Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Star Wars Saga DVD és Blu-Ray kiadás

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Minek neked 3D, még sima HD-d sincs. :o
Egy szóval se mondtam, hogy meg is tudnám venni :) Csak fura, hogy jóformán a formátumváltáskor nem az újat részesíti előnyben. :o Mondjuk a DVD kiadást se kapkodta el :o
Hozzászólás ideje:
Egy szóval se mondtam, hogy meg is tudnám venni :) Csak fura, hogy jóformán a formátumváltáskor nem az újat részesíti előnyben. :o Mondjuk a DVD kiadást se kapkodta el :o
Sose adta ki alig elterjedt formátumra. Mindig megvárta amíg kiforr a dolog. 3D-s SW 8-10 év múlva lesz sztem. De engem hála égnek nem érdekel, mert itthon nem tudom élvezni a 3D-t.
Hozzászólás ideje:

Az LD inkább egy átmenet volt a VHS meg a DVD közt. Talán még a D-VHS köpött bele ebbe a levesbe a DVD-t is zavarba hozó képminőségével. Az 5.1-es hang azonban győzött a DVD javára, no és persze a mérete a LD-vel szemben. Bár az tény, hogy manapság igen nagy kincs egy LD-s SW kiadás :)

Hozzászólás ideje:

A bejelentés remek, de én trailert akarok látni, benne CGI ep1-es Yodával, feljavított effektekkel, kijavított fénykardokkal :)

A videóban mintha nem Ben kunyhója lenne :o Viszont szerintem gagyi a jelenet, jobb is, hogy kivágták.

Hozzászólás ideje:
A bejelentés remek, de én trailert akarok látni, benne CGI ep1-es Yodával, feljavított effektekkel, kijavított fénykardokkal :)
Valamelyik dokumentumfilmben benne volt Yoda, meg azt hiszem a koncerten is bemutatták.
Hozzászólás ideje:
Szerintem ez csak poénos kis részlet amit összevágtak. :)
Nem hiszem, mert Mark Hamill is nyilatkozott erről.

"Mark Hamill comes on stage to describe a deleted scene from Jedi."

Szerkesztve: - Darth_Phobos

Hozzászólás ideje:
Valamelyik dokumentumfilmben benne volt Yoda, meg azt hiszem a koncerten is bemutatták.

Igen, tudom, hiszed vagy sem, nekem is megvan a DVD és én is szoktam néha olvasgatni ezen a fórumon, és a legmeglepőbb, beszélgettem már erről is :o De én a blu-ray trailerében szeretném látni (még inkább a blu-rayen :o), mert csak onnantól 100%, hogy lecserélték. Addig csak 99% :)

Hozzászólás ideje:

Jaja tök jó, de eskű először azt hittem, hogy ugratás és Palpi van a csuha alatt :) Az a félig takart fej elégé becsapós, de a kezek már meggyőztek , hogy ez tényleg ama bizonyos jelenet mely a regény elején is szerepel.

Hozzászólás ideje:
Nem hiszem, mert Mark Hamill is nyilatkozott erről.

"Mark Hamill comes on stage to describe a deleted scene from Jedi."

Az eleje az biztos igazi, de a többi... :o

Na jó. Csak vicceltem. :) Egyébként ez melyik jelenet? A könyvet nem olvastam.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
Szerintem ez csak poénos kis részlet amit összevágtak. :)

Ez szerintem sem poén. Egyrészt, poénnak nagyon deleted scene szaga van, helyén van a zene, a fénykard effekt, a hangok, és a kunyhós részt leszámítva megegyezik a jelenet leírásával.

Hozzászólás ideje:
Ez szerintem sem poén. Egyrészt, poénnak nagyon deleted scene szaga van, helyén van a zene, a fénykard effekt, a hangok, és a kunyhós részt leszámítva megegyezik a jelenet leírásával.
Mintha láttam volna régebben egy olyan képet, amin ugyanaz a jelenet látható, mikor Luke bekapcsolja a kardját és C-3PO nézi. Talán az atomon... majd utánanézek.
Hozzászólás ideje:
Na jó. Csak vicceltem. :) Egyébként ez melyik jelenet? A könyvet nem olvastam.

"A kicsiny vályogkunyhó körül úgy tombolt a homokvihar, mint egy haldokló szörnyeteg, amely az életéért küzd. Odabent azonban alig hallatszott.

Itt, ebben a menedékben hűvösebb, csöndesebb és sötétebb volt minden. Miközben odakint bömbölt a szörny, itt, a homályos árnyakkal teli helyiségben egy alig kivehető alak dolgozott. Kaftánszerű köpenyének ujjából különös szerszámokat tartó, cserzett kezek nyúltak ki. Az alak a földön kuporogva dolgozott. Előtte különös formájú, korongféle eszköz hevert; egyik oldalából vezetékek kígyóztak elő, lapos felszínébe jelek voltak karcolva. Az alak összekapcsolta a tárgy vezetékes végét egy sima, cső formájú fogóval, áthúzta egy szerves anyagnak látszó csövön, és egy másik szerszámmal rögzítette. Intett egy árnynak a sarokban. Az árny elindult felé. A sötét figura óvatosan közeledett a köpenyes alakhoz.

– Vrrr-dit dviiit? – kérdezte bátortalanul a kis R-2-es egység, amikor odaért, és megállt éppen egylábnyira a furcsa szerszámot tartó köpenyes embertől.

A homályba burkolt ember még közelebb intette a robotot. Artu Detu sűrű pislogással tette meg az utolsó távolságot. A kezek kupolás kis feje felé nyúltak."

Storyboard:

luke_obi.jpg

Szerkesztve: - kolmilan

Hozzászólás ideje:
Talán az atomon... majd utánanézek.
"Luke Obi-Wan kunyhójában ücsörög, odakint tombol a homokvihar. Tulajdonképpen így kezdődött volna A Jedi Visszatér. Luke összeszereli a fénykardját, majd R2D2-be szereli, hogy majd a Sarlacch jelenetben az át tudja neki passzolni. Fotót erről a jelenetről még soha nem láttam, de itt van róla egy Story-board kép bizonyítékul, hogy a jelenetet valóban tervezték, és valószínűleg le is forgatták. A Jedi Visszatér könyv egyébként szintén ezzel a jelenettel nyit."

ecf3bd93072483.jpg

Valamint asz sw.com híre a megjelenésről:

http://www.starwars.com/themovies/saga/meb...uray/index.html

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.