lelkesedésem kerek 0. Innen lesz szép nyernie. Leírtad, amit én gondoltam. A PR csapat tagjaival elbeszélgetnék, hogy ez mégis mi a franc volt 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Péntek 16:44 Megosztás Hozzászólás ideje: Péntek 16:44 (szerkesztve) Borzalmas Fura előzetes. Most érzem a TV sorozatok történetében először, hogy ez engem rohadtul nem érdekel. Amit én Star Wars érzésnek nevezek, abból egy deka sincs benne. Szerkesztve: Péntek 17:04 - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Péntek 17:22 Megosztás Hozzászólás ideje: Péntek 17:22 (szerkesztve) Itt a zenéje.... Szerkesztve: Péntek 17:23 - Ody Mandrell 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Péntek 17:43 Megosztás Hozzászólás ideje: Péntek 17:43 Nagyon jópofa az új előzetes. Talán az elején a kissé Földszerű dolgok zavarnak csak. De ettől függetlenül jó. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: Péntek 17:44 Megosztás Hozzászólás ideje: Péntek 17:44 Már az első előzetes után is tudtam hogy imádni fogom. Ez a trailer ezt még jobban megerősítette 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Péntek 18:00 Megosztás Hozzászólás ideje: Péntek 18:00 3 órával ezelőtt, kudar írta: hozzájött egy nem kevés Galaxis őrzői is Igen, kb. arra hajaz a legjobban. Mintha egy Marvel sorozat előzetese lenne. Szerintem "elnézték a házszámot" a fiúk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: Péntek 18:23 Megosztás Hozzászólás ideje: Péntek 18:23 Csatlakozom azokhoz, akiknek bejön! Ez valami friss lesz! Jöhet! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: Péntek 18:37 Megosztás Hozzászólás ideje: Péntek 18:37 23 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Igen, kb. arra hajaz a legjobban. Mintha egy Marvel sorozat előzetese lenne. Szerintem "elnézték a házszámot" a fiúk. A Guardians of the Galaxy utánérzéssel talán még nem is lenne bajom, ha nem a legrosszabbra, a harmadik részre hajazna. Persze nem teljesen, mert ott földi állatok voltak és egy az egyben földi építésű házak, itt meg azért vannak eltérések, de valahogy mégis, az összhatás hasonló. Talán tényleg azért, mert túlságosan ismerős. Eddig azért úgy jelentek meg a hétköznapi dolgok, hogy azt egzotikus dolgokkal vegyítették. Theed, a Lars farm, Canto Blght, Corsucant, ezek mind olyan világok, ahol sikerült "idegenné" tenni az alapvetően földi helyszíneket is tartalmazó látványt. Hiába jártam már Comóban, álltam pont ott, ahol Anakin, a naboo-i tóvidékről akkor sem jut eszembe Olaszország eme szegmense. Itt meg, ennél a trailernél az első gondolatom az volt, hogy na, Lost in Space epikusabb kivitelben. Főleg, amikor az SZTK keretes szemüveget viselő apuka megjelent. Amúgy mi ez a nagy rászokás újabban a szemüvegekre? Ráadásul kifejezetten durva, zavaró kontrasztot ad a trailerben szintén látható, high-tech vizorral felszerelt kiskölyökkel. A gyereknek futotta SW cuccra, a faternak csak a földi szemüveg jutott? És talán az sem szerencsés, hogy jómagam nem rajongok azokért a filmekért, amiket meg akarnak idézni ezzel a sorozattal. De, ha legalább megmaradt volna az a sötét hangulat, ami a Londonban levetített trailerből áradt, ami felkeltette az azóta kihunyt lelkesedésem... De ez a birzalmas zene teljesen kiölte. Mi köze ennek a Star Warshoz? Komolyan farba rúgnám, aki rábólintott erre. Meg azt is, aki kitalálta, hogy ezt használják. Mindegy, igazából ne a trailer, hanem maga a sorozat tetszen, az győzzön meg, csak jelenleg már annyi lelkesedésem sincs az irányába, mint a múltkori trailer esetében. De hát anno a Solóval is így voltam. Ha meg nem tetszik, legfeljebb odakerül a "polcomon" a Resistance mellé (pillanatnyilag azt sem érzem, hogy a Mandoverzum miatt látnom kéne ezt). Szerencsére még bőven marad más SW matéria, amit élvezhetek. 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Péntek 18:42 Megosztás Hozzászólás ideje: Péntek 18:42 Én is hasonlóan látom. Az előzetesek alapján totál érdektelen, de lepjenek meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: Péntek 20:18 Megosztás Hozzászólás ideje: Péntek 20:18 Egyébként nekem tetszik a trailer, mint egy kalandsorozat előzetese, de leginkább a Stranger Things zsáner jut róla eszembe, annak baljós, thriller hangulata nélkül. Star Wars hangulatot számomra sem áraszt, a zene miatt sem, de egyébként sem. De nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy mi fog ebből kisülni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Péntek 20:28 Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Péntek 20:28 Én valahol féltávon vagyok. Ez az előzetes engem jobban megfogott, mint az előző, szóval egy picit elkezdett érdekelni. De azért vannak aggályaim. Egyszeri kalandnak (pár kölyök elveszik a galaxisban egy régi hajón, ahol régi pénzérmét találnak és valószínűleg kiderül majd, hogy a hajón van egy térkép, ami a kincshez vezeti majd őket és a kalózok ezt meghallva üldözőbe veszik őket, Jude Law karaktere meg tippre besegít a gyerekeknek, de titokban a zsákmányra áhítozik, ám a végén megenyhül majd a szíve a sok együttlét után és feladva a kapzsiságát betartja az ígéretét és hazaviszi a kölyköket) és kikapcsolódásnak szerintem megteszi majd, remélem a későbbi anyagok (és majd később a sorozat) jobb lesz majd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: Péntek 21:27 Megosztás Hozzászólás ideje: Péntek 21:27 Húúúú. Nekem ez baromira bejön. Nagyon várom. Pont azt a hangulatot árasztja amit imádok. A nyolcvanas évek spielbergi-kalandfilmekét. Ahol egy csapat gyerek, de már majdnem tinédzser kalandokba keverednek a felnőttek világában és a maguk gyermeki, naív módján, de csupaszív lélekkel nyernek. Ilyen pl az E.T, a Kincsvadászok, illetve a Super 8. Gondolom a Stranger Things is ilyen lehet. Namost ezt a hangulatot átvitték az SW világába és számora tökéletes az összhang eme trailer alapján. Ilyet még úgysem láttunk.Megvan az sw hangulat is, és szerinetm sok összekötés lesz a Manóval és a régmúlttal. Egy hologramon beszél egy Jedi is. Nyilván ez gyerekeknek készült inkább, de bennem így 52 évesen is maradt gyermeki vonás. Nem véletlenül vagyok még sw-rajongó. Vissza tudok még "térni+ arra a helyzetre mikor gyerek voltam és imádtam ezeket a kalandfilmeket a nyolcvanas években. A zene alatt is megerősíti a nyolcvanas évek hangulatát. Szerintem zseniális ez a zene alatta( bocs @Dzséjt). Pont ezzel(is) adják át ezt a kalandfilm hangulatot. Nálam 10/10. 2 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: Szombat 08:08 Megosztás Hozzászólás ideje: Szombat 08:08 14 órával ezelőtt, Bomarr írta: Már az első előzetes után is tudtam hogy imádni fogom. Ez a trailer ezt még jobban megerősítette Szintén 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: Szombat 08:33 Megosztás Hozzászólás ideje: Szombat 08:33 12 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Én valahol féltávon vagyok. Ez az előzetes engem jobban megfogott, mint az előző, szóval egy picit elkezdett érdekelni. De azért vannak aggályaim. Egyszeri kalandnak (pár kölyök elveszik a galaxisban egy régi hajón, ahol régi pénzérmét találnak és valószínűleg kiderül majd, hogy a hajón van egy térkép, ami a kincshez vezeti majd őket és a kalózok ezt meghallva üldözőbe veszik őket, Jude Law karaktere meg tippre besegít a gyerekeknek, de titokban a zsákmányra áhítozik, ám a végén megenyhül majd a szíve a sok együttlét után és feladva a kapzsiságát betartja az ígéretét és hazaviszi a kölyköket) és kikapcsolódásnak szerintem megteszi majd, remélem a későbbi anyagok (és majd később a sorozat) jobb lesz majd. Köszi a spoilereket 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Szombat 09:45 Megosztás Hozzászólás ideje: Szombat 09:45 13 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Én valahol féltávon vagyok. Ez az előzetes engem jobban megfogott, mint az előző, szóval egy picit elkezdett érdekelni. De azért vannak aggályaim. Egyszeri kalandnak (pár kölyök elveszik a galaxisban egy régi hajón, ahol régi pénzérmét találnak és valószínűleg kiderül majd, hogy a hajón van egy térkép, ami a kincshez vezeti majd őket és a kalózok ezt meghallva üldözőbe veszik őket, Jude Law karaktere meg tippre besegít a gyerekeknek, de titokban a zsákmányra áhítozik, ám a végén megenyhül majd a szíve a sok együttlét után és feladva a kapzsiságát betartja az ígéretét és hazaviszi a kölyköket) és kikapcsolódásnak szerintem megteszi majd, remélem a későbbi anyagok (és majd később a sorozat) jobb lesz majd. Ugye ezt csak te találtad ki, és nem spoiler? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Szombat 11:12 Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Szombat 11:12 2 órával ezelőtt, NorbiLordi írta: Köszi a spoilereket Your welcome? 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: Ugye ezt csak te találtad ki, és nem spoiler? Mivel nem igen követtem ehhez a sorozathoz a leakeket (vagy ha régebben olvastam is róluk, mára már el is felejtettem őket, annyira nem vonzott az egész sorozat), ezért ezt csak az előzetes alapján raktam össze, aztán lehet, hogy beletrafáltam, pedig csak logikusan következtettem. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Szombat 11:42 Megosztás Hozzászólás ideje: Szombat 11:42 Ha saját ötlet akkor semmi probléma. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: Szombat 15:59 Megosztás Hozzászólás ideje: Szombat 15:59 4 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Your welcome? Mivel nem igen követtem ehhez a sorozathoz a leakeket (vagy ha régebben olvastam is róluk, mára már el is felejtettem őket, annyira nem vonzott az egész sorozat), ezért ezt csak az előzetes alapján raktam össze, aztán lehet, hogy beletrafáltam, pedig csak logikusan következtettem. Csak vicc akart lenni Szerintem is valami hasonló lesz a sztori, azért ironizáltam, hogy köszi a spoilert. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Szombat 16:02 Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Szombat 16:02 2 perccel korábban, NorbiLordi írta: Csak vicc akart lenni Szerintem is valami hasonló lesz a sztori, azért ironizáltam, hogy köszi a spoilert. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Odumin Hozzászólás ideje: Hétfő 09:17 Megosztás Hozzászólás ideje: Hétfő 09:17 Pár űrhajó meg lény újratervezésével, ha azt a kevéske SW utalást kivették volna belőle, lehetett volna egy önálló alkotás. Szerintem ez annyira kiesik már a brandből, hogy lényegében semmit nem ad hozzá pluszban marketing szempontból. Hacsak nem lesz univerzálisan istenítve, csekély a valószínűsége, hogy belenézek. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DanCarver Hozzászólás ideje: Kedd 12:47 Megosztás Hozzászólás ideje: Kedd 12:47 2024. 11. 01. - 22:27, Frenkie írta: Húúúú. Nekem ez baromira bejön. Nagyon várom. Pont azt a hangulatot árasztja amit imádok. A nyolcvanas évek spielbergi-kalandfilmekét. Ahol egy csapat gyerek, de már majdnem tinédzser kalandokba keverednek a felnőttek világában és a maguk gyermeki, naív módján, de csupaszív lélekkel nyernek. Ilyen pl az E.T, a Kincsvadászok, illetve a Super 8. Gondolom a Stranger Things is ilyen lehet. Namost ezt a hangulatot átvitték az SW világába és számora tökéletes az összhang eme trailer alapján. Ilyet még úgysem láttunk.Megvan az sw hangulat is, és szerinetm sok összekötés lesz a Manóval és a régmúlttal. Egy hologramon beszél egy Jedi is. Nyilván ez gyerekeknek készült inkább, de bennem így 52 évesen is maradt gyermeki vonás. Nem véletlenül vagyok még sw-rajongó. Vissza tudok még "térni+ arra a helyzetre mikor gyerek voltam és imádtam ezeket a kalandfilmeket a nyolcvanas években. A zene alatt is megerősíti a nyolcvanas évek hangulatát. Szerintem zseniális ez a zene alatta( bocs @Dzséjt). Pont ezzel(is) adják át ezt a kalandfilm hangulatot. Nálam 10/10. Pontosan, nekem is ezért várós nagyon, aki imádta ezeket a gyerekekkel készült, de komoly témákat is boncolgató kalandfilmeket, azok imádni fogják. Abszolút az általad is említett úgynevezett Amblin-filmek inspirálták a készítőket, csomószor elmondták már. Én leginkább a Kincsvadászokat és az E.T. érzem nagyobb merítésnek, de lesz itt más is valszeg. Igen a Stranger Things is ilyen után érzése a 80-as évek gyerekfilmjeinek, ajánlom ha kimaradt (leginkább az első két évad, utána azért már van ott lejtmenet). Ugye ezekre mind hatott az SW és most aranyos módon az SW-n belül ezekre visszautalnak azok a filmesek, akik akkoriban voltak gyerekek. Azt látom, hogy sokakat megoszt, mert ezeknek a filmeknek hazánkban nincs akkora kultusza, de Amerikában egy komplett generáció fiatalkorát határozták meg, kb annyira, mint nálunk a Bud Spencer és Terrence Hill filmek. Nem ez lesz a világ megváltó nagydobás az SW-ben, egyszeri sztorinak tűnik, de kellemes kis aranyos, családias karácsonyi sorozat lesz szerintem, mindez SW-ben kapcsolódva A Mandalóri nagyobb sztorijához. Abszolút várom mert valami olyan, amit eddig nem láttunk, Vagy mégis? Ki emlékszik már a régi Ewok filmekre? https://rebo.hu/2024/10/22/a-kobor-alakulat-visszahozza-a-regi-ewok-film-kulonos-fajat/ 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Kedd 21:42 Megosztás Hozzászólás ideje: Kedd 21:42 Én imádom a Major Tom-t, de azért itt ez fura volt aláfestő zenének. Meglátjuk, lepjenek meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.