Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Remélem kegyes leszel, és megbocsájtod nekem ezt a hibát.Nem mert nagyon felbőszültem miatta és még most is őrjöngök. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. így van! Aki veszi a fáradságot és szavaz, az legyen szíves az összes kategóriára szavazni! Így kaphatunk majd teljes képet. Köszönjük. Remélem Dzséjt visszaküldted pótlásra a hiányzó részeket? Revannak és Nabopolasszarnak is kábé az volt a válasza, hogy őket az nem érdekli, mert magyart szeretnek/olyan semmilyen/nem számít neki. Hadd ne mondjak semmit ezekre az indokokra és arra, hogy mennyi macera lehet 12 számot beírni... Biztos kevesebb, mint amennyit nekem okozott a kihagyott kategóriasor. De most mit tegyek, küldjek nekik lófejet? Még kipróbálok valamit: JÓ LENNE HA RENDESEN SZAVAZNÁTOK, MINT MINDENKI MÁS! Ennél többre nem futja. A táblázatban jelölve vannak a kihagyott részek egy kerek 0-val, ha netán mégis szavaznának a renegátok, akkor azonnal be tudom őket írni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Nekem van az ilyenekre egy ötletem: eccpecckimehetsz, és máris megvan a sorrend Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Nekem van az ilyenekre egy ötletem: eccpecckimehetsz, és máris megvan a sorrend Az egy nagyon jó módszer. A zene kategória jelöltjeinek összeállításához hasonlót használtam, úgy nevezik: hasra ütés. Ebből is látszik, hogy ebben az évadban engem sem ragadtak meg különösebben a zenék Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Revannak és Nabopolasszarnak is kábé az volt a válasza, hogy őket az nem érdekli, mert magyart szeretnek/olyan semmilyen/nem számít neki. Hadd ne mondjak semmit ezekre az indokokra és arra, hogy mennyi macera lehet 12 számot beírni...Ez érdekes... Szerintem csináljuk azt, hogy aki nem szavaz mindenre, annak nem vesszük figyelembe a szavazatát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Ez érdekes... Szerintem csináljuk azt, hogy aki nem szavaz mindenre, annak nem vesszük figyelembe a szavazatát. Benne vagyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Az egy nagyon jó módszer. A zene kategória jelöltjeinek összeállításához hasonlót használtam, úgy nevezik: hasra ütés. Ebből is látszik, hogy ebben az évadban engem sem ragadtak meg különösebben a zenék Akkor ezek után különösen értékelem, hogy lett zene kategória. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Akkor ezek után különösen értékelem, hogy lett zene kategória. Főleg rajtad múlott. Ha nem kampányolsz érte, idén nem lenne eggyel több kategória tavalyhoz képest. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Főleg rajtad múlott. Ha nem kampányolsz érte, idén nem lenne eggyel több kategória tavalyhoz képest.KisKósa is tett érte. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. KisKósa is tett érte. Tényleg, igaz is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Főleg rajtad múlott. Ha nem kampányolsz érte, idén nem lenne eggyel több kategória tavalyhoz képest. Én kezdtem, de így igaz, KisKósa támogatott. Egyébként ha ez ennyire népszerűtlen kategória lett, akkor jövőre elhagyhatjuk. Két ember kedvéért kár erőltetni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Én is csak random szerűen beírkáltam a zenéhez pár részt, annyira nem emlékeztem, hogy melyikben milyen zene volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Én a részek mindegyikét odakapcsolgattam ahol zene szól és úgy döntöttem el hogy melyiknek a betétjei tetszenek jobban. A végső jelölteknél ugyanígy ment de azoknál már könnyebb volt döntenem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Én a részek mindegyikét odakapcsolgattam ahol zene szól és úgy döntöttem el hogy melyiknek a betétjei tetszenek jobban. A végső jelölteknél ugyanígy ment de azoknál már könnyebb volt döntenem.Na ez egy jó hozzáállás. Én is belenézegettem a részekbe, de emlékszem is a zenékre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Én is belenézegettem a részekbe, de emlékszem is a zenékre.Én szinte alig emlékeztem rájuk szóval nekem nagyon kellett a hallgatgatás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Egyébként ha ez ennyire népszerűtlen kategória lett, akkor jövőre elhagyhatjuk. Két ember kedvéért kár erőltetni. Egyáltalán nem népszerűtlen, eddig csak két ember "finnyáskodott" a hétből Én a részek mindegyikét odakapcsolgattam ahol zene szól és úgy döntöttem el hogy melyiknek a betétjei tetszenek jobban. A végső jelölteknél ugyanígy ment de azoknál már könnyebb volt döntenem. Én az évad újranézése közben igyekeztem odafigyelni a zenére. Sajnos olyan rész tényleg nincs, mint az elsőben a Shadow of Malevolence, a Duel of the Droids, a Bombad Jedi, a Jedi Crash és a Defender of the Peace, amiknél azt mondtam, hogy a zene végig nagyon rendben van és megragad. Itt inkább csak egy-egy jelenet erejéig fogott meg a zene és a kép összhangja, de ezeket sem érzem annyira kiemelkedőnek, mint az előző évadban. Végül azok az epizódok lettek a jelöltjeim, amelyekben éreztem ezt a koherenciát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Zenéből nálam se sok maradt meg (jóformán semmi), pedig szeretem a remek filmzenéket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Na Dzséjt, hasamra ütöttem és beküldtem, így már jó lesz? Csak azt nem értem, hogy a hasra ütésnek mi értelme van egy ilyen szavazásnál? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Én kezdtem, de így igaz, KisKósa támogatott. Egyébként ha ez ennyire népszerűtlen kategória lett, akkor jövőre elhagyhatjuk. Két ember kedvéért kár erőltetni. Végülis, ha csak mi figyelünk oda rá ennyire... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Na Dzséjt, hasamra ütöttem és beküldtem, így már jó lesz? Csak azt nem értem, hogy a hasra ütésnek mi értelme van egy ilyen szavazásnál? Meg is érkezett, köszi szépen. Ugye, hogy nem volt olyan nehéz. Több értelme van, mint semmibe venni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Tőlem is megkaptad a szavazást? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Itt inkább csak egy-egy jelenet erejéig fogott meg a zene és a kép összhangja, de ezeket sem érzem annyira kiemelkedőnek, mint az előző évadban. Végül azok az epizódok lettek a jelöltjeim, amelyekben éreztem ezt a koherenciát.Én csak a zenére figyeltem és úgy döntöttem el hogy melyik tetszik jobban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Tőlem is megkaptad a szavazást? Igen, megjött az is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Igen, megjött az is.Eddig heten voksoltak? Van olyan ki ismeretlenként, tehát a hirdetések hatására szavazott? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Én a részek mindegyikét odakapcsolgattam ahol zene szól és úgy döntöttem el hogy melyiknek a betétjei tetszenek jobban. A végső jelölteknél ugyanígy ment de azoknál már könnyebb volt döntenem. Rog, kb. így képzeltem el én is a hozzáállást. Én az évad újranézése közben igyekeztem odafigyelni a zenére. Sajnos olyan rész tényleg nincs, mint az elsőben a Shadow of Malevolence, a Duel of the Droids, a Bombad Jedi, a Jedi Crash és a Defender of the Peace, amiknél azt mondtam, hogy a zene végig nagyon rendben van és megragad. Itt inkább csak egy-egy jelenet erejéig fogott meg a zene és a kép összhangja, de ezeket sem érzem annyira kiemelkedőnek, mint az előző évadban. Végül azok az epizódok lettek a jelöltjeim, amelyekben éreztem ezt a koherenciát. Ebben igazad van, az első évadban valóban markánsabban kijött néhány kimondottan remek zene, de azért én most is könnyen ki tudtam választani, hol tetszett a legjobban. Csak azt nem értem, hogy a hasra ütésnek mi értelme van egy ilyen szavazásnál? Semmi. Sőt, teljesen félreviheti az eredményt, ha sokan így szavaznak, mivel akkor gyakorlatilag bármi előfordulhat. És az meg azért nem igaz, hogy nem voltak zeneileg a többi közül kiemelkedő epizódok, annyira, hogy ne lehessen közülük választani. Ezért remélem, hogy a többség nem csak így tud hozzászólni a témához. Végülis, ha csak mi figyelünk oda rá ennyire... Bevallom, azt remélem, hogy ez nem így van, csak a többiek nem szóltak róla valamiért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Eddig heten voksoltak? Van olyan ki ismeretlenként, tehát a hirdetések hatására szavazott? És ha volt ismeretlen, ott hánynál volt ott a (theclonewars.atw.hu)? Ha volt egyáltalán... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Bevallom, azt remélem, hogy ez nem így van, csak a többiek nem szóltak róla valamiért. Én se hasra ütés szerűen szavazok ennél a kategóriánál. Élénken élnek bennem a jó részek, de ezt az adott epizódnál is megírtam. Szóval megalapozott a véleményem ebben a kérdésben is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Én se hasra ütés szerűen szavazok ennél a kategóriánál. Élénken élnek bennem a jó részek, de ezt az adott epizódnál is megírtam. Szóval megalapozott a véleményem ebben a kérdésben is. Valóban, főleg az utolsó részeknél írott véleményeidnél emlékszem erre, de biztos többször is megesett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 14. Eddig heten voksoltak? Van olyan ki ismeretlenként, tehát a hirdetések hatására szavazott? A tegnapi nappal már tízen. És ha jól gondolom, eddig három ismeretlen van (egyikük biztos ismeretlen, kettőnek meg a valódi neve van az e-mailban, amit nem ismertem fel). És ha volt ismeretlen, ott hánynál volt ott a (theclonewars.atw.hu)? Ha volt egyáltalán... Eddig kettő ilyen volt. Szerintem azért tiszta hasra ütéssel nem lehet eldönteni, ki mennyi pontot kapjon. Az ember óhatatlanul is belegondol, melyiknek tetszett jobban a zenéje, melyik volt jobban összerakva. Én majd ennél a kategóriánál belehallgatok a részekbe, aztán úgy döntöm el, melyik a jobb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 14. Én is beküldtem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.