Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
9 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Azé' a kis sz*ré'? :lol:

Úgybiz! Ránéztem neked. Ebay legolcsóbb jelenleg egy francia eladótól 2700-ra jön ki postával együtt. De az egy másik verzió! Szürke a melle! Az UCS Falconhoz- 75192-es szett-voltak kedvesek kettőt adni. Negyedmillió forintért. Azthiszem nem csoda, hogy a kunyhóhoz csak egy járt. ;)

Hozzászólás ideje:

Elvileg a Tesco-ban kiárusítás van(képek facebook csoportból vannak, de ahogy olvastam vannak olyan boltok is ahol nincs). Pár SW cuccot baromi jó áron be lehet szerezni

ZfHQTlR.jpg

wmXEO3S.jpg

JrO8nnL.jpg

NlP26cF.jpg

Szerkesztve: - luke19

Hozzászólás ideje:
5 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Gondolom meg is vetted. 

4 példányban. Ennyi volt a polcon! :)

Egyet saját, a többit befektetési célra!

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:
2018. 02. 14. - 20:14, Donát írta:

Köszi Csoli a tippet! :) Jól néz ki, kapós kis cucc, a Müllerből 10.000-ért is simán elvitték, mint a cukrot.

Jelenleg már csak 6640 ft az Ahch To tréning! Ez már nagyon kedvező, tekintve a tartalmát!

https://www.kockaaruhaz.hu/lego/lego-star-wars/75200-lego-star-wars-ahch-to-island-trening-75200.html

• 2 héttel később...
  • 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Az eslő igazi nagy sw szettem! Íme a folyamat:

WP_20180410_09_36_42_Pro_2.jpg

WP_20180410_10_03_25_Pro_2.jpg

WP_20180410_11_29_06_Pro.jpg

WP_20180410_17_51_35_Pro.jpg

Igazi élmény volt kirakni, külön öröm, hogy ma érkeztek meg az extra porgok is!

Nettó 6 óra volt az építkezés, el sem merem képzelni mi meló lehet az UCS Falcon...

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Na itt vannak a steel-ek egységesített gerincekkel, bár egyelőre még nem így, hanem az alsó képen láthatóan vannak elrendezve a polcon infinity figekkel megtámogatva!

WP_20180425_10_11_16_Pro.jpg

WP_20180425_10_11_44_Pro.jpg

WP_20180425_10_28_12_Pro.jpg

Hozzászólás ideje:

Nincs. Taglaltam már párszor, hogy ez az EU-s vltozat. A Zsiványon sincs ugye.. Ezért hittem benne sokáig, hogy a TLJ-n sem lesz..De nyilván rám kellett cáfolnia az importőröknek, vagy a sorsnak. Egyébként természetesen jobb logóval, ez nem panasz! ;)

Hozzászólás ideje:

Az lett volna azthiszem. De postával együtt 15nél olcsóbban nem ment. Ez itt volt 6-7ből a finnektől. Jó ez így. A zsiványhoz megy valamennyire.

Hozzászólás ideje:

Nem bírtam tovább (nem is értem, eddig hogy bírtam?) és beszereztem az 1-6. részt steelbook formában, valamint a The Last Jedi című tökéletes SW alkotást. :D A szombati napot nem is kérdés, minek szentelem. A borítója is ennek lett a legjobb. Rey, ráadásul fémhatású, kék fénykarddal. :love:  A fémdobozos verzió kifogástalan, minőségi darab, teljesen más élmény kézben tartani, mint a papírtokot. 

Már csak az O-ringes Rogue One-t kéne lecserélnem, valamint beszerezni az Ep7-et és a Csoli-féle mágneses egységesítőket. :) 

Nem a legjobban sikerült képek (a lelkesedéstől izgatottan készültek), de azért megosztom őket én is. :P 

gmkwg2ca48l27avjo49c.jpg 

ahzk0qcdmx40elj02dli.jpg

h29bmf6ajpu5bfq2xu0q.jpg

l14uo2xm6kbbninvmm5p.jpg

ki12ngjay9172nxpyp3f.jpg

delprffxgt2h2d5xkm2q.jpg

a33tew8r9s3hkujmk94a.jpg

70a87826rvr3x32bmze2.jpg

j6xw7edm5zfxaaqj5983.jpg

ncqa8glgtxrt4rgsfbnb.jpg

Hozzászólás ideje:

Isten hozott a klubban Sky! Az uccsó jedik gerincét nézd meg kôzelebbről a kedvemért!

Az illesztése lehetne pontosabb nem? A jobb oldalon egy negyed milivel több hely van, mint a balon. Ja és az alsó részen kb 1.5 cm-t nem ért ragasztás. Tehát kb körömmel alá lehet nyúlni, illetve nyomkodva is érezhető, hogy rugalmas.

Kiváncsi vagyok a Tédre, mert az enyém és az unokatesómé is ilyen.

Hozzászólás ideje:
23 órával ezelőtt, Darth Sky írta:

Valóban, jobban megnézve az enyém is ilyen. De ez legyen a legnagyobb "gond" a kiadással :)  

Igen, úgylátszik akkor kijelenthető, hogy mind ilyen. De az egységmágnessel ez pont eltüntethető!

Apropó, megrendelted már?

Hozzászólás ideje:

Kánon könyvtáram. Tartalmazza az eddig magyarul megjelent regényeket, képregényeket, és a filmregényeket.

xSO9zuS.jpg

Szerkesztve: - luke19

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.