Hozzászólás ideje: 12 órával korábban12 órája Szerző 22 perccel korábban, csoli1138 írta:Nem tudom hány rész lesz. Vagy mint a Tales sorozatok felmegy egyben D+-ra?10 epizód lesz, heti két résszel érkezik, Star Wars Napon lesz finálé.2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:Pedig elvileg nem. A TK osztagosok is a Birodalom kezdeti időszakára utalnak, mint ahogy a történet leírás is: Maul kezdeti lépései a Birodalomban.Azt tudom, hogy a kezdetekben vagyunk (1 évvel a háború után), arra gondoltam, hogy a finálé után járunk már. A Bad Batch szerintem 1 évet mutatott be, a Maul sorozat meg viszi tovább a dolgot.
Hozzászólás ideje: 11 órával korábban11 órája 1 órával korábban, Bence1997 írta:10 epizód lesz, heti két résszel érkezik, Star Wars Napon lesz finálé.Az jó heti adag és összhosszt tekintve sem kevés! Gondolom 20-25 perc/epizód lesz.
Hozzászólás ideje: 9 órával korábban9 órája Szenzációs előzetes! Látszik, hogy nagyon jó lesz a sorozat.
Hozzászólás ideje: 4 órával korábban4 órája 8 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:@Rixon trailer elemzése.Ez még csak a gyorsreagálású hadtest, lesz még rendes elemzés is :DD
Hozzászólás ideje: 4 órával korábban4 órája Jó lesz ez a sorozat. Arra leszek kiváncsi hogy vajon Vaderrel találkozik-e? Az ok hogy Palpatine ráküldi az inkvizítorokat, de szerintem Maul megeszi őket reggelire. A méltó ellenfél Vader lenne.
Hozzászólás ideje: 4 órával korábban4 órája Nem hiszem, hogy Vadert most ebbe az évadba, ha több évados sorozatról beszélünk, beleerőltetnék. Talán a későbbiekben.
Hozzászólás ideje: 3 órával korábban3 órája Szerző Ahogy megemlíti Maul Vadert a Rebelsben, nekem úgy jött le, hogy már korábban találkoztak. Nem lennék meglepve, ha a hörgő sithünk lenne a Vörös Hajnal vezetőjének végső ellenlábasa, amely ahhoz vezet, hogy Maul új módszert próbál a sithek legyőzésére (Crimson Reign képregény infó) azáltal, hogy a Malachorra megy, míg a szervezetét Qi'ra örökli, aki elvezeti a Hajnalt az árnyak közé.
Hozzászólás ideje: 3 órával korábban3 órája Ebben én is biztos vagyok, csak Maul és Vader találkozásáig még éveknek kell eltelnie. Ezért is örülnék, ha a sorozatot 4-5, talán még 6 évadosra is terveznék.
Hozzászólás ideje: 2 órával korábban2 órája Le lehet vetni a láncokat. A birodalmakat pedig szét lehet zúzni.
Hozzászólás ideje: 1 órával korábban1 órája Szerző 2 órával ezelőtt, Iqvi írta:Ebben én is biztos vagyok, csak Maul és Vader találkozásáig még éveknek kell eltelnie. Ezért is örülnék, ha a sorozatot 4-5, talán még 6 évadosra is terveznék.Kérdés, hogy mennyi időt fognak ugrani az évadok között (vagy akár egy évadon belül is). Én arra számítok, hogy 3 és 5 évad között lesz a sorozat. 5 lenne a legjobb: első 3 évad a Solo előtt, a 4. évad a Solo idején, az utolsó évad meg lezárná az egészet. De majd meglátjuk mi lesz.Meglepődtem a szinkronos előzetesen, nem lett rossz (annyira). Nyilván eredeti nyelven fogom megtekinteni már csak Witwer miatt is.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.