Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Star Wars Saga DVD és Blu-Ray kiadás

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Matthew Wood-tól van az infó és a hanganyag is. Szerintem semmi baj nincs vele. Még hihetőbb is, h egy ember ilyet hangot ad ki.

Hozzászólás ideje:

Matthew Wood-tól van az infó és a hanganyag is. Szerintem semmi baj nincs vele. Még hihetőbb is, h egy ember ilyet hangot ad ki.

:o De hol találtál rá erre? Semelyik SW-s oldalon nem találtam még csak infót se róla, pedig ez azért hír. Egyébként ha ilyen kis dolgot megváltoztattak, akkor elvileg alaposan felújíthatták a filmeket is.

Nem lehet valahogy máshogy is elérni ezt a fájlt? Én nem tudom letölteni, mert koliból vagyok, és túl haladott a hotfile limitem...

Felrakom ide neked.

obi-wans new roar.mp3

Hozzászólás ideje:

:o De hol találtál rá erre? Semelyik SW-s oldalon nem találtam még csak infót se róla, pedig ez azért hír. Egyébként ha ilyen kis dolgot megváltoztattak, akkor elvileg alaposan felújíthatták a filmeket is.

Felrakom ide neked.

A millenium falcon-on találtam. Én is ebben bízok, nem hinném, h Lucas mondta, h az ANH rendben van, kivéve Obi-Wan sikolya. :) Bár jobban örülnék, ha rendbetett fénykardokkal találkoznék.

Hozzászólás ideje:

A millenium falcon-on találtam. Én is ebben bízok, nem hinném, h Lucas mondta, h az ANH rendben van, kivéve Obi-Wan sikolya. :) Bár jobban örülnék, ha rendbetett fénykardokkal találkoznék.

Kicsit utánajártam. Állítólag ez az effekt a Star Wars audio book- ból van, és lehetséges, hogy a BD-n is halljuk majd. Nekem továbbra se tetszik. Bár ha torzítanak még rajta akkor valószínűleg jó lesz. Ám ebben a formában inkább röhejes mint félelmetes. :D

Hozzászólás ideje:

Remélem ez csak vicc és Matthew Wood néven valaki csak marhul valami fórumon.

Egyébként ahogy már Dzséjt is emlitette: Obi-Wan sikolyát már a DVD-re is lecserélték. Ott az ep.3-as hátasának a hangjával ijeszt el, aminek nekem tetszett a logikája. Ez viszont blödli.

Hozzászólás ideje:

Nekem továbbra se tetszik. Bár ha torzítanak még rajta akkor valószínűleg jó lesz. Ám ebben a formában inkább röhejes mint félelmetes. :D

Nekem sem. A videót elnézve olyan benyomásom támadt, mintha Obi-Wan véletlen belerúgott volna egy nagyobb sziklába és amiatt ordít ilyen furcsán. A tökön rúgást csak azért zártam ki, mert nem látni, hogy tökön rúgják. :)

Hozzászólás ideje:

Nekem sem. A videót elnézve olyan benyomásom támadt, mintha Obi-Wan véletlen belerúgott volna egy nagyobb sziklába és amiatt ordít ilyen furcsán. A tökön rúgást csak azért zártam ki, mert nem látni, hogy tökön rúgják. :)

A legfurcsább, hogy nem illik oda az a hang. Nagyon fiatalos Obihoz képest.

Hozzászólás ideje:

Egyébként ahogy már Dzséjt is emlitette: Obi-Wan sikolyát már a DVD-re is lecserélték. Ott az ep.3-as hátasának a hangjával ijeszt el, aminek nekem tetszett a logikája. Ez viszont blödli.

A "valódi" logikája az, hogy a buckalakókat a Krayt sárkány hangjával ijeszti el. :)
Hozzászólás ideje:

A "valódi" logikája az, hogy a buckalakókat a Krayt sárkány hangjával ijeszti el. :)

Tudom, csak ugye Krayt sárkányt sose hallunk a filmekben, ugyhogy egybe nézve nem áll össze hogy mi ez a hang. Ugyanakkor az ep.3-as madárlónak tényleg elképesztően irritáló hangja van ugyhogy stimmel, hogy Obi-Wan ezzel riogat (mondjuk én elvagyok mindkét verzióval)

Hozzászólás ideje:

:D Nincs szárnya. :) Összekevered azzal a másik állattal ami Utapau -n röködött. (freemailes címedre ment levél).

De hát ha meghallgatod a DVD változaton pont hogy az utapaus Boga (aka madárló) hangját mimeli Obi-Wan a buckalakóknak az ep.4-ben. (levelet mindjárt olvasom :))

20051128_2_bg.jpg

Hozzászólás ideje:

De hát ha meghallgatod a DVD változaton pont hogy az utapaus Boga (aka madárló) hangját mimeli Obi-Wan a buckalakóknak az ep.4-ben. (levelet mindjárt olvasom :))

Tudom, hogy Bogának hívják, és hogy Obi hangja azután lett kialakítva a DVD -re, de van neki szárnya? :) A képen nincs. :)

Hozzászólás ideje:

Mert a TCW mi ha nem EU? :)

Elvileg a hivatalos álláspont szerint a filmekkel egyenrangú.

Az megint más kérdés, hogy ki mit fogad el és mennyire.

Szerkesztve: - Darth Revan9

Hozzászólás ideje:

Van benne ilyen is, csak a madárló elnevezés kavart meg, mert a madaraknak általában szárnyuk is van. :)

A kivinek nincs. :)

Akárhogy is, ez a hang béna, és semmi értelme nincs lecserélni azt a hangot a DVD-n.

Hozzászólás ideje:

Akárhogy is, ez a hang béna, és semmi értelme nincs lecserélni azt a hangot a DVD-n.

Engem csak egy aspektusból vigasztal ez. A filmekéből. Ha volt erejük ezzel sz*rozni megint, akkor a filmeket is biztos kijavították. Az EPIV hangsávjáról nem is beszélve.

Hozzászólás ideje:

Hát, engem annyira nem vidít fel, mert már a DVD-re is volt idejük ezzel sz*rozni, aztán az eredmény kissé vitatható. De bizakodjunk. :clap2: Azért tény, ha lesz egy új Yodánk az ep1-ben, és egy új hangunk az ep4-ben, akkor csak fordítottak időt másra is, és nem a nesze semmi, fogd meg jól elvet követik (bár az új Yoda azért nem semmi).

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.