Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. Június 24. Hozzászólás ideje: 2013. Június 24. Mit szóltok a Jedi Rend regényes listájához? A könyves nyereményjutalom egész jó ötlet. 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Június 24. Hozzászólás ideje: 2013. Június 24. Megtettem szavazataimat, jó lenne megnyerni azt a regényt (igaz, már megrendeltem, de legalább túl lehet adni rajta). 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Június 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Június 24. Én nagyon várom ezt a könyvet, azért remélem, terjedelmesebb lesz, mint a Halálosztag. Nem valószínű, kb olyan vastag lesz, mint az eddigi Schreiber regények. De az elmúlt években kevés olyan SW könyv jelent meg Amerikában, melyek vastagabbak lennének. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Június 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Június 24. Regényeknél majd később szavazok. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Június 24. Hozzászólás ideje: 2013. Június 24. Azt hiszem, a határidőig nem fogom tudni pótolni a lemaradásomat, ugyanis még csak most kezdem elolvasni az első tavaly megjelent könyvet Mindegy, azért a végeredmény érdekel. 1 Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Június 24. Hozzászólás ideje: 2013. Június 24. Tedd, vagy ne tedd! Bár én az előbbit javaslom. A talán az csak a keretem kiszámíthatatlansága miatt szerepelt a mondatomban (hálaégnek) , de ha már Maul a The Lawless-ig így elmenetelt, akkor egy ilyen regény kihagyhatatlan. 1 Válasz
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2013. Június 25. Hozzászólás ideje: 2013. Június 25. Nagyon örülök a borítócserének! Remélem a tartalom is jó lesz. A Lockdown nagyon várós, most ezt a könyvet várom a legjobban. Talán én is elolvasom angolul, de ahhoz még fejlődnöm kell egy kicsit. Remélem hamar megjelenteti a Szukits. A Revan eddig elképesztően jó. Kb 120-nál járok és ha így folytatja, nálam ez lesz az év elsője. Kár, hogy már leadtam a listámat, remélem még majd tudok rajta változtatni. 1 Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Június 25. Hozzászólás ideje: 2013. Június 25. (szerkesztve) Most vettem észre, a pilótáknál nincs ott Vilian Dance. Bár a Fel família nem hagy teret senki ember fiának ha repülésről van szó. Szerkesztve: 2013. Június 25. - Merr-Sonn 1 Válasz
Eszter Hozzászólás ideje: 2013. Június 26. Hozzászólás ideje: 2013. Június 26. Most vettem észre, a pilótáknál nincs ott Vilian Dance. Bár a Fel família nem hagy teret senki ember fiának ha repülésről van szó. Ha az én listámról van szó, akkor be kell vallanom, hogy az egy felettébb elfogult lista. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Június 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Június 27. Nagyon örülök a borítócserének! Remélem a tartalom is jó lesz. A Lockdown nagyon várós, most ezt a könyvet várom a legjobban. Talán én is elolvasom angolul, de ahhoz még fejlődnöm kell egy kicsit. Remélem hamar megjelenteti a Szukits. A Revan eddig elképesztően jó. Kb 120-nál járok és ha így folytatja, nálam ez lesz az év elsője. Kár, hogy már leadtam a listámat, remélem még majd tudok rajta változtatni. Lockdown: Szerintem nem lesz belőle túl hamar megjelenés. 2016 előtt nem számolnék vele. Ha nem januárban, hanem már tavaly novemberben beharangozták volna Amerikában, akkor már tudtam volna ajánlani. Válasz
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2013. Június 27. Hozzászólás ideje: 2013. Június 27. Drew Karpyshyn: Revan Az év utolsó, legjobban várt regénye. Annak ellenére, hogy a KOTOR nem tetszett (bár ez a játéknak tudható be, mivel nem kedvelem a szerepjátékokat), ez a könyv egyszerűen lenyűgöző volt. Vitiate császárról sokat megtudhattunk, a története szerintem nagyon jó lett. Már csak a vesztére lennék kíváncsi. Nagyon tetszett a Dromund Kaas, a Sötét Tanács, a mandaloriak leírása, a szereplők (főleg Scourge és Revan). Az emlékek rendkívül jól el lettek találva, le a kalappal, Karpyshyn. Még arra lennék kíváncsi, hogy mi történt Revannal a regény után. Valaki el tudná mondani? A várakozásaimat mem hogy kielégítette, hanem felül is szárnyalta a mű. 5/5 Pár kérdés: Valaki össze tudná foglaln a KOTOR 1 és 2 sztoriját, lehetőleg minél részletesebben? Satele Shan milyen rokona Bastilának? Canderousról lehet tudni valamit a cselekmény után? 1 Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Június 28. Hozzászólás ideje: 2013. Június 28. Vitiate császárról sokat megtudhattunk, a története szerintem nagyon jó lett. Már csak a vesztére lennék kíváncsi. Nagyon tetszett a Dromund Kaas, a Sötét Tanács, a mandaloriak leírása, a szereplők (főleg Scourge és Revan). Az emlékek rendkívül jól el lettek találva, le a kalappal, Karpyshyn. Még arra lennék kíváncsi, hogy mi történt Revannal a regény után. Valaki el tudná mondani? Úgy szól a Fáma Revan további sorsáról, hogy Meetra szelleme segítségével ellenállt a Császár "agyostromának" több mint 300 éven keresztül. Mivel stasisba volt helyezve, nem tudott meghalni. A Coruscanti Egyezmény után pár évvel Meetra szellemének sikerül kapcsolatba lépnie egy Oteg nevű mesterrel, aki összegyűjt egy csapatot, és kihozzák Revant. Utána nem sokkal viszont ő maga dönt úgy, hogy meg kell halnia, bár a körülményeire nem emlékszem, azt tudom, hogy harcol egy csapat Jedivel, és ő valahogy eltűnik, és nem látják soha többé. 1 Válasz
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2013. Június 28. Hozzászólás ideje: 2013. Június 28. Úgy szól a Fáma Revan további sorsáról, hogy Meetra szelleme segítségével ellenállt a Császár "agyostromának" több mint 300 éven keresztül. Mivel stasisba volt helyezve, nem tudott meghalni. A Coruscanti Egyezmény után pár évvel Meetra szellemének sikerül kapcsolatba lépnie egy Oteg nevű mesterrel, aki összegyűjt egy csapatot, és kihozzák Revant. Utána nem sokkal viszont ő maga dönt úgy, hogy meg kell halnia, bár a körülményeire nem emlékszem, azt tudom, hogy harcol egy csapat Jedivel, és ő valahogy eltűnik, és nem látják soha többé. Köszi 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Június 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Június 28. Elküldtem a jelölteimet. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Június 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Június 29. 3 hét múlva lesz Amerikában San Diego Comic-Con A könyvesek készülnek rá. Az ilyen eseményeknél várható valamilyen bejelentés. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Július 1. Hozzászólás ideje: 2013. Július 1. Meg akarnám rendelni Karen Traviss: Tűzharc(Republic Commandós) könyvét. 2 napig lehet még 50 %-al olcsóbban megrendelni a Szukitstól. A problémám az hogy a Pick Pack Point-al 700 ft plussz futárral meg 900 ft. Létezik hogy a Szukitsnak nincs Bp-en boltja ahova be lehetne menni átvenni ingyen és bérmentve? Vagy csak én nem veszem észre ezen az oldalon? Nézze már át valaki legyen szíves mert én ezt a 700 ft-ot baromi lehúzásnak érzem. https://www.szukits.hu/order.php?content Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Július 1. Hozzászólás ideje: 2013. Július 1. Ha Budapesten van Relay és Inmedio üzlet (márpedig csak akad ilyen hírlapüzlet, és a szukits tudomásom szerint ezt a kettőt használja), akkor a leírás szerint azoknál átveheted. De hogy hogyan működik - ők választják az átvevő helyet, vagy te - a pik pak pont, azt nem t'om. Itt van boltkereső: http://www.pickpackpont.hu/atveteli-pont Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Július 1. Hozzászólás ideje: 2013. Július 1. Ha Budapesten van Relay és Inmedio üzlet (márpedig csak akad ilyen hírlapüzlet, és a szukits tudomásom szerint ezt a kettőt használja), akkor a leírás szerint azoknál átveheted. De hogy hogyan működik - ők választják az átvevő helyet, vagy te - a pik pak pont, azt nem t'om. Itt van boltkereső: http://www.pickpackpont.hu/atveteli-pont Köszi ez ok. Én tudom kiválasztani melyik Pick Pack Point-nál veszem át és még az újságoscégeket is jól tudod. meg ahogy láttam az ÖMW-benzinkutakkal vannak kapcsolatban. Pont az újpesti metrónál tudom átvenni. Ez nem lenne baj csak ha az Alexandrában rendelek könyvet bármely könyvesboltjukban átvehetem ingyen. Engem a 700 ft zavar amiért elviszik a Relayhez. Ezt akarnám kikerülni. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Július 2. Hozzászólás ideje: 2013. Július 2. Ja, már értem, kicsit félreértelmeztem a problémát. A Szukits kiadónak legjobb tudomásom szerint nincs önálló boltja sehol az országban, könyvterjesztéssel csak az online felületen foglalkozik. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Július 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Július 2. Meg akarnám rendelni Karen Traviss: Tűzharc(Republic Commandós) könyvét. 2 napig lehet még 50 %-al olcsóbban megrendelni a Szukitstól. A problémám az hogy a Pick Pack Point-al 700 ft plussz futárral meg 900 ft. Létezik hogy a Szukitsnak nincs Bp-en boltja ahova be lehetne menni átvenni ingyen és bérmentve? Vagy csak én nem veszem észre ezen az oldalon? Nézze már át valaki legyen szíves mert én ezt a 700 ft-ot baromi lehúzásnak érzem. https://www.szukits.hu/order.php?content Sajnos tényleg nincs ingyenes személyes átvétel. A legolcsóbb megoldás, ha PPP rendszerben rendeled be. De még így is kiszállítási díjjal együtt is 2400 Ft-ba kerül a rendelési tétel, tehát 1000 Ft-tal olcsóbb, mint a webbolti ár! Ha bekerülne a könyv nagy kereskedelmi terjesztésbe, akkor az Alexandra felületén 2720 Ft-ért tudnád megrendelni (ők 20% kedvezményt adnak rá 1 hónapig), egy hónap után 15% a kedvezmény rá. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Július 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Július 2. James Luceno: Darth Maul: Szabotőr Nagyszerű novella volt. Az elejétől a végéig nagyon élveztem. Vérbeli Sith összeesküvős sztori, ahol a Sötét Nagyurak jól megszívatják az egymás ellen áskálódó két nagyvállalatot, természetesen azért, hogy aztán ők profitáljanak az eseményekből. 5/5 Nute: nagyszerű lett a fordítás, végig nagyon élvezetes volt olvasni. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Július 2. Hozzászólás ideje: 2013. Július 2. Köszi szépen a visszajelzést. 1 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Július 2. Hozzászólás ideje: 2013. Július 2. Köszi ez ok. Én tudom kiválasztani melyik Pick Pack Point-nál veszem át és még az újságoscégeket is jól tudod. meg ahogy láttam az ÖMW-benzinkutakkal vannak kapcsolatban. Pont az újpesti metrónál tudom átvenni. Ez nem lenne baj csak ha az Alexandrában rendelek könyvet bármely könyvesboltjukban átvehetem ingyen. Engem a 700 ft zavar amiért elviszik a Relayhez. Ezt akarnám kikerülni. Ha az Alexandrától rendelsz, a saját üzletében ingyenes az átvétel, mert a sajátjuk. Viszont a Szukitsnak nincs saját üzlete (kis kiadó lévén), csak Szegeden (ha van), így neki a célhoz juttatásért fizetnie kell, amit átterhel. A 700 Ft nem is annyira barátságtalan ár, mert a futárok többnyire még többe kerülnek, és sokszor még a posta is (már ahol van postai feladás, gondolom nem véletlenül nem használja a postát sok terjesztő). Sajnos ezt a költséget állni kell, ezért nem is szoktam egyesével könyvet rendelni náluk, inkább összevárok pár olyan darabot, amit mindenképpen megvennék. 1 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Július 2. Hozzászólás ideje: 2013. Július 2. Ha az Alexandrától rendelsz, a saját üzletében ingyenes az átvétel, mert a sajátjuk. Viszont a Szukitsnak nincs saját üzlete (kis kiadó lévén), csak Szegeden (ha van), így neki a célhoz juttatásért fizetnie kell, amit átterhel. A 700 Ft nem is annyira barátságtalan ár, mert a futárok többnyire még többe kerülnek, és sokszor még a posta is (már ahol van postai feladás, gondolom nem véletlenül nem használja a postát sok terjesztő). Sajnos ezt a költséget állni kell, ezért nem is szoktam egyesével könyvet rendelni náluk, inkább összevárok pár olyan darabot, amit mindenképpen megvennék. Köszi a választ. Sajnos erre mindenképp le kellett csapni mert 2 napig volt féláron a könyv. Válasz
Attila Hozzászólás ideje: 2013. Július 3. Hozzászólás ideje: 2013. Július 3. (szerkesztve) Meg akarnám rendelni Karen Traviss: Tűzharc(Republic Commandós) könyvét. 2 napig lehet még 50 %-al olcsóbban megrendelni a Szukitstól. A problémám az hogy a Pick Pack Point-al 700 ft plussz futárral meg 900 ft. Létezik hogy a Szukitsnak nincs Bp-en boltja ahova be lehetne menni átvenni ingyen és bérmentve? Vagy csak én nem veszem észre ezen az oldalon? Nézze már át valaki legyen szíves mert én ezt a 700 ft-ot baromi lehúzásnak érzem. https://www.szukits.hu/order.php?content En a Plagueisnel ereztem lehuzasnak, 3600+700 , hat inkabb kivartam amig talaltam egy hasznalt peldanyt, amit szemelyesen atvettem. Szerkesztve: 2013. Július 3. - Attila Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Július 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Július 3. Megjelent és most 40% kedvezmény van rajta. https://www.szukits.hu/republic-commando/816-karen-traviss-tzharc-konyv-000817.html Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Július 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Július 3. Kempet kérdezték az új duológiájáról. A szerző nem sokat árul el, csak annyit, hogy a Disney miatt a mű és ő maga is készenlétben/tartalékban van. Fura, főleg úgy, hogy Kemp már 2011-ben kijelentette, hogy ne számítsanak tőle az olvasók filmes hősökre, főleg nem Luke, Han, Leia regényre. A clubjade.net már elkezdett spekulálni, hogy talán a Disney miatt nem hallunk semmit a Sword of the Jedi trilógiáról és a Crucible után nincs EP6 utáni könyvre konkrét dátum.... http://clubjade.net/?p=51690 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Július 3. Hozzászólás ideje: 2013. Július 3. Köszi a választ. Sajnos erre mindenképp le kellett csapni mert 2 napig volt féláron a könyv. Megjelenésig volt féláras a Válaszutakkal párhuzamban (ami pár hét múlva jön ki), de egy ideje már fent volt az oldalon féláron. Érdemes feliratkozni hírlevélre, mert akkor jó időben értesülsz minden hasonlóról. Vagy ezt a topikot gyakran olvasni, mert többnyire bekerülnek az ilyen akciók. Megjelent és most 40% kedvezmény van rajta. https://www.szukits.hu/republic-commando/816-karen-traviss-tzharc-konyv-000817.html Ez a 40% is elég barátságos kedvezmény még mindig. 1 Válasz
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2013. Július 3. Hozzászólás ideje: 2013. Július 3. 2012 Értékelés Jó kis év volt, a Star Wars regények megjelenésének szempontjából is. Végre az idei különleges, változatos felhozatal végére értem. 7 regény, 2 képregény és 1 gyermekkönyv jelent meg, szerintem ez szép teljesítmény És jöjjön a sorrend: 7. Luke Skywalker És A Mindor Árnyai 2,5/5 Nem jó SW könyv, szerintem erőltetett és SW idegen. 6. Halálcsillag 4/5 Nem rossz könyv, én egy picit unalmasnak találtam, a cselekmény túl lassú. 5. Sötét Találkozó 4/5 Jó regény, jó ötletekkel, szereplőkkel. 4. Végzetes Szövetség 4,5/5 Kiváló TOR regény, kis csiszolással még jobb lehetett volna. Dobogó: 3. Halálosztag 5/5 Rendkívül izgalmas, letehetetlen regény. És a győztes: 2. Árulás 5/5 Az egyik legjobb SW regény, amit valaha olvastam, egy hajszállal lett második és nem első. 1. Revan 5/5 Szavakat sem találok, Karpsyhyn újra bebizonyította, hogy miért ő a TOR atyja. Darth Vader És Fia Elég béna, szerintem nem vicces (na jó, talán 5-10 éveseknek még igen), nem idevaló. Tor képregények: szórakoztatóak, de semmi különös. Remélem jövőre is hasonló élményekben lesz részünk 1 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Július 3. Hozzászólás ideje: 2013. Július 3. Megjelenésig volt féláras a Válaszutakkal párhuzamban (ami pár hét múlva jön ki), de egy ideje már fent volt az oldalon féláron. Érdemes feliratkozni hírlevélre, mert akkor jó időben értesülsz minden hasonlóról. Vagy ezt a topikot gyakran olvasni, mert többnyire bekerülnek az ilyen akciók. Nem fogod elhinni hírlevélből értesültem róla. A Szukits hirlevele régóta érkezik már hozzám. Csak van hogy nem futom át mert sokszor engem nem érdeklő könyveket ajánlanak. Valószinü eddig ezért nem vettem észre, de hálistennek 2 nappal a határidő lejárta elött igen. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.