Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Szerintem űrcsata. Más vélemény? Dzséjt? Szerintem menjen a párbajhoz. Ha nem is fénykard de legalább pisztoly vagy puska....na jó, karabély Az űrcsata az inkább hajó-hajó közti alapokon nyugodjon. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Szerintem menjen a párbajhoz. Ha nem is fénykard de legalább pisztoly vagy puska....na jó, karabély Az űrcsata az inkább hajó-hajó közti alapokon nyugodjon.Ha ketten mérkőznek meg egymással, akkor mehet a párbajba. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Ha ketten mérkőznek meg egymással, akkor mehet a párbajba. Aham. Akkor legyen egy olyan, hogy tűzharc. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Aham. Akkor legyen egy olyan, hogy tűzharc.Egy olyan kategória? Egy jelöltért csináljunk egy új kategóriát? Suvaszd be valahova. Válasz
DJnorbi Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. A kowaki majom is szörnynek számít? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. A kowaki majom is szörnynek számít?Legyen az. Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Elküldtem a jelöltjeimet. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Elküldtem a jelöltjeimet. Köszi! Amint látom a főszereplőkkel bajba vagytok. Cad Bane nem az, de még Grievous se. Boba meg pláne. Olyanok a főszereplők, akik végigmentek az évadon. Az előbbi karakterek csak a szezon egy szakaszában tűntek fel. Tehát csak mellékszereplők. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Egy olyan kategória? Egy jelöltért csináljunk egy új kategóriát? Suvaszd be valahova.Milyen egy jelölt? Elég sok olyan jelenet van ahol hajók fedélzetén lövöldöznek. De nem fontos persze ilyen dolgokat jelölni, csak hát kicsit akció megszállott vagyok Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Köszi! Amint látom a főszereplőkkel bajba vagytok. Cad Bane nem az, de még Grievous se. Boba meg pláne. Olyanok a főszereplők, akik végigmentek az évadon. Az előbbi karakterek csak a szezon egy szakaszában tűntek fel. Tehát csak mellékszereplők. Csak hát az a baj, hogy ilyenekből nincs túl sok: Obi Wan, Anakin, Ahsoka, Padmé, Mace Windu, meg talán Palpatine Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. (szerkesztve) Csak hát az a baj, hogy ilyenekből nincs túl sok: Obi Wan, Anakin, Ahsoka, Padmé, Mace Windu, meg talán PalpatineRex, Cody, Yularen... Szerkesztve: 2010. Május 2. - Ody Mandrell Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Tűzharcokat ne jelöljünk párbajba, ha lehet, maradjon meg szépen szúró, vágó vagy ütő fegyverek tusájának. Max legjobb akció kategória lehetne jövőre (ne keverjük már meg azokat, akik elkészítették a jelöltjeiket). De Oldi, egyem meg a kicsi szíved, ilyeneket nem tudtál volna akkor felhozni, amikor kérdeztük, hogy miket javasoltok még??? Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Amint látom a főszereplőkkel bajba vagytok. Cad Bane nem az, de még Grievous se. Boba meg pláne. Olyanok a főszereplők, akik végigmentek az évadon. Az előbbi karakterek csak a szezon egy szakaszában tűntek fel. Tehát csak mellékszereplők. Akkor most küldjek el egy módosított listát? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. De Oldi, egyem meg a kicsi szíved, ilyeneket nem tudtál volna akkor felhozni, amikor kérdeztük, hogy miket javasoltok még??? Én asszem javasoltam. De ha nem, akkor biztos akartam, csak útközben elveszett valahol a kérvény Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Akkor most küldjek el egy módosított listát? El kéne, ha tettél egy kategóriába olyat, aki nem oda való. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Közben én is elkezdtem kreálni a listámat, egyelőre csak a word-ben. Setine főszereplőnek minősül vagy sem? Nem szerepelt az egész évadban, de több (három) részen át meghatározó szerepet játszott. Vagy ez csak több epizódban való szereplés után szempont? Válasz
DJnorbi Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Ha már Bane mellékszereplő,akkor gondolom Satine is az. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Nem főszereplő. Főszereplők azok, akik kettő vagy több történetszálban vállaltak jelentős szerepet. Satine, Bane, Boba, Hondo, stb, ők csak egy-egy sztoriban kaptak fontos szerepet. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Nálam Bane pl tökéletes főszereplő jelölt. Az első három részben ő vitte a vezérvonalat. Máskülönben tényleg nem lenne kit választani a már ismert jedi arcok közül. Főleg, hogy azok közül se mindig voltak jelen folyamatosan. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Akkor most küldjek el egy módosított listát?Küldj. Oldie! Bane? Suvaszd be valahova. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Elküldtem a módosított listát... Azért az érdekes, hogy a CIS legjelentősebb alakjai, Dooku gróf, Grievous tábornok és Gunray helytartó alig jutottak szerephez. Sőt, Asajj Ventress csak egy említés erejéig szerepel. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Hú, ez igen, jó hamar Hát akkor a jövő7en intenzív TCW nézés lesz, bár néhol már vannak jelöltjeim Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Hát igen, pár kategóriában fejből le tudom én is írni a 6 jelöltemet, a többi esetében meg majd naponta egy-egynél szedem össze a jelölteket. De lesz listám, ez biztos. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Jelöltállítás letudva, most ment a mail. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Elküldtem az én listámat is. Hát elég nehéz volt némelyik, volt olyan, amelyikhez egyet sem tudtam egyből, csak a wikipedián néztem meg Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Hát igen, pár kategóriában fejből le tudom én is írni a 6 jelöltemet, a többi esetében meg majd naponta egy-egynél szedem össze a jelölteket. Nekem is elő kell hozzá szedni a szezont mert egyikhez se tudok fejből hatot összedobni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Nekem is elő kell hozzá szedni a szezont mert egyikhez se tudok fejből hatot összedobni. Én már az első kategóriánál elakadtam. Hogy válasszak ki hat részt a 22 remek epizód közül? Egyszerűen mindegyikben van valami amiért jelölni tudnám. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Én valószínűleg emlékezet alapján fogom elküldeni a listámat. A 70%-a már amúgy is elkészült. Csak a zenével, illetve járművekkel akadtak problémáim. Mindjárt Vasárnap, rám pedig még vár a 2x21-22 nézése, plusz 2 szép kimerítő vélemény megírása. A héten csak este felé fogok ráérni, a napi 4-5 részes iramot pedig elég nehéz lesz tartani úgy, hogy minden szegletét megjegyezzem, vagy felírjam... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Én valószínűleg emlékezet alapján fogom elküldeni a listámat. A 70%-a már amúgy is elkészült. Csak a zenével, illetve járművekkel akadtak problémáim. Mindjárt Vasárnap, rám pedig még vár a 2x21-22 nézése, plusz 2 szép kimerítő vélemény megírása. A héten csak este felé fogok ráérni, a napi 4-5 részes iramot pedig elég nehéz lesz tartani úgy, hogy minden szegletét megjegyezzem, vagy felírjam...Tűkön ülve várjuk az értékelést. Ami a jelölést illeti dicséretes az igyekezeted, de a szavazás lesz majd a fontosabb. Ettől független elég ha emlékezetből írod majd a jelölteket! Én is hasonlót akarok majd. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Néhány kategóriánál én is gondban vagyok. Nem akarok elcsépelt jelölteket beírni, főleg olyat nem amit/akit már az első évadban is jelöltem Némelyikhez meg nem elég hat jelölt Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.