Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Maul - Shadow Lord előzetes

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
22 perccel korábban, csoli1138 írta:

Nem tudom hány rész lesz. Vagy mint a Tales sorozatok felmegy egyben D+-ra?

10 epizód lesz, heti két résszel érkezik, Star Wars Napon lesz finálé.

2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Pedig elvileg nem. A TK osztagosok is a Birodalom kezdeti időszakára utalnak, mint ahogy a történet leírás is: Maul kezdeti lépései a Birodalomban.

Azt tudom, hogy a kezdetekben vagyunk (1 évvel a háború után), arra gondoltam, hogy a finálé után járunk már. A Bad Batch szerintem 1 évet mutatott be, a Maul sorozat meg viszi tovább a dolgot.

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Bence1997 írta:

10 epizód lesz, heti két résszel érkezik, Star Wars Napon lesz finálé.

Az jó heti adag és összhosszt tekintve sem kevés! Gondolom 20-25 perc/epizód lesz.

Hozzászólás ideje:
8 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

@Rixon trailer elemzése.

Ez még csak a gyorsreagálású hadtest, lesz még rendes elemzés is :DD

Hozzászólás ideje:

Jó lesz ez a sorozat. Arra leszek kiváncsi hogy vajon Vaderrel találkozik-e? Az ok hogy Palpatine ráküldi az inkvizítorokat, de szerintem Maul megeszi őket reggelire. A méltó ellenfél Vader lenne.

Hozzászólás ideje:

Nem hiszem, hogy Vadert most ebbe az évadba, ha több évados sorozatról beszélünk, beleerőltetnék. Talán a későbbiekben.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Ahogy megemlíti Maul Vadert a Rebelsben, nekem úgy jött le, hogy már korábban találkoztak. Nem lennék meglepve, ha a hörgő sithünk lenne a Vörös Hajnal vezetőjének végső ellenlábasa, amely ahhoz vezet, hogy Maul új módszert próbál a sithek legyőzésére (Crimson Reign képregény infó) azáltal, hogy a Malachorra megy, míg a szervezetét Qi'ra örökli, aki elvezeti a Hajnalt az árnyak közé.

Hozzászólás ideje:

Ebben én is biztos vagyok, csak Maul és Vader találkozásáig még éveknek kell eltelnie. Ezért is örülnék, ha a sorozatot 4-5, talán még 6 évadosra is terveznék.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
2 órával ezelőtt, Iqvi írta:

Ebben én is biztos vagyok, csak Maul és Vader találkozásáig még éveknek kell eltelnie. Ezért is örülnék, ha a sorozatot 4-5, talán még 6 évadosra is terveznék.

Kérdés, hogy mennyi időt fognak ugrani az évadok között (vagy akár egy évadon belül is). Én arra számítok, hogy 3 és 5 évad között lesz a sorozat. 5 lenne a legjobb: első 3 évad a Solo előtt, a 4. évad a Solo idején, az utolsó évad meg lezárná az egészet. De majd meglátjuk mi lesz.

Meglepődtem a szinkronos előzetesen, nem lett rossz (annyira). Nyilván eredeti nyelven fogom megtekinteni már csak Witwer miatt is. D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.