Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 11. Jobb a fényszablya, meg a szó szerinti fordításnak is ez fele meg, de nekem sose egy ilyen szép egyenes vonalú kard jut eszembe a szablya szóról, így nekem csak ez az egy ellenvetésem van a szóval szemben. A fénykard nem szablyaszerű Emlékszem mikor 99-ben először olvastam az EP1 regényváltozatát, először azt hittem, hogy Qui-gon és Obi-van fénykardja ívelt energiapengéjű szablya. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Modi Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Régen jártam itt, gondoltam beköszönök. Nem tudom nézte-e valaki a starwars.com híreit tegnap, ha nem akkor: (önreklám) http://starwars.com/vault/books/atlas/news...0910/index.html Én rajzoltam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Gratulálok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Na ez már valami! Én is gratulálok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Grat, Modi! A fénykard-lézerkardhoz, nekem teljesen mindegy, én mindkettőt használom, és azzal, hogy Lucas beletette az EpI-be a 'lasersword" szót, hitelesítette a "mi" szinkronunk lézerkardját is A köznyelvben többször hallom a lézerkardot, mint a fénykardot, és talán többet is használom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Gratula A fénykard-lézerkardhoz, nekem teljesen mindegy, én mindkettőt használom, és azzal, hogy Lucas beletette az EpI-be a 'lasersword" szót, hitelesítette a "mi" szinkronunk lézerkardját is Azért rakta bele, mert Anakin még kilencéves kisgyerek, nem lehet fogalma a pontos elnevezésről... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. azzal, hogy Lucas beletette az EpI-be a 'lasersword" szót, hitelesítette a "mi" szinkronunk lézerkardját is Azért rakta bele, mert Anakin még kilencéves kisgyerek, nem lehet fogalma a pontos elnevezésről... Szerintem meg mindkettő. Persze viccet félretéve, ez csak véletlen egybeesés, hiszen honnan tudhatta volna Lucas, hogy a magyarok hogyan fordítják le a 'lighsaber' szót. Tiszta mázli, hogy szó szerinti fordításban viszonthallottuk angolul. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Valószínűleg ha Anakin ismeri a "Jedi" szót, ismerheti a "lightsaber" szót is. Valószínűbbnek tartom, hogy a fénykard az előbbi szinonímája, ezért hangzik el a filmben, és ezért nem javítja ki Qui-Gonn sem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Ez a térkép most pont jól jött a szerepjátékhoz. Jó lett Modi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Jó kis térkép Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Fantasztikusan, csodálatosan kidolgozott térkép. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Régen jártam itt, gondoltam beköszönök.Nem tudom nézte-e valaki a starwars.com híreit tegnap, ha nem akkor: (önreklám) http://starwars.com/vault/books/atlas/news...0910/index.html Én rajzoltam Nagyon jól néz ki. És külön gratula, hogy felkerült a sw.com-ra. Valószínűleg ha Anakin ismeri a "Jedi" szót, ismerheti a "lightsaber" szót is. Valószínűbbnek tartom, hogy a fénykard az előbbi szinonímája, ezért hangzik el a filmben, és ezért nem javítja ki Qui-Gonn sem. Elhangzik egy filmben egyszer egy 9 éves senkiföldi kölyöktől. Aztán se a Jedik (köztük a már felnőtt senkiföldi kölyök), se a Sithek, se senki más soha az életben nem használja. Ez nekem inkább azt sugallja, hogy az egy gyermeki elszólás, és Qui-Gon azért nem javította ki, mert egyrészt a beszélgetésben lényegtelen volt (szerintem akkor jobban érdekelte, hogy lebukott, és a tény, hogy egy 9 éves buktatta le), másrészt, apai mivolta miatt is elengedhette a füle mellett. Mert ugye, a cowboy-osdit játszó kisfiú, ha pityunak nevezi a pisztolyt, nem teremti le az apja, hogy az nem pityu, hanem egy Walker Colt. Plusz, hogy festett volna, ha tudálékosan kioszt egy 9 évest úgy, hogy ő ott csak egy vendég? A Jedi szót meg nem nehéz ismerni. Watto is ismerte, mégsem esett le neki, hogy Qui-Gon talán tényleg Jedi (vagy legalábbis nem tudta, hogy az elmetrükkön kívül más is lehet még egy Jedi tarsolyában). Valószínűleg Anakin annyit tudott a lovagokról, amennyit az anygalokról. Hallotta az űrhajó pilótákat beszélni róla. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Pontosan. Az EP1 regényváltozatában van is egy olyan jelenet, ahol Anakin egy öreg pilótával beszélget, aki azt meséli, hogy régen szállított Jediket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Modi Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Köszönöm mindenkinek a gratulációt. Az az igazság, hogy nem csak ezt az egy térképet alkottam, hanem a nem rég megjelent The Essential Atlasban jópár másikat is. Nem hinném, hogy valaki megvette a könyvet, de szerencsére most az online extrákkal ti is láthattok valamit abból, amit összehoztam, és jövő héten valószínűleg felkerül még egy képem a starwars.com-ra, csak nem tudom még, hogy Hyperspaces lesz-e. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Szívesn belenéznék ebbe a kiadványba. Kár, hogy Mo.-on nincs. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 13. Belenéznék én is, szerintem netre úgyis felkerül/felkerült. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 17. A Deathtroopers című Resident Evil Star Wars könyvből felkerült egy részlet a starwars.com-ra. http://www.starwars.com/vault/books/news20090917/index.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 18. Úgy hallottam, hogy a TCW: Secret Missions első részében Cad Bane is szerephez jut majd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 18. Az jó lenne. Az első EU, amiben Cad Bane szerepelne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 18. Az első EU, amit nem T-canon Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 18. Eddig egyetlen EU könyv, vagy képregény sem volt T-canon, nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 18. Nem. De a tévésorozatok is EU-nak számítanak, szóval Bane alapból EU-karakternek indult, csak éppen tévés, de attól még EU Csak pontosítottam, amit írtál Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 18. Ja, így már értem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 19. Ez a térkép most pont jól jött a szerepjátékhoz. Jó lett Modi Én is ezt akartam írni! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 9. Ahogy nézem, most féláron meg lehet venni a képes enciklopédáját a sorozat és a pilotnak. http://bookline.hu/product/home!execut...ongoi_kezikonyv Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Október 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 9. Ah. szóval az Egmont végre belekezdett a szokásos 50%-os dolgába. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Október 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 9. Dave Wolverton: Jedi-növendék: Az ébredő Erő. Harmadik elolvasás után is nagyszerű élményt nyújtott. Kicsit féltem, hogy most felnőtt fejjel már nem fog tetszeni, de tetszett. Az ifjú Obi-van emlékeztet az ifjú Anakinra. Qui-gon Xanatos után nem akar új padavant, nagyon más, mint a Baljós árnyak idején. Clat'Ha erősem emlékeztet Marára. Si Trimba is nagyon szimpi. A két fő hutt Jemba és Grelb meg nagyon nagy genyládák. Összességéban nagyon jó kis könyv, csak rövidke. 5-ös. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 9. Nagyon rég olvastam ezeket a könyveket, már alig emlékszem rájuk, de végül is érdekességképpen elmentek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Október 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 9. Én is elég rég olvastam őket még úgy nagyjából 10 éve. Akkor azt hiszem 2-szer is. Nagy élmény volt akkoriban. De most is jól szórakoztam rajta. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 11. A vongok és azon túl már az EEU. Extreme Expanded Universe Én a Jedi Visszatér utáni időszakot mondom EEU-nak. Számomra se a klón C'Baoth, Luke, Mara Jade-del való szerelem meg a ysalamir-ik se Star Wars már 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.