csoli1138 Hozzászólás ideje: 2020. Május 11. Hozzászólás ideje: 2020. Május 11. (szerkesztve) @Ody Mandrell és még akit érdekel. Nos így fest a Rebels "guide-könyv" Egyszerű spirálba lett fűzve. Nos nem legprofibb munkám, de sajnos változott az elképzelés az évek alatt. Korábban úgy akartam, hogy fórumszürke háttérrel fehér legyen mint a fórum. Olyan is. De a körülvágás nem lett megcsinálva, maradtak a nagy fehér margók és az A4-es külméret. A hasábok az oldalakon sem tökéletesen egyformák méretre. Szóval maradt a lustaság nagy margókkal A4-esben. Ez van, jó ez nekem. Majd bedobom a TCW-ét is, az még nincs kész, jóbal vastagabb lesz. addig is íme a teljesség igénye nélkül pár fotó a rebels-esről: Borító fekete spirálban átlátszó fólia elöl, karton hátul. Évadonként betűzött plusz oldal: És maguk régi fórümszürke alapú guide-ok fehér betűkkel: (Cím angolul/magyarul, epguide kép, szereplők, történet, érdekességek és néhány plusz kép itt ott amott..) +1: Szerkesztve: 2020. Május 11. - csoli1138 2 2 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Május 11. Hozzászólás ideje: 2020. Május 11. Szép munka, egy ilyen összeállításával mennyi időt töltesz, és hogy fűzöd be spirálba? 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Május 11. Hozzászólás ideje: 2020. Május 11. Barvo csoli, ez nagyon szuperül néz ki! 2020. 05. 09. - 13:43, Adrián írta: Star Wars makettet vagy modellt szeretnék venni. Melyik oldalt ajánljátok? Itt egy oldal ami árul modelleket: https://kisautok.hu/makett/makett-star-wars?gclid=EAIaIQobChMI7a7235Os6QIVA6gYCh3ioAdlEAAYASAAEgJABPD_BwE 2 1 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2020. Május 11. Hozzászólás ideje: 2020. Május 11. Egy csillagrombolót behúzok akkor. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2020. Május 11. Hozzászólás ideje: 2020. Május 11. 3 órával ezelőtt, Iqvi írta: Szép munka, egy ilyen összeállításával mennyi időt töltesz, és hogy fűzöd be spirálba? A guide okat az epizódok után wordbe átrakosgattam frissiben. Képek pozicionálása, szövegsuerkesztés stb. KB 5 perc egy a megfelelő rutinnal. A nyomtatás kétoldalasra ment ezzel nincs extra. A lefűzés lefűzőgéppel ment, a munkahelyemen van, de dekorstúdiókban hasonló helyeken találni. Az oldalakat 10-15 ösével lyukasztja a gép, aztán a spirált kifeszítve rátolod a lyukas oldalakat. 5-10 perc. Csak évekbe telt mire könyvvé nőtt a dolog, főleg a tcw esetén. Azt szombaton hozom tető alá. 6 évad van nyomtatva. Jön a hetedik meg a lefűzés, persze még előtte az új sorozatzáró guide-ját hozzá kell csapnom. Ha kell a Word átdobom az egy oldalas guide-okat. Évadonként egy doksi. 1 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2020. Május 13. Hozzászólás ideje: 2020. Május 13. (szerkesztve) Jó ideje szerettem volna már SW űrhajós modelleket. Csak régebben a pénztárcám gátolta. Most meg már türelmem nem lenne ragasztgatni, festeni. A Revell termékeinél viszont megtaláltam a megfelelő készletet. Build and Play csomag, pár tucat darabból álló (jelen esetben 46), összepattintós makett. Hangot ad ki és világít is (6 éves kortól ajánlott ). Szóval ma hozta meg a postás az első makettet. Egy régóta áhított Imperial II csillagrombolót. A modell 40 centi hosszú, szóval szerintem elég nagy. Kellően részletgazdag. Az alján 3 panelt ki lehet hajtani, hogy tudjon min állni. Nekem baromira tetszik, szóval gyűjtemény biztos hogy bővülni fog. Leghamarabb a Solo-ban a látott Falcon-nal. Szerkesztve: 2020. Május 13. - RacerX 2 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Május 13. Hozzászólás ideje: 2020. Május 13. Lefested majd szürkére? Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Május 13. Hozzászólás ideje: 2020. Május 13. Milyen anyagból van? Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2020. Május 13. Hozzászólás ideje: 2020. Május 13. 8 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Lefested majd szürkére? Idővel lefestem majd, már néztem is pár videót. 6 perccel korábban, Iqvi írta: Milyen anyagból van? Műanyag, szerencsére nem a törékeny fajtából. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Május 13. Hozzászólás ideje: 2020. Május 13. Majd tedd fel festetten is. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2020. Május 13. Hozzászólás ideje: 2020. Május 13. 3 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Majd tedd fel festetten is. Mindenképpen! Közben átmenetileg beraktam a vitrinbe, az igen gyér figuragyűjteményeim közé. Alul godzilla üvölt. 5 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2020. Május 13. Hozzászólás ideje: 2020. Május 13. 1 órával korábban, RacerX írta: A Revell termékeinél viszont megtaláltam a megfelelő készletet. Build and Play csomag, pár tucat darabból álló (jelen esetben 46), összepattintós makett. Jól néz ki. Nekem Anakin Ep3-as vadászgépe van meg ilyen Revell kiadásban még 2005-ből. 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2020. Május 17. Hozzászólás ideje: 2020. Május 17. Elkészült a TCW guide könyve: Vastagabb spirálban, hisz sokkal több oldal, a teljeség igénye nélkül pár kép, ha már megígértem: Leghátul pedig helyet kaptak a kronológiába szedett címek is magyarul: A ráadás 7. évaddal persze: 1 3 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2020. Május 21. Hozzászólás ideje: 2020. Május 21. Ahogy írtam múltkor is, a következő beszerzendő modellnek a Lando-féle Millennium Falcon volt kiszemelve. Csak hogy akárhány magyar modellbolt webshopját néztem, sehol nem volt kapható. Némely üzletnek írtam is, akik biztosítottak arról hogy ez a termék teljesen kifutott. Így hát nem volt mit tennem: e-bay. Ott viszont elég hamar találtam egy újat, bontatlanul, viszonylag még azon az áron amit hajlandó voltam kiadni érte. Szállításnak június közepét ígérték, szóval eléggé meglepődtem vagy félórája, amikor csengetett a postás és egy németországi csomagot küldött. Azt még hozzátenném, azért erre a modellre és nem a klasszikus Falconra esett a választásom, mert valahogy jobban tetszik tiszta állapotában, viszonylag másfajta külsővel (félreértés ne essék, a másikat is imádom, sőt már elő is rendeltem! ). A modell, csakúgy mint az előző, könnyen összerakható. Kialakítása részletgazdag, sok mozgó alkatrésszel. Szintén világít is. 1 4 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2020. Május 30. Hozzászólás ideje: 2020. Május 30. Amikor elkap a "gyűjtőszenvedély"... Mondanom sem kell, még bővülni fog. 3 Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2020. Június 4. Hozzászólás ideje: 2020. Június 4. Kicsit zavaró, hogy nem ugyanaz a méretarány :/ Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2020. Június 4. Hozzászólás ideje: 2020. Június 4. 12 perccel korábban, Nabopolasszar írta: Kicsit zavaró, hogy nem ugyanaz a méretarány :/ Pedig mindkettő 1:164-es aranyú. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2020. Június 4. Hozzászólás ideje: 2020. Június 4. Lehet csak a perspektíva miatt tűnik egyik nagyobbnak a másiknál. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2020. Június 4. Hozzászólás ideje: 2020. Június 4. (szerkesztve) Felülnézetből: A mentőkabin miatt tűnhet nagyobbnak. Off: Lesz majd nemsokára eszköz is, szóval elkezdem festegetni őket. Szerkesztve: 2020. Június 4. - RacerX 1 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2020. Június 4. Hozzászólás ideje: 2020. Június 4. 4 perccel korábban, RacerX írta: A mentőkabin miatt tűnhet nagyobbnak. Off: Lesz majd nemsokára eszköz is, szóval elkezdem festegetni őket. De ahol a kabin csatlakozik ott látszik, hogy egyforma hosszúak, kicsit még a színárnyalat miatt a Lando féle szélesebbnek tűnik, de szerintem ez csak azért van mert az világosabb Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2020. Június 4. Hozzászólás ideje: 2020. Június 4. Szerintem is azért. Egyébként szélességre, magasságra ugyanakkora. 1 Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2020. Június 4. Hozzászólás ideje: 2020. Június 4. Ok így már rendben van, egyébként a korábbi képeken a Han-féle tűnt aránaiban nagyobbnak, szóval biztos nem a mentőkabin volt a hunyó 1 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. Június 26. Hozzászólás ideje: 2020. Június 26. Nem tudom mennyire számít gyűjteménynek, anyu vett Lidlben nyaktámaszt. A mintát nem nézte csak a színt, mint kiderült Kylo virít rajta. Sajna neki mégse vált be úgyhogy megkaptam tőle. Remélem nem Luke ébreszt majd a fénykardjával 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2020. Június 26. Hozzászólás ideje: 2020. Június 26. Mikor Luke meglátja a nyaktámaszt és tudja, hogy csak suhintania kell, és övé lesz a zsákmány: 3 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2020. Június 26. Hozzászólás ideje: 2020. Június 26. 52 perccel korábban, Donát írta: Mikor Luke meglátja a nyaktámaszt és tudja, hogy csak suhintania kell, és övé lesz a zsákmány: Amilyen karikásak a szemei nemcsoda, hogy bármit megtenne érte, csak hogy egy jót aludhasson 2 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2020. December 12. Hozzászólás ideje: 2020. December 12. Karácsonyra megleptem magam egy újabb modellel: 1 5 Válasz
Népszerű hozzászólás Bomarr Hozzászólás ideje: 2020. December 30. Népszerű hozzászólás Hozzászólás ideje: 2020. December 30. 2018. 07. 19. - 19:28, Bomarr írta: Akár csak luke én is a kánon műveket gyűjtöm. Úgy két és fél éve raktam fel képeket a kánon-gyűjteményemből. Azóta ez így bővült: A regények. Nem feltétlenül időrendi sorrendben. A képregények. Megint csak van egy kis összevisszaság a sorrendben. Nem tudom a pontos kategóriáját ezeknek a könyveknek, de meglepően jópofák. A legtöbb in-universe van megírva, naplószerüen. A különféle enciklopédiák: Illetve egyéb kiegészítő művek: A Disney filmek, illetve a Rebels és a Fallen Order videójáték Art könyve. A Mandalori első évadához is jelent meg Art könyv, de sajnos karácsony előtt kifogytak a készletek a brit Amazonon, úgyhogy azt majd később veszem meg. A filmek és a Clone Wars Blu-rayen. Itt a filmekből nem akartam kipakolni minden verziót ami megvan belőlük. Csak a 4k-sakat tettem ki. Végül a Disney-éra videójátékai, amik lemezesen is megvannak, illetve a Rebels Blu-rayek. 6 1 4 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.