Rog Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Én szinte állandóan azt a Pokégamét nyomom. Eddig - 12925 jószágot sikerált összegyűjtenem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 17. Aki szereti meg tud őrülni tőle, aki nem az meg tőle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2016. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 17. IOS-re és Androidra is most már legálisan letölthető a Pokemon GO Magyarországon. Amerikába ekkora őrület van: Ez a videó péntek este 11 körül készült a New York-i Central Parkban: Ez a sok izgatott ember azért rohangál, mert egy ritkaságnak számító pokemon, egy úgynevezett Vaporeon megjelenése volt várható. http://www.youtube.com/watch?v=irCcAfRq-9Y Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 18. Valamilyen Star Wars-os játék is kijöhetne így, mint a Pokemon Go. Csak a bokorban nem egy Pokemon lenne hanem egy sith/jedi akivel meg kell küzdened. Akkor már tényleg nem lennék otthon egész nap. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 18. 4 idióta lemászott egy barlangrendszerbe, hogy találjon valami ritka Pokémont. Ez nem jött össze, cserébe viszont eltévedtek. http://www.gamestar.hu/mobil/pokemon-go-barlangi-mentes-anglia-213750.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 18. (szerkesztve) Arra nem gondoltak, hogy 30 méter mélyen nincsen térerő? Nem hogy játszani, de segítséget hívni se tudnak, ha eltévednek. Szerencséjükre találtak egy helyet, ahol volt, de lehetett volna ettől sokkal rosszabb is. Szerkesztve: 2016. Július 18. - Rajmesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 18. Ez a játék kiváló Darwin-fokmérő, lehet az emberiség számára még hasznos is lehet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 21. (szerkesztve) Ha valakinek kell egy Steam-es Spec Ops: The Line termékkulcs ingyen, az küldjön egy PM-et. Egy csomagban volt benne, de nekem már megvan korábbról. Elég jó kis taktikai TPS, ami egy katasztrófa utáni Dubaiban játszódik. Szerkesztve: 2016. Július 21. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2016. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 21. Most elég erősen gondolkozom egy konzol vásárlásán (hozzáteszem az előző generáció nekem kimaradt, utoljára PS2-n toltam) és az érdekelne a hozzáértőktől, hogy melyiket érdemesebb venni, ár/érték arányban, játékélményben kinek milyenek a tapasztalatai. Egyelőre inkább a PS4-en gondolkodom... de meggyőzhető vagyok egy Xbox One-ra is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Július 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 21. Nem azért, mert én írtam, de talán ez a cikk meggyőző lehet a témában: Gyilkosság az E3 2016-on: a Microsoft megölte az Xbox One-t Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2016. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 21. Köszi, érdekes volt... bár mintha az lett volna a végkicsengése, hogy mindkét konzol helyett inkább érdemesebb beruházni egy jó gamer pc-re. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 21. Köszi, érdekes volt... bár mintha az lett volna a végkicsengése, hogy mindkét konzol helyett inkább érdemesebb beruházni egy jó gamer pc-re. Hát az alap Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 21. Hátha a grafika nagyon fontos neked és a feltétlenül a jelenlegi csúcsot akarod akkor gamer PC. Ha ez nem annyira fontos és konzolt akarsz akkor meg egyértelmű hogy PS4. Én Xbox tulaj voltam elképzelni se tudtam hogy váltsak, de az új generációban az Xbox One minden téren alulteljesit, a PS4 meg szenzációs. Igazából messze felülmúlta a várakozásaimat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Július 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 21. Köszi, érdekes volt... bár mintha az lett volna a végkicsengése, hogy mindkét konzol helyett inkább érdemesebb beruházni egy jó gamer pc-re. Te mondtad, nem én. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 21. Pc párti vagyok, de ha mindenképpen konzolt akarsz, akkor PS4. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2016. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 21. Természetesen PS4. Vagy egy jó pc. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 24. Steam-en, hogy tudok felvenni valakit barátnak aki korlátozott felhasználó? Igazából a gond a megtalálásával van, nem dobja ki a kereső, gondolom mivel korlátozott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 6. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 6. Ha minden igaz, a jövő héten jelenik meg a No Man's Sky. Én nagyon várom már, de sajnos benne van a pakliban, hogy hatalmas pofára esés lesz belőle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 6. Szerintem ennek a játéknak nagyobb a füstje, mint a lángja. Elsőre lenyűgöző lesz, de néhány óra játék után kiderül, hogy igazán nincs benne tartalom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 8. Hoppá: http://www.gamestar.hu/hir/doom-crack-denuvo-214886.html Még egy hoppá: http://www.gamestar.hu/hir/denuvo-cracked-drm-215001.html Mondjuk közvetlen linket adhattak volna a crackfile-hoz. A Rise of the Tomb Raider fent van bithumenen a Doom még nincs. Természetesen megvásárlom mindkettőt karácsonykor, de addig játszok velük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 8. Várható volt. Ahogy a sportban szokták mondani "Egyszer minden sorozat megszakad" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 9. Azért annyira még ne örüljetek, mert már megjött a hír, hogy az egyik megoldást befoltozta a Denuvo. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 9. Azért annyira még ne örüljetek, mert már megjött a hír, hogy az egyik megoldást befoltozta a Denuvo. A Doom-ét? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 9. A Doom-ét? Yep. Viszont a Conspiracy crackje még működik, és ha nem tudják kivédeni azt, amit ők csináltak, akkor a Doomot is fel tudják törni. Csak mivel a Denuvo minden játéknál más-más metódussal dolgozik, így időbe tart izolálni a triggereit. Ezért nem törték még fel ők, viszont nagy rá az esély, hogy nekik is sikerül most már. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 9. (szerkesztve) Apropó CPY. Tegnapelőtt végre elkezdtem volna a tőlük való Arkham lovagos gamét és sehol se találok hozzá tapaszt hogy normális legyen a grafika. A tavaly decemberi nemtom hogy jó lenne-e hozzá. Már minden bekapcsolható opciót bekapcsoltam a grafi. beállítások menüben de nem javult a helyzet. Azon gondolkozok hogy jegelem a gamét míg egy kielégítő tapaszt nem találok és elkezdem helyette Laraita új kalandját. Majd ha beszereztem. Szerkesztve: 2016. Augusztus 9. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 9. Yep. Viszont a Conspiracy crackje még működik, és ha nem tudják kivédeni azt, amit ők csináltak, akkor a Doomot is fel tudják törni. Csak mivel a Denuvo minden játéknál más-más metódussal dolgozik, így időbe tart izolálni a triggereit. Ezért nem törték még fel ők, viszont nagy rá az esély, hogy nekik is sikerül most már. Köszi. Tulajdonképpen találtak egy olyan módszert ami minden Denuvo védelmet megold csak idő kell hozzá, mert máshogy működnek. Mintha lenne zárakhoz egy mesterkulcsom. Hát akkor a Denuvo most újjon gondolkodhat, bár tegnap azt nyilatkozták, hogy tőlük csak azt kérték a kiadók, hogy pár hónapig ne lehessenek elérhetők a játékok megjelenés után, és azt elérték. Természetesen csak annyi történik most nálam és örülök neki egy kicsit, hogy hamarabb tudom végigjátszani őket, de természetesen mind a Mad Max, mind a Rise of Tomb Raider ,na és a persze a Doom is meg lesz vásárolva amint elérik azt az árszintet ami nekem megfelel és remélem ez idén karácsonyra meg is valósul. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 9. Az "Arkham lovagos gémtől" ne várj sokat. Ahhoz hogy PC-n játszható legyen, alapjaiból kellene újraépíteni a játékot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 9. Akkor inkább törlöm is lefelé ha ennyire nem éri meg vele foglalkozni. Azért a telepítő filéket meghagyom a külsős vinyómon hátha idővel mégis lesz hozzá egy megoldást jelentő tapasz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 9. Ahogy olvastam, az is kész csoda, hogy ennyire játszható, mint most Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.