Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 11. Tuti máshogy gondolod majd, ha jövőre megnézed a Chuckot. Pláne, ha véletlen egy-pár extrát is látsz mellé, mint bakiparádé, forgatási szünetek, forgatás utáni parti. Sajnos nem fogom. Mert a hölgynek nagyon nem jön be a külseje, nem látom nőiesnek, azonkívűl túl vékony. Azon hölgyek akik sok hímnemünek bejönnek nekem szinte sosem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 11. Sajnos nem fogom. Mert a hölgynek nagyon nem jön be a külseje, nem látom nőiesnek, azonkívűl túl vékony. Azon hölgyek akik sok hímnemünek bejönnek nekem szinte sosem. Ezek után meg se merem kérdezni, hogy milyen hölgyek jönnek be neked. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 11. Ezek után meg se merem kérdezni, hogy milyen hölgyek jönnek be neked. A teltebbek. Minimum 70 kilósak. Pl Baby Gabi testre 10-ből 10 persze mielőtt fogyózott volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 12. A teltebbek. Minimum 70 kilósak. Pl Baby Gabi testre 10-ből 10 persze mielőtt fogyózott volna. Ja, hát így természetesen érthető. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 14. Ez a Max gyerek túl sok Die Hard-ot nézhetett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 14. Nem lesz ez rossz játék, de nagyon rühellem az olyan trailereket ami nem mutat be a játékmenetből semmit. Ebből a videóból nem lehet eldönteni mit fogunk látni a monitoron. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Úgy tudom Rokksztáréknál ez a filmstílusú trélergyártás a módi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Vááá egyre inkább elmélyülök ebben a Mass Effect cuccban... és egyre nehezebb kivárni 2012 márciusát... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. http://www.youtube.com/watch?v=MqisHPhI8PQ http://www.youtube.com/watch?v=WvQ68utrqWE Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Vááá egyre inkább elmélyülök ebben a Mass Effect cuccban... és egyre nehezebb kivárni 2012 márciusát... Tudom, egyszerűen alig lehet kibírni, bár a most magyarul jövő könyvek majd enyhíteni fogják a szomjamat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Ha már szóba került a Mass Effect. Oldi, benevezünk erre is? http://www.masseffect.hu/archives/3115 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Ha már szóba került a Mass Effect. Oldi, benevezünk erre is? http://www.masseffect.hu/archives/3115 Rajzolunk? Amúgy érdekes feladat és itt azért annyira nincs is megkötve az ember keze, főleg ahogy a hsz-eket olvasom. Jóformán illeszkedjen az érába és kapcsolódjon a Föld lerohanásához ami ugye főtéma lesz a harmadik részben. Gondolkodom rajta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 16. Még a Föld lerohanásához sem kell feltétlen kapcsolódnia, azt csak példának hozták. Bár mást nemigen tudunk még az ME3 sztorijáról (mondjuk éppen ezért kicsit hülyeségnek vélem, hogy ahhoz kell kapcsolódnia). Én már anno kitaláltam egy fan-sztorit, igaz, azt még az Éden Egyes lerohanása köré. Hát akkor most átírom a Föld lerohanása köré. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 16. Én is már javában pofozgatom a novellámat. A teljes vázlata készen van már. Szerintem egy picivel, na jó sokkal többre jön ki, mint 2 oldal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 17. (szerkesztve) http://www.youtube.com/watch?v=yjoPY_cI4k8 Szerkesztve: 2011. Szeptember 20. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 17. Nagyon baba mindkettő Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 17. (szerkesztve) Ezekkel meg a többi érdeklős játékkal bőven van már miért beszerezni egy normális gépet. Szerkesztve: 2011. Szeptember 17. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 17. Ezeknél már tényleg rezeg a léc nálam is. Ki kéne már cserélnem lassan az alaplapot a procit, memóriát, videokártyát.... :S Uh, nem is folytatom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 20. Nintendós Alienék újra támadnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 21. F1 2011 Egész jóra sikeredett a játék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 21. Nintendós Alienék újra támadnak. Mekkora királyság!!! Pláne ezzel a zenével! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 21. Mekkora királyság!!! Pláne ezzel a zenével! Meghozta a kedvem a filmhez. Holnap este műsorra is tűzöm. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 21. Dzséjt, te hol tartasz a Dead Islandben? Még mindig ok, de kezdem unni a küldetéseket és hogy mindig az életmentő állomásra kell visszamenni, de közben még mellékküldetéseket is végre kell hajtani. Nagyon erősen hajaz a játékmenet a Far Cry 2-re. Lesz innen továbblépés? Oldie, te nem nyomod? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 22. Nálam ez kimarad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 22. Dzséjt, te hol tartasz a Dead Islandben? Még mindig ok, de kezdem unni a küldetéseket és hogy mindig az életmentő állomásra kell visszamenni, de közben még mellékküldetéseket is végre kell hajtani. Nagyon erősen hajaz a játékmenet a Far Cry 2-re. Lesz innen továbblépés? Nekem is a Far Cry 2 jut róla az eszembe. Én a legmesszebb addig jutottam, hogy már a világítótoronyban is vehettem fel küldetéseket, nem csak a mentőállomáson (egy csajt kell kiszabadítani a mentőállomás közelében lévő faluban, egy házból, aminek az egyik falán átszánkázott egy autó - az a küldetés egyenesen odavisz, amelyben egy a mentőállomáson lévő csaj gyémántnyakláncát kell visszaszerezni -, ezután a kiszabadított lúvnya elvisz a világítótoronyhoz). Aztán apám is játszani akart vele, és naivan azt hittük, hogyha másik karakterrel indít, akkor új mentést csinál. Hát tévedtünk, automatikusan rámentett az enyémre... Szóval kezdhettem elölről. Aztán feltettünk pár pöcsöt, és úgy tűnt, a mentési gond megoldódott. Legalább egyszer valóban új karaktert mentett, de aztán másodszorra már az enyémre mentett rá, így megint kezdhettem elölről. Most ott járok, hogy kicsit szüneteltetem, míg egy patch ezt nem javítja. Amúgy egy haverom már jóval tovább ment, ő már járt a városban is (ami állítólag baromi nehéz), meg egy dzsungelt is megjárt, szóval azért van változatosság. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 22. Kérhetnék egy kis segítséget? FIFA lázban égek, 8 nap múlva jön a játék, aminek a demóját már leszedtem, és fut. Nézegetem a gépigényt, és az ajánlottnál a videókártyánál ezt látom: GeForce GT 330 Nekem GeForce 8700-am van. Hogy viszonyul e kettő egymáshoz? Mondjuk a demó elfutott, és ez csak az ajánlott, szóval a minimum valószínűleg kevesebb, de azért kíváncsi vagyok, hogy ez a 330-as mennyivel jobb, mint az enyém? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 23. Lesarkítva, ez afféle átmenet a 8000-es és a 9000-es széria között. Hogy mennyire jobb? Nekem GForce GT 220-asom van, azelőtt 8800-as GT-m volt. A 8800-assal a Crysis szaggatott maxon. Ezzel a Crysis 2 is maxon fut gond nélkül (korábban voltak gondok, de aztán kiderült, hogy ez inkább a winem kínja volt). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 23. Értem. Hát akkor reményeim szerint még idén elég lesz, utána pedig úgy is jön egy frissítés (jobb proci, erősebb kari, több memória). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 23. Lesarkítva, ez afféle átmenet a 8000-es és a 9000-es széria között. Hogy mennyire jobb? Nekem GForce GT 220-asom van, azelőtt 8800-as GT-m volt. A 8800-assal a Crysis szaggatott maxon. Ezzel a Crysis 2 is maxon fut gond nélkül (korábban voltak gondok, de aztán kiderült, hogy ez inkább a winem kínja volt). Hoppá megleptél. Eddig a 8800-asra emlékeztem. Nekem még mindig a 8800 Gt van de semmi akadás semmi játékon, pedig lassan 4 éves a gépem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 24. Hoppá megleptél. Eddig a 8800-asra emlékeztem. Nekem még mindig a 8800 Gt van de semmi akadás semmi játékon, pedig lassan 4 éves a gépem. Szerintem nekem is azért akadt a vége felé sok játék, mert haldoklott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.