Hozzászólás ideje: 2010. Május 2.15 éve Szerintem űrcsata. Más vélemény? Dzséjt? Szerintem menjen a párbajhoz. Ha nem is fénykard de legalább pisztoly vagy puska....na jó, karabély Az űrcsata az inkább hajó-hajó közti alapokon nyugodjon.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 2.15 éve Szerző Szerintem menjen a párbajhoz. Ha nem is fénykard de legalább pisztoly vagy puska....na jó, karabély Az űrcsata az inkább hajó-hajó közti alapokon nyugodjon.Ha ketten mérkőznek meg egymással, akkor mehet a párbajba.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 2.15 éve Ha ketten mérkőznek meg egymással, akkor mehet a párbajba. Aham. Akkor legyen egy olyan, hogy tűzharc.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 2.15 éve Szerző Aham. Akkor legyen egy olyan, hogy tűzharc.Egy olyan kategória? Egy jelöltért csináljunk egy új kategóriát? Suvaszd be valahova.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 2.15 éve Szerző Elküldtem a jelöltjeimet. Köszi! Amint látom a főszereplőkkel bajba vagytok. Cad Bane nem az, de még Grievous se. Boba meg pláne. Olyanok a főszereplők, akik végigmentek az évadon. Az előbbi karakterek csak a szezon egy szakaszában tűntek fel. Tehát csak mellékszereplők.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 2.15 éve Egy olyan kategória? Egy jelöltért csináljunk egy új kategóriát? Suvaszd be valahova.Milyen egy jelölt? Elég sok olyan jelenet van ahol hajók fedélzetén lövöldöznek. De nem fontos persze ilyen dolgokat jelölni, csak hát kicsit akció megszállott vagyok
Hozzászólás ideje: 2010. Május 2.15 éve Köszi! Amint látom a főszereplőkkel bajba vagytok. Cad Bane nem az, de még Grievous se. Boba meg pláne. Olyanok a főszereplők, akik végigmentek az évadon. Az előbbi karakterek csak a szezon egy szakaszában tűntek fel. Tehát csak mellékszereplők. Csak hát az a baj, hogy ilyenekből nincs túl sok: Obi Wan, Anakin, Ahsoka, Padmé, Mace Windu, meg talán Palpatine
Hozzászólás ideje: 2010. Május 2.15 éve Szerző Csak hát az a baj, hogy ilyenekből nincs túl sok: Obi Wan, Anakin, Ahsoka, Padmé, Mace Windu, meg talán PalpatineRex, Cody, Yularen... Szerkesztve: 2010. Május 2.15 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2010. Május 2.15 éve Tűzharcokat ne jelöljünk párbajba, ha lehet, maradjon meg szépen szúró, vágó vagy ütő fegyverek tusájának. Max legjobb akció kategória lehetne jövőre (ne keverjük már meg azokat, akik elkészítették a jelöltjeiket). De Oldi, egyem meg a kicsi szíved, ilyeneket nem tudtál volna akkor felhozni, amikor kérdeztük, hogy miket javasoltok még???
Hozzászólás ideje: 2010. Május 2.15 éve Amint látom a főszereplőkkel bajba vagytok. Cad Bane nem az, de még Grievous se. Boba meg pláne. Olyanok a főszereplők, akik végigmentek az évadon. Az előbbi karakterek csak a szezon egy szakaszában tűntek fel. Tehát csak mellékszereplők. Akkor most küldjek el egy módosított listát?
Hozzászólás ideje: 2010. Május 2.15 éve De Oldi, egyem meg a kicsi szíved, ilyeneket nem tudtál volna akkor felhozni, amikor kérdeztük, hogy miket javasoltok még??? Én asszem javasoltam. De ha nem, akkor biztos akartam, csak útközben elveszett valahol a kérvény
Hozzászólás ideje: 2010. Május 2.15 éve Akkor most küldjek el egy módosított listát? El kéne, ha tettél egy kategóriába olyat, aki nem oda való.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 2.15 éve Közben én is elkezdtem kreálni a listámat, egyelőre csak a word-ben. Setine főszereplőnek minősül vagy sem? Nem szerepelt az egész évadban, de több (három) részen át meghatározó szerepet játszott. Vagy ez csak több epizódban való szereplés után szempont?
Hozzászólás ideje: 2010. Május 2.15 éve Nem főszereplő. Főszereplők azok, akik kettő vagy több történetszálban vállaltak jelentős szerepet. Satine, Bane, Boba, Hondo, stb, ők csak egy-egy sztoriban kaptak fontos szerepet.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 2.15 éve Nálam Bane pl tökéletes főszereplő jelölt. Az első három részben ő vitte a vezérvonalat. Máskülönben tényleg nem lenne kit választani a már ismert jedi arcok közül. Főleg, hogy azok közül se mindig voltak jelen folyamatosan.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 2.15 éve Szerző Akkor most küldjek el egy módosított listát?Küldj. Oldie! Bane? Suvaszd be valahova.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 2.15 éve Elküldtem a módosított listát... Azért az érdekes, hogy a CIS legjelentősebb alakjai, Dooku gróf, Grievous tábornok és Gunray helytartó alig jutottak szerephez. Sőt, Asajj Ventress csak egy említés erejéig szerepel.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 2.15 éve Hú, ez igen, jó hamar Hát akkor a jövő7en intenzív TCW nézés lesz, bár néhol már vannak jelöltjeim
Hozzászólás ideje: 2010. Május 2.15 éve Hát igen, pár kategóriában fejből le tudom én is írni a 6 jelöltemet, a többi esetében meg majd naponta egy-egynél szedem össze a jelölteket. De lesz listám, ez biztos.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 3.15 éve Elküldtem az én listámat is. Hát elég nehéz volt némelyik, volt olyan, amelyikhez egyet sem tudtam egyből, csak a wikipedián néztem meg
Hozzászólás ideje: 2010. Május 3.15 éve Hát igen, pár kategóriában fejből le tudom én is írni a 6 jelöltemet, a többi esetében meg majd naponta egy-egynél szedem össze a jelölteket. Nekem is elő kell hozzá szedni a szezont mert egyikhez se tudok fejből hatot összedobni.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 3.15 éve Szerző Nekem is elő kell hozzá szedni a szezont mert egyikhez se tudok fejből hatot összedobni. Én már az első kategóriánál elakadtam. Hogy válasszak ki hat részt a 22 remek epizód közül? Egyszerűen mindegyikben van valami amiért jelölni tudnám.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 3.15 éve Én valószínűleg emlékezet alapján fogom elküldeni a listámat. A 70%-a már amúgy is elkészült. Csak a zenével, illetve járművekkel akadtak problémáim. Mindjárt Vasárnap, rám pedig még vár a 2x21-22 nézése, plusz 2 szép kimerítő vélemény megírása. A héten csak este felé fogok ráérni, a napi 4-5 részes iramot pedig elég nehéz lesz tartani úgy, hogy minden szegletét megjegyezzem, vagy felírjam...
Hozzászólás ideje: 2010. Május 3.15 éve Szerző Én valószínűleg emlékezet alapján fogom elküldeni a listámat. A 70%-a már amúgy is elkészült. Csak a zenével, illetve járművekkel akadtak problémáim. Mindjárt Vasárnap, rám pedig még vár a 2x21-22 nézése, plusz 2 szép kimerítő vélemény megírása. A héten csak este felé fogok ráérni, a napi 4-5 részes iramot pedig elég nehéz lesz tartani úgy, hogy minden szegletét megjegyezzem, vagy felírjam...Tűkön ülve várjuk az értékelést. Ami a jelölést illeti dicséretes az igyekezeted, de a szavazás lesz majd a fontosabb. Ettől független elég ha emlékezetből írod majd a jelölteket! Én is hasonlót akarok majd.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 3.15 éve Néhány kategóriánál én is gondban vagyok. Nem akarok elcsépelt jelölteket beírni, főleg olyat nem amit/akit már az első évadban is jelöltem Némelyikhez meg nem elég hat jelölt
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.