Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Szavazás - a második évad legjobbjai

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Szerintem űrcsata. Más vélemény? Dzséjt? :)
Szerintem menjen a párbajhoz. Ha nem is fénykard de legalább pisztoly vagy puska....na jó, karabély :D:) Az űrcsata az inkább hajó-hajó közti alapokon nyugodjon.
Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Elküldtem a jelöltjeimet. :)
Köszi! :)

Amint látom a főszereplőkkel bajba vagytok. Cad Bane nem az, de még Grievous se. Boba meg pláne. :D Olyanok a főszereplők, akik végigmentek az évadon. Az előbbi karakterek csak a szezon egy szakaszában tűntek fel. Tehát csak mellékszereplők.

Hozzászólás ideje:
Egy olyan kategória? Egy jelöltért csináljunk egy új kategóriát? :) Suvaszd be valahova.
Milyen egy jelölt? Elég sok olyan jelenet van ahol hajók fedélzetén lövöldöznek. De nem fontos persze ilyen dolgokat jelölni, csak hát kicsit akció megszállott vagyok :)
Hozzászólás ideje:
Köszi! :)

Amint látom a főszereplőkkel bajba vagytok. Cad Bane nem az, de még Grievous se. Boba meg pláne. :) Olyanok a főszereplők, akik végigmentek az évadon. Az előbbi karakterek csak a szezon egy szakaszában tűntek fel. Tehát csak mellékszereplők.

Csak hát az a baj, hogy ilyenekből nincs túl sok: Obi Wan, Anakin, Ahsoka, Padmé, Mace Windu, meg talán Palpatine

Hozzászólás ideje:

Tűzharcokat ne jelöljünk párbajba, ha lehet, maradjon meg szépen szúró, vágó vagy ütő fegyverek tusájának. Max legjobb akció kategória lehetne jövőre (ne keverjük már meg azokat, akik elkészítették a jelöltjeiket). De Oldi, egyem meg a kicsi szíved, ilyeneket nem tudtál volna akkor felhozni, amikor kérdeztük, hogy miket javasoltok még??? :)

Hozzászólás ideje:
Amint látom a főszereplőkkel bajba vagytok. Cad Bane nem az, de még Grievous se. Boba meg pláne. :) Olyanok a főszereplők, akik végigmentek az évadon. Az előbbi karakterek csak a szezon egy szakaszában tűntek fel. Tehát csak mellékszereplők.

Akkor most küldjek el egy módosított listát?

Hozzászólás ideje:
De Oldi, egyem meg a kicsi szíved, ilyeneket nem tudtál volna akkor felhozni, amikor kérdeztük, hogy miket javasoltok még??? :)
Én asszem javasoltam. De ha nem, akkor biztos akartam, csak útközben elveszett valahol a kérvény :D:)
Hozzászólás ideje:

Közben én is elkezdtem kreálni a listámat, egyelőre csak a word-ben. Setine főszereplőnek minősül vagy sem? Nem szerepelt az egész évadban, de több (három) részen át meghatározó szerepet játszott. Vagy ez csak több epizódban való szereplés után szempont?

Hozzászólás ideje:

Nálam Bane pl tökéletes főszereplő jelölt. Az első három részben ő vitte a vezérvonalat. Máskülönben tényleg nem lenne kit választani a már ismert jedi arcok közül. Főleg, hogy azok közül se mindig voltak jelen folyamatosan.

Hozzászólás ideje:

Elküldtem a módosított listát... Azért az érdekes, hogy a CIS legjelentősebb alakjai, Dooku gróf, Grievous tábornok és Gunray helytartó alig jutottak szerephez. Sőt, Asajj Ventress csak egy említés erejéig szerepel.

Hozzászólás ideje:

Hát igen, pár kategóriában fejből le tudom én is írni a 6 jelöltemet, a többi esetében meg majd naponta egy-egynél szedem össze a jelölteket. :) De lesz listám, ez biztos. :)

Hozzászólás ideje:
Hát igen, pár kategóriában fejből le tudom én is írni a 6 jelöltemet, a többi esetében meg majd naponta egy-egynél szedem össze a jelölteket. :)
Nekem is elő kell hozzá szedni a szezont mert egyikhez se tudok fejből hatot összedobni. :D
Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Nekem is elő kell hozzá szedni a szezont mert egyikhez se tudok fejből hatot összedobni. :D
Én már az első kategóriánál elakadtam. Hogy válasszak ki hat részt a 22 remek epizód közül? Egyszerűen mindegyikben van valami amiért jelölni tudnám. :)
Hozzászólás ideje:

Én valószínűleg emlékezet alapján fogom elküldeni a listámat. A 70%-a már amúgy is elkészült. Csak a zenével, illetve járművekkel akadtak problémáim. Mindjárt Vasárnap, rám pedig még vár a 2x21-22 nézése, plusz 2 szép kimerítő vélemény megírása. A héten csak este felé fogok ráérni, a napi 4-5 részes iramot pedig elég nehéz lesz tartani úgy, hogy minden szegletét megjegyezzem, vagy felírjam...

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Én valószínűleg emlékezet alapján fogom elküldeni a listámat. A 70%-a már amúgy is elkészült. Csak a zenével, illetve járművekkel akadtak problémáim. Mindjárt Vasárnap, rám pedig még vár a 2x21-22 nézése, plusz 2 szép kimerítő vélemény megírása. A héten csak este felé fogok ráérni, a napi 4-5 részes iramot pedig elég nehéz lesz tartani úgy, hogy minden szegletét megjegyezzem, vagy felírjam...
Tűkön ülve várjuk az értékelést. :) Ami a jelölést illeti dicséretes az igyekezeted, de a szavazás lesz majd a fontosabb. :D Ettől független elég ha emlékezetből írod majd a jelölteket! Én is hasonlót akarok majd.
Hozzászólás ideje:

Néhány kategóriánál én is gondban vagyok. :D Nem akarok elcsépelt jelölteket beírni, főleg olyat nem amit/akit már az első évadban is jelöltem :D Némelyikhez meg nem elég hat jelölt :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.