Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Március 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 27. Nyeheheheheeee... Assuming direct controll! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 27. Wow... több mint impozáns Pláne az én mezei "gyűjteményemhez" képest Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Március 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 27. Azért ez a trió sem megvetendő. De az XBox tokokat hogy el tudják csúfítani ezzel a zöld színnel (és még rá is kontráznak az ilyen CLASSIC, EXCLUSIVE, meg EZT VEDD MEG kiadásokkal... brrrr....). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 27. Főleg a "classic"-ok az ocsmányak ezzel az óriási kerettel. Mintha úgy lennének vele, hogy "ha már olcsóbban veszed, bűnhödj" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2012. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 27. Az előbb néztem át az albumot. Vagyis annak JPG-it. A kiskrapekon behaltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Március 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 27. Főleg a "classic"-ok az ocsmányak ezzel az óriási kerettel. Mintha úgy lennének vele, hogy "ha már olcsóbban veszed, bűnhödj" Megeshet, hogy tényleg ez vezeti őket. Csak a nyomtatók korában nem sokat érnek el vele. Az előbb néztem át az albumot. Vagyis annak JPG-it. A kiskrapekon behaltam. Készült pár változat belőle, némelyik elég extrém. Én azon haltam be, hogy az Arrival DLC eredetileg víz alatt (is) játszódott volna. Ez azért nem lett volna rossz, kár, hogy elvetették. Feldobta volna a dolgot, pláne, hogy aszteroidát már a Bring Down the Sky-ban is látogattunk az ME1-ben. De azért az SR2-ből is készült pár változat. Főleg az SR1-gyel majdnem teljesen megegyező érdekes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2012. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 27. (szerkesztve) A fontosabb visszatéregető szereplőkről készült egészoldalas képekkel bőkezűbbek is lehettek volna. Kár a hiányzókért. Szerkesztve: 2012. Március 27. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 29. http://www.youtube.com/watch?v=I6VyRFYQM6E Ma nekem is sikerült végre előhoznom, habár én végig is vittem vele a pályát, örülök, hogy rátaláltam! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 29. Ma nekem is sikerült végre előhoznom, habár én végig is vittem vele a pályát, örülök, hogy rátaláltam! Főleg ilyen szűk területen jó vele kaszabolni. Egyébként meg ha néha védekezne is talán nem purcant volna ki idő előtt. OFF: az ilyen videókat inkább ide szoktuk rakni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Március 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 30. Blizzard Dota áááá. XD http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Zx1JDEnrVK8 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2012. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 5. Fallout 1. része 48 órán keresztül ingyenesen beszerezhető a gog.com oldalán. Én már sikeresen megszereztem, szóval megyek és kipróbálom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Április 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 5. Nékem meg már megvan kétszer is mindegyik Fallout 3 előzmény. A fene a Gamestarba és a PCGuruba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 6. Extended Cut ingyenes DLC - Mass Effect III Katt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 6. Extended Cut ingyenes DLC - Mass Effect III Katt! Ez tetszik! Az is, hogy ragaszkodnak ahhoz a befejezéshez amit kitaláltak és nem raknak hozzá "rajongói nyomásra" új befejezést és az is hogy bővitik a mostanit, ami azért nagyon is jól jön Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 6. Teljesen egyetértek... de sajnos a "fanok" a bejelentést követően tovább hőbörögnek. Egyesek olyan kijelentéseket tesznek, hogy soha az életben nem vásárolnak többet BW/EA termékeket. (Azért ez LOL) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 6. Hát akkor ne vegyenek. Kiváncsi leszek azért a fizetős DLC-k fogyására. Valami azt súgja, hogy azok is simám tarolni fognak. Én nagyon várom őket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Április 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 6. Elvárások eme EC felé: 1) Magyarázzák meg, miért lépett le Joker és Shepard kompániája a csata végkimenetele előtt (legjobb lenne, ha a jelenetet törölnék). 2) Magyarázzák meg, hogy a bánatba vészelte át a Normandy a hajtóművei felrobbanását, majd az ezt követő kényszerleszállást (legjobb lenne, ha a jelenetet törölnék). 3) Magyarázzák meg, hogyan élheti túl Shepard a Fellegvár felrobbanását (ne töröljék, de ide kellene pár plusz jelenet). 4) Pár extra jelenet harcoló bajtársainkról, mint az ME2-ben. 5) Kicsit változatosabb flotta. Például a getheket jó lenne, ha nem csak bemondanák, hanem mutatnák őket akkor is, amikor a quarianokkal együtt jönnek a harctérre. 6) Shepard többször is közbevághatna a Csillagfiúval való beszélgetés során, különösen ellenpéldának állítva EDI-t és a getheket. 7) Kicsit nagyobb difi a befejezések között. Ha van egy abszolút rossz befejezés, lehetne egy abszolút jó befejezés, aztán mindenki válassza a neki tetszőt, mint az ME2-ben. 8) Búcsú a többi szereplőtől. 9) Boss fight. (Ilyen úgysem lesz. ) 10) Derüljön ki, mi történet a Fellegváron lévőkkel. Az aláhúzottak azok, amiket én igen fontosnak tartok. Ha ezek mindegyike, vagy a többsége teljesülne, akkor ezzel a befejezéssel is elégedett lennék. Mert jó ez, csak összecsapott, sok logikai buktatóval. Ha azokat kiküszöbölik, frankó lesz. Ezen kívül amúgy még az Omega DLC-t várom, mert az szerintem még baromira hiányzik a sztoriból. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 6. Én is remélem, hogy mindegyik aláhúzottra jön válasz. Az már tényleg minden szinten méltó zárás lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2012. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 6. Nékem meg már megvan kétszer is mindegyik Fallout 3 előzmény. A fene a Gamestarba és a PCGuruba. Sajnos lemaradtam PCGuru és GS azon számairól. Azért nekem is összejött pár dupla játék az újságok miatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Platschu Hozzászólás ideje: 2012. Április 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 8. Szép az a Mass Effect gyűjtemény! Igazán impozáns. * * * Más. Az az SW Kinect játék, amiben a szereplők táncolnak, ugye csak vicc vagy áprilisi tréfa? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. (szerkesztve) Apropó "Mass Effect". Úgy két hete egy leszbis zuhanyzós videó hatására mégis kedvet kaptam egy Jani nénis játékhoz így azóta le is tudtam az alap hermadikat. Azt a románcot nem bírtam kihagyni. Mivel az importálás hiánya miatt nem igazán voltam elégedett a játékmenettel úgy döntöttem elkezdem az elejétől hogy a harmadikban jobban alakuljanak a dolgok. Az elsőt tegnap este be is fejeztem és ma hozzá is fogtam a másodikhoz. Amúgy nem is olyan vészes nőci parancsnokkal játszani. Persze besegített hogy sikerált egy egész helyes fejzetűt összehoznom. Plusz időközben a "Far Cry" is megvolt. Az eleinte elég gyatrán történő kocsikázáson kívül nemigen találtam más kontrát benne. Talán még a gyakori eltévedések zavartak. Szerkesztve: 2012. Április 9. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Szép az a Mass Effect gyűjtemény! Igazán impozáns. * * * Más. Az az SW Kinect játék, amiben a szereplők táncolnak, ugye csak vicc vagy áprilisi tréfa? Köszi szépen. Nem vicc, tényleg lehet benne táncolni. Apropó "Mass Effect". Úgy két hete egy leszbis zuhanyzós videó hatására mégis kedvet kaptam egy Jani nénis játékhoz így azóta le is tudtam az alap hermadikat. Azt a románcot nem bírtam kihagyni. Nocsak, nocsak. Én most a The Witcherrel játszok. Ebben is lehet importálni a karaktereket, és most, hogy már fel tudom majd tenni a második részhez a 2.0-ás javítást, plusz jön jövő héten a kiegészítés, gyorsan kipörgetem (tavaly a második rész megjelenése előtt már nekiálltam, de akkor félóránként kivágott az asztalra hibával... Erről hál isten a 64bites Win 7 alatt leszokott). Aztán jöhet végre teljes pompájában (na jó, visszafogottan, de remélem már nem mikrobetűkkel) a The Witcher 2: Assassins of Kings. Előtte meg kijátszottam a Crysis 2-t. Nagyon baba játék még mindig. (Közben meg vívódom, hogy most pörgessem majd ki másodjára az ME3-at, vagy várjak nyárig... Annyira szeretném, csak akkor az alap Shepemmel már nem játszanám ki az Extended Cutot... ). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. (szerkesztve) Köszi szépen. Nem vicc, tényleg lehet benne táncolni. Nocsak, nocsak. Én most a The Witcherrel játszok. Ebben is lehet importálni a karaktereket, és most, hogy már fel tudom majd tenni a második részhez a 2.0-ás javítást, plusz jön jövő héten a kiegészítés, gyorsan kipörgetem (tavaly a második rész megjelenése előtt már nekiálltam, de akkor félóránként kivágott az asztalra hibával... Erről hál isten a 64bites Win 7 alatt leszokott). Aztán jöhet végre teljes pompájában (na jó, visszafogottan, de remélem már nem mikrobetűkkel) a The Witcher 2: Assassins of Kings. Előtte meg kijátszottam a Crysis 2-t. Nagyon baba játék még mindig. (Közben meg vívódom, hogy most pörgessem majd ki másodjára az ME3-at, vagy várjak nyárig... Annyira szeretném, csak akkor az alap Shepemmel már nem játszanám ki az Extended Cutot... ). Várj nyárig. Addig játszd végig a Rage-t. A Crysis 2 újrajátszásával megvárom most már az új gépet és full hd-ban akarom nyomni. Pedig most olyan játszhatnékom van hogy majd megőrülök. Pl Quake 4-et megint elővenném. Hihetetlenül bejön nekem. Szerkesztve: 2012. Április 9. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Április 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 10. Várj nyárig. Addig játszd végig a Rage-t. A Crysis 2 újrajátszásával megvárom most már az új gépet és full hd-ban akarom nyomni. Pedig most olyan játszhatnékom van hogy majd megőrülök. Pl Quake 4-et megint elővenném. Hihetetlenül bejön nekem. Az nekem is. A Rage-nek most már szerintem megvárom a magyar feliratát. Már ha megvárom, mert lehet kedvem szottyan majd rá, és akkor úgyis felteszem, akár van magyar fölirat, akár nincs. A Mass Effect 3 alatt bebizonyosodott, hogy már RPG-nek is nekiállhatok angolul. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 10. Én is kitoltam múlt héten (már sokadszorra) az ME 1-et, tegnap kezdtem bele a 2. részbe. Egy igen tápos karaktert szeretnék átvinni a 3. részre és úgy tolnám ki másodszorra a befejező részt. Bár lehet, hogy megvárom vele a Extended Cut DLC-t... nem tudom, meglátjuk. Bár mint mondtam nekem különösen komoly bajom nem volt a végével... ennek ellenére piszkosul kíváncsi vagyok az említett DLC-re. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 10. Én most a The Witcherrel játszok. Ebben is lehet importálni a karaktereket, és most, hogy már fel tudom majd tenni a második részhez a 2.0-ás javítást, plusz jön jövő héten a kiegészítés, gyorsan kipörgetem (tavaly a második rész megjelenése előtt már nekiálltam, de akkor félóránként kivágott az asztalra hibával... Erről hál isten a 64bites Win 7 alatt leszokott). Aztán jöhet végre teljes pompájában (na jó, visszafogottan, de remélem már nem mikrobetűkkel) a The Witcher 2: Assassins of Kings. Előtte meg kijátszottam a Crysis 2-t. Nagyon baba játék még mindig. (Közben meg vívódom, hogy most pörgessem majd ki másodjára az ME3-at, vagy várjak nyárig... Annyira szeretném, csak akkor az alap Shepemmel már nem játszanám ki az Extended Cutot... ). Witcher 2-öt én is nagyon várom. Pláne hogy Xbox-ra csak jövő héten fog kijönni először. Az előzetes nagyon üt! (ugyan a Xbox-os megjelenésre van kihegyezve de azokat az újitásokat mutatja amik nektek is jönnek) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Április 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 10. Remélem ez az Enchanced hoz akkora változás, mint az első rész esetében. Gondolok itt az optimizáltságra (az első résznél például ahhoz, hogy bemenj egy kis kunyhóba, perceket kellett várni a loadingra), a tatyó átláthatóságára és azokra a nagyítóval olvasható betűkre (nagyjából emiatt hagytam félbe tavaly a játékot... hihetetlen kicsik benne a betűk). És a legszebb: tök ingyen odaadja mindezt a CDProject a PC-seknek is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Április 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 10. Na, a Temeriát terrorizáló, mutánsokkal támadó Lángoló Rózsa Rendjét Szalamandrástúl kiirtottam. Jöhetnek a a királyok gyilkosai. Tényleg, Bomarr, a The Witcher végül megjelent Xbox-ra vagy behalt a projekt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2012. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 10. Kijött egy újabb trailer az RE 6-ból és elég kemény spoilereket tartalmaz. http://www.youtube.com/watch?v=o4VJljsHgSo Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 10. Na, a Temeriát terrorizáló, mutánsokkal támadó Lángoló Rózsa Rendjét Szalamandrástúl kiirtottam. Jöhetnek a a királyok gyilkosai. Tényleg, Bomarr, a The Witcher végül megjelent Xbox-ra vagy behalt a projekt? Sajnos behalt. Emiatt is ütötték össze és a videót, ami elmeséli az Xbox-osoknak, hogy miről szólt az első rész. Sajnálom, mert szivesen végigtolnám. Most egyébként a Skyrim-et tolom. Azért vártam vele eddig, mert az előző részek nem hoztak lázba, de akkora lett a hype és olyan jól mutattak a videók, hogy kipróbáltam. Lenyűgöző, de arra számítók, hogy a Witcher 2 még jobb lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.