Hozzászólás ideje: 2010. Május 26.15 éve Lehet mostanában kicsit lemaradtam itt a dolgokról, de Karrdenak sem tetszett? Bomarról és Zoliról sejtettem. Na mind1, lesz még évad!
Hozzászólás ideje: 2010. Május 26.15 éve Mondjuk azt, hogy nem lettem a rajongója Több minden volt, ami nekem elfogadhatatlan a saját SW-képem szempontjából, de ezeket inkább nem részletezném.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 26.15 éve Bevallom, én az évad utolsó két részét nem is láttam még. No nem ezért nem szavaztam, csak gondolom ez beszédes háttér adat
Hozzászólás ideje: 2010. Május 27.15 éve Bevallom, én az évad utolsó két részét nem is láttam még. No nem ezért nem szavaztam, csak gondolom ez beszédes háttér adat Én sem, de én szavaztam!
Hozzászólás ideje: 2010. Május 27.15 éve Én nem szavaztam.Valamiért lusta voltam leírni a listát. Elég lett volna innen bemásolni a jelölteket, majd mögé biggyeszteni a pontszámokat.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 27.15 éve Tényleg,erre nem is gondoltam Majd jövőre. Pedig a kiírásban is ez volt... Az alábbi listákon az általatok legjobbnak ítélt jelölteknek adjatok 6 pontot, majd az utána következőnek ötöt, és így tovább, egészen egy pontig.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 29.15 éve Szerző Majd jövőre. Nem biztos, hogy lesz jövőre. Egyébként ma eredményhirdetés. Amint látom 3-4 emberen kívül nem nagyon érdekel mást. Le kell vonni a konzekvenciát.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 29.15 éve Nem biztos, hogy lesz jövőre. Egyébként ma eredményhirdetés. Amint látom 3-4 emberen kívül nem nagyon érdekel mást. Le kell vonni a konzekvenciát.Én itt leszek, mint tavaly is Remélem Donát is nyom egy olyan jó kommentálást hozzá, mint tavaly, öröm volt azokat az írásokat olvasni közben
Hozzászólás ideje: 2010. Május 29.15 éve Szerző Én itt leszek, mint tavaly is Remélem Donát is nyom egy olyan jó kommentálást hozzá, mint tavaly, öröm volt azokat az írásokat olvasni közben Donát még nem is látta, így nehéz lesz kommentálni. A mai este sok mindent meghatároz.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 29.15 éve Nem biztos, hogy lesz jövőre. Egyébként ma eredményhirdetés. Amint látom 3-4 emberen kívül nem nagyon érdekel mást. Le kell vonni a konzekvenciát. Azért ennél többet érdekel, hiszen azokat biztos, akik szavaztak. A jövő évaddal meg még kár ilyen szempontból foglalkozni. Az lehet egészen más, a szélesebb ízlésnek jobban megfelelő.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 29.15 éve Kiment a fejemből a mai eredményhirdetés, de mindenképp kíváncsi vagyok az eredményre. Remélem jövőre is lesz valami hasonló.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 29.15 éve Szerintem mindenki nagyon kíváncsi, csak várja majd este az eredményeket!
Hozzászólás ideje: 2010. Május 29.15 éve Szerző Szerintem mindenki nagyon kíváncsi, csak várja majd este az eredményeket! Remélem Dzséjt se felejti el.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 29.15 éve Remélem Dzséjt se felejti el. Beállítottam a telefon ébresztőjét, nehogy elfelejtsem
Hozzászólás ideje: 2010. Május 29.15 éve Szerző Beállítottam a telefon ébresztőjét, nehogy elfelejtsem Remélem én se alszok el.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 29.15 éve Remélem én se alszok el. És mit kap az aki a legtöbb első helyezettet találja el?
Hozzászólás ideje: 2010. Május 29.15 éve És mit kap az aki a legtöbb első helyezettet találja el? Két méter előnyt
Hozzászólás ideje: 2010. Május 29.15 éve Szerző És mit kap az aki a legtöbb első helyezettet találja el? Egy liter sört. Dzséjt! Milyen sorrendben lesznek a kategóriák? Szerkesztve: 2010. Május 29.15 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2010. Május 29.15 éve A sorrend tavaly random volt. Vagy legalábbis nekem ilyen emlékem van.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 29.15 éve Dzséjt! Milyen sorrendben lesznek a kategóriák? Libasorrendben
Hozzászólás ideje: 2010. Május 29.15 éve Egy kis ráhangolódási trailer a második évadról, hogy tudjuk, miről lesz szó
Hozzászólás ideje: 2010. Május 29.15 éve Khm... khm... mikrofon próba. Kérem a kedves nézőket, lassan foglalják helyeiket.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 29.15 éve Khm... khm... mikrofon próba. Kérem a kedves nézőket, lassan foglalják helyeiket. Én már fél órája itt ülök
Hozzászólás ideje: 2010. Május 29.15 éve Noh, mikor lesz valami fanfár, esetleg a győzteseket tartalmazó boritékokat behozó félmeztelen manökennek...? Adjuk meg a módját kérem szépen. Fürdés után visszatérek.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.