Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 13. Gyerekek, ott vannak a kétezrek tagjainak a beszélgetései. Szerintem azokkal simán fel lehetne dobni a filmet. Én is őket szeretném a filmbe illesztve látni. Lucas mondta anno, hogy végül úgy döntött Anakinra koncentrált, ezért vágták ki ezeket a jeleneteket. Ami tényleg nem baj, mert így jobban már jobban érződik a későbbi részek karakterközpontisága a filmen. A karakterközpontúság maradjon meg az ep4-5-6 sajátja, az ep1-2-ben éppen az a jó, hogy a Galaxist távlatokban láthatjuk. Az ep3 ezzel szemben drasztikusan bezárul, és ez kárára válik a filmnek, véleményem szerint. Legalábbis nekem nagyon hiányzik, hogy míg az ep1-2-ben látjuk a háttéreseményeket is, itt a Szenátusból csak tapsikoló semmi lett. Pedig jó lenne látni, hogy nem csak tapsikolni járnak oda az emberek. Az a baj, hogy ezek a filmek már zeneileg is olyan jól megkomponáltak, egy plusz jelenet (legyen bármilyen érdekes vagy informatív), megtörné a zenei ívet. Nem tudom elképzelni, hogy jól sikerülne a bővítés. Pedig jól sikerült az ep1-2-4-5-6-ban is. Gondoljunk csak arra, hogy az ep6 SE-s vége a DVD-re kapott egy pár másodperces új jelenetet, a képek és a zene üteme mégsem tört meg. Vagy az ep1 amúgy tök fölösleges taxis jelenetét is jól beillesztették, de a fogatverseny alatt is nagyon jól megoldották a dolgot. Az SW-ben eddig nagyon jól sikerült a zene és a kép bővítése, átszabása. Ellenpéldának ott az Alien3 SE... hát jujj. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 13. (szerkesztve) Nekem egyik plussz jelenet sem hiányzik. Így jó ahogy van. Ráadásul a Dagobah-i leszállás nem lenne jó, mert a Dagobaht jó lenne először az EP5-ben látni. Szerkesztve: 2010. Szeptember 13. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 13. A karakterközpontúság maradjon meg az ep4-5-6 sajátja, az ep1-2-ben éppen az a jó, hogy a Galaxist távlatokban láthatjuk. Az ep3 ezzel szemben drasztikusan bezárul, és ez kárára válik a filmnek, véleményem szerint. Legalábbis nekem nagyon hiányzik, hogy míg az ep1-2-ben látjuk a háttéreseményeket is, itt a Szenátusból csak tapsikoló semmi lett. Pedig jó lenne látni, hogy nem csak tapsikolni járnak oda az emberek.Szerintem az EPIII -ban is pont annyi szenátusi jelenet van mint elődjeibe. Sőt talán még több is. A film felétől válik a film karakterközpontúvá, ami elengedhetetlen az átmenethez az EPIV -be. Szerintem jól sikerült. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 13. Szerintem az EPIII -ban is pont annyi szenátusi jelenet van mint elődjeibe. Sőt talán még több is. A film felétől válik a film karakterközpontúvá, ami elengedhetetlen az átmenethez az EPIV -be. Szerintem jól sikerült. Nem feltétlen csak a szenátusi jelenetekre gondoltam, hanem inkább a politikai jelenetekre. Amikor Anakintól függetlenül, vagy legalábbis az ő aktív közbeavatkozása nélkül működnek az események. Ala 2000-ek tanácsa, míg az ep1-ben és ep2-ben minden politikai jelenet ilyen volt. Jó lenne látni, hogy a Köztársaságban nem csak két politikus maradt észnél. Persze nem kéne mindet belepakolni, elég lenne csak az, amelyikben szóba kerül a Lázadás és az, hogy már nem igazán bíznak a Jedikben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 14. Pildi: Szerintem az EpIII zeneileg annyira nem kiforrott, hogy gondot okozzon egy új jelenet beillesztése... de erről Zoli többet tudna mondani. Én nem várok bele plussz jelenetet, félek, hogy megtörné a film jól felépített dinamizmusát... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 14. Szerintem nem lesz plusz jelenet. Zeneileg meg lehetne oldani, mivel az ep2-3 zeneileg messze alulmarad a többi részhez képest, pár zenei átemelés innen-onnan szinte már "természetes" volna Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
black2 Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. (szerkesztve) Hát én sem tudnék elképzelni egy új részt mert szerintem már minden benne van aminek benne kell lennie és izgalmas lesz tőle. Hát szerintem nem lesz marha olcsó a berendezés én már néztem hát a legolcsóbb az 50 ezer forintba kerül persze ez még váltoszhat de az biztos hogy 30 ezernél olcsóbban nem lesz egy év mulva se szerintem nekte mi a véleményetek? szerintem nem lesz a 1.2,3 hozzáadás. Szerkesztve: 2010. Szeptember 19. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Black2! Használd a 'válasz' gombot, mert így nem igazán látni kinek megy a válasz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
black2 Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. mi? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. mi? Válasz, a hozzászólások jobb alsó sarkában van. Akkor ilyen szépen idézi azt, akihez szólsz, mint én a tiédet. Az Idézet gombbal meg egyszerre több embert is idézhetsz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
black2 Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 22. Szerintetek elképzelhető bővítés az I-II-III részekhez? szerintem nem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 22. nem értemOlvasni csak tudsz. És leszel szíves nem végtelen karaktereket beütni. A hozzászólásod törölve lett. A lényeg, hogy használd a hozzászólások alatt lévő Válasz opciót ha reagálni szeretnél valakinek a hozzászólására. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 16. Az egyéb fontosban felröppent témával kapcsolatban eszembe jutott, hogy a MM-ban egy ezres a klasszikus filmek ára és egyenként lehet megvenni őket Dobozban meg háromezer. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 16. Rosszul tudod, mert nem háromezer, hanem 2000 forint az Eredeti trilógia (plussz extrák) és az új trilógia is... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 16. Háromezerre emlékeztem, de lehet, hogy csak kettő. Számokkal mindig is gondjaim voltak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 1. Idén jön a BD kiadás! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 1. Meg is fogom venni. Mikor is jelenik meg? Szeptemberben? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 1. Meg is fogom venni. Mikor is jelenik meg? Szeptemberben? Szerintem majd karácsony előtt valamikor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Csütörtökön elvileg lesz valami nagy bejelentés. Reméljük, hogy a Saga BD kiadásáról lesz szó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Esély mindaddig van rá, amíg tényleg megtörténik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Esély mindaddig van rá, amíg tényleg megtörténik A hivatalos oldal híre és az ott látható kép alapján szinte biztosra vehető. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. (szerkesztve) Ezekben az órákban lesz a (remélhető) bejelentés. Pontosabban két óra múlva várható a helyszínen. Remélem leadnak valami trailert. Szerkesztve: 2011. Január 6. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Star Wars Trilogy 4D Full Ultra HD 2160p, Dolby SurSurround TruHD 10.1 THX ExSpecial Edition. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Ezekben az órákban lesz a (remélhető) bejelentés. Pontosabban két óra múlva várható a helyszínen. Remélem leadnak valami trailert. Minek harangoztad be? Teljesen megfeledkeztem róla, most meg elkezdtem izgulni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Star Wars Trilogy 4D Full Ultra HD 2160p, Dolby SurSurround TruHD 10.1 THX ExSpecial Edition. :D Az majd 2040 -ben. Minek harangoztad be? Teljesen megfeledkeztem róla, most meg elkezdtem izgulni. Izgulj csak, az a jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Csak nehogy koppanjunk, és bejelentenek valami tök snassz dolgot. Ha Blu-ray, ajánlom, hogy legyen trailer, néhány felújított jelenettel (főleg fénykardokkal és ep1-es CG Yodával), hogy megnyugodjon a kicsi szívem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. (szerkesztve) Csak nehogy koppanjunk, és bejelentenek valami tök snassz dolgot. Ha Blu-ray, ajánlom, hogy legyen trailer, néhány felújított jelenettel (főleg fénykardokkal és ep1-es CG Yodával), hogy megnyugodjon a kicsi szívem. Mivel Vegas -ban egy elektronikai kiállításon, konkrétan a Panasonic standján lesz a bemutató, kétlem, hogy ne a BD kiadás legyen a téma (egy jó kis előzetessel a helyszínen megspékelve). Főleg, hogy a hivatalos oldal is főlapon hozza. Stay tuned. Szerkesztve: 2011. Január 6. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Ja, hogy ilyen a nő fekvése? Az más. Ezekről a részletekről nem tudtam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Ja, hogy ilyen a nő fekvése? Az más. Ezekről a részletekről nem tudtam Ráadásul az sw.com -on egy extra jelenet képével van hirdetve az esemény. Mi a ráutaló magatartás ha nem ez? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Vader itt fojtogatja azt a birodalmi tisztet aki nem akarja beengedni az Uralkodóhoz. Asszem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.