Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Kellemes Karácsonyi Ünnepeket! Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok minden kedves fórumozónak és olvasónak. Idén Jar Jar-t hívtam segítségül, hogy tolmácsolja a galaxis népeinek szánt ünnepi üzenetet. Szmátrijtye Jedi
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Úgyszintén csatlakozok a jókívánságok átadásában. Boldog, békés karácsonyt mindenkinek! (milyen jó már, hogy magyarul is van benne )
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Boldog karácsonyt mindenkinek!
Donát Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Boldog karácsonyt mindenkinek! Bár úgy is beírom ide 2 nap múlva is
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 23. Hozzászólás ideje: 2009. December 23. Boldog karácsonyt az összes fórumlakónak
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 23. Hozzászólás ideje: 2009. December 23. Én csak egyszer írom le, beigliben gazdag karácsonyt mindenkinek.
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 23. Hozzászólás ideje: 2009. December 23. Nálunk inkább muffin lesz, a beigli nem nyerő
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 23. Hozzászólás ideje: 2009. December 23. Nálunk inkább muffin lesz, a beigli nem nyerő Nálunk muffin, beigli, kosárka, mézes zserbó meg rumos hold lesz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 23. Hozzászólás ideje: 2009. December 23. És mindet te sütöd? Nyugi-nyugi, itt is lesz minden más jó még
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 23. Hozzászólás ideje: 2009. December 23. És mindet te sütöd? Nyugi-nyugi, itt is lesz minden más jó még A muffin + kosárkát én, meg lehet, hogy lesz kókuszgolyó is. A többi majd nővéremre meg anyumra marad
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. December 23. Hozzászólás ideje: 2009. December 23. Boldog Karácsonyt!
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. December 23. Hozzászólás ideje: 2009. December 23. Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 23. Hozzászólás ideje: 2009. December 23. Békés Boldog Karácsony kívánok mindenkinek!
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. December 23. Megnéztétek a Jar Jar -os videót is? Jópofa.
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 23. Hozzászólás ideje: 2009. December 23. Megnéztétek a Jar Jar -os videót is? Jópofa. Megnéztem, és igazán ötletes kis videó, a magyar vonatkozása pedig külön meglepetés. Konkrétabbat nem írok, mindenki megnézheti.
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 23. Hozzászólás ideje: 2009. December 23. Jó lenne valahogy leoperálni ezt a videjót az sw.comról. Nagyon jó, és külön öröm, hogy van benne magyar is... Kétszer is
SimonZ Hozzászólás ideje: 2009. December 23. Hozzászólás ideje: 2009. December 23. Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek! A videó jó volt. Főleg a második magyar szövegnek örültem.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. December 23. Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!A videó jó volt. Főleg a második magyar szövegnek örültem. Örvendetes, hogy visszatértél.
kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Azt hiszem most már végre én is Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánhatok, mert kész a rajzunk! Ezen a rajzon Magyarország 37 grafikusa dolgozott, hogy még több színt vigyen ebbe a csodás napba. Remélem mindenkinek tetszeni fog, és aki megtalálja az enyém, az extra puszit kap. XD Marha nagy a felbontása szóval... hh.kepregeny.net/FTP/ASC24.jpg
Leon Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Örömökben gazdag, békés, boldog karácsonyt mindenkinek!
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Kudar, jó ez a kép Így szemből a bal sarokban talán a fickó a tied? Nem könnyű választani
kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Kudar, jó ez a kép Így szemből a bal sarokban talán a fickó a tied? Nem könnyű választani Így van, de nem a szöszi, hanem a fekete hajú...szemű.
Donát Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Nos, ahogy ígértem, ma is (pár nappal később) kellemes karácsonyt kívánnék... de előtte... Previously on Saga Fórum... 2005 karácsony Krande: "BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!" Obi1: "És tripla Whiskey-t mindenkinek!" Ody: "Belétek is" Obi1: "Inkább ünnepekkor félédes/édes pezsgő" Dzséjt: "Ejj, én mindkettőt szeretem." Miss: "Egyébként mai nappal pont fél éve vagyok itt a fórumon, és nagyon örülök, hogy ezt a fél évet Veletek tölthettem" 2006 karácsony Obi1: "BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!" Oldie: "Fenyőtűujjbafúrodásmentes Boldog Karácsonyt mindenkinek" Coce: "Chewbacca is üdvözletét küldi, csak a billentyűzetet még nem tudja használni: Rrrruuooooáááárr. Roár. ROár." Coce: "most pont egy éves ez a topic. A SAGA FÓRUM fájásai megkezdődtek" Ody: "Nem inkább Krande fájásai? Ő szülte..." Krande: 2007 karácsony Obi1: "Boldog Karácsonyt és Kellemes Ünnepeket mindenkinek! " Donát: "Azt hiszem, most már teljességgel hozzánőtt az ünnepekhez, hogyha karácsony, akkor Star Wars Saga fórum " Ody: "Az ünnepi topikra korlátozódjunk, ha kérhetem. " Donát: "Mivel 2 éve is itt köszöntöttük egymást és tavaly is, az Egyéb fontos már tradíció!" Ody: "Dzséjt! az idei fenyőfa vásárlás megvolt?" Dzséjt: "Megvolt, de most csak mindenből egy volt: egy kupica unicum, egy korsó sör és egy pohár forralt bor " 2008 karácsony Obi1: "Boldog Karácsonyt minden fórumlakónak!" Donát: "Évek óta hozzátartozik a karácsonyi programomhoz, hogy ezen a fórumon olvasgatom és írom, ki mit csinál karácsonykor. Sütött-e idén bejglit, mit ivott hozzá, és hányszor." Kolmilan: "Mi mást lehetne mondani: "Az Erő legyen valamennyiünkkel!"" Dzséjt: "Első karácsonyi élményem idén. Tegnap este megitattam az egeremet egy kis teával, erre megdöglött..." Dzséjt: "Úgyhogy apámmal elmentünk újat venni, természetesen a kocsma ilyenkor, mint útbaeső üzem, látogatásra került..." Oldie: "-Kezdőőőődik....kezdőőőődik........" Ody: "Nálunk már járt a jézuska. Kaptam egy rúd téliszalámit..." Pildi: "Nálunk nagyon jól sikerült az egész nap. Több apróság mellett az Első Trilógiás díszdoboz ott pihen a karácsonyfa alatt..." Orki: "Tegnap két óra latt, háztól-házig, haza értem. (...) A forraltbor és rézangyal pálinkát, képzeljétek a betű kihagyásaim okául. " Krande: "Boldog karácsonyt mindenkinek!" (hogy teljes legyen a kör) Boldog, békés, kellemes karácsonyt mindenkinek!!! Ha valakinek az a gyanús érzése támadt, hogy a szövegek össze lettek vágva, azt csakis a véletlen produkálta. És úgy cselekedjetek ma, hogy jövőre már "2009 karácsony" is felkerül a listára
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Kellemes karácsonyt kívánok.
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Ez jó! Boldog karácsonyt mindenkinek!
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Békés, boldog, ajándékokban gazdag Karácsonyt kívánok mindenkinek!
Rog Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Fórumpajtosok! kész a rajzunk! Nagyon frankó. Ment is ünnepi háttérképnek.
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Noh, akkor én rögtön kibővítem a 2009-es archivumot; én nekem ennyi elég is vót a karácsonyból, bevásároltam minden szír, szer, sz*rt ( Hofi után szabadon ), örömlányfa feldíszítve.......beigli meg szaloncukor már javában MEOézve......fő a töltöttkáposzta.....Öregharcos megpihenthet
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. December 24. No akkor én is Kellemes Karácsonyt Kívánok Mindenkinek - még egyszer. Fől a halászlé, nagyon fincsi lett, de szeszt még nem ittam. Vagyis igen...reggel anyuval egy kis kókuszlikőrt.
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!
Ajánlott hozzászólás