Hozzászólás ideje: 4 órával korábban4 órája Szerző 22 perccel korábban, csoli1138 írta:Nem tudom hány rész lesz. Vagy mint a Tales sorozatok felmegy egyben D+-ra?10 epizód lesz, heti két résszel érkezik, Star Wars Napon lesz finálé.2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:Pedig elvileg nem. A TK osztagosok is a Birodalom kezdeti időszakára utalnak, mint ahogy a történet leírás is: Maul kezdeti lépései a Birodalomban.Azt tudom, hogy a kezdetekben vagyunk (1 évvel a háború után), arra gondoltam, hogy a finálé után járunk már. A Bad Batch szerintem 1 évet mutatott be, a Maul sorozat meg viszi tovább a dolgot.
Hozzászólás ideje: 3 órával korábban3 órája 1 órával korábban, Bence1997 írta:10 epizód lesz, heti két résszel érkezik, Star Wars Napon lesz finálé.Az jó heti adag és összhosszt tekintve sem kevés! Gondolom 20-25 perc/epizód lesz.
Hozzászólás ideje: 1 órával korábban1 órája Szenzációs előzetes! Látszik, hogy nagyon jó lesz a sorozat.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.