kudar Hozzászólás ideje: 2010. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 26. Lehet mostanában kicsit lemaradtam itt a dolgokról, de Karrdenak sem tetszett? Bomarról és Zoliról sejtettem. Na mind1, lesz még évad! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 26. Mondjuk azt, hogy nem lettem a rajongója Több minden volt, ami nekem elfogadhatatlan a saját SW-képem szempontjából, de ezeket inkább nem részletezném. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 26. Bevallom, én az évad utolsó két részét nem is láttam még. No nem ezért nem szavaztam, csak gondolom ez beszédes háttér adat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 27. Bevallom, én az évad utolsó két részét nem is láttam még. No nem ezért nem szavaztam, csak gondolom ez beszédes háttér adat Én sem, de én szavaztam! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DJnorbi Hozzászólás ideje: 2010. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 27. Én nem szavaztam. Valamiért lusta voltam leírni a listát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 27. Én nem szavaztam.Valamiért lusta voltam leírni a listát. Elég lett volna innen bemásolni a jelölteket, majd mögé biggyeszteni a pontszámokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DJnorbi Hozzászólás ideje: 2010. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 27. Tényleg,erre nem is gondoltam Majd jövőre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 27. Tényleg,erre nem is gondoltam Majd jövőre. Pedig a kiírásban is ez volt... Az alábbi listákon az általatok legjobbnak ítélt jelölteknek adjatok 6 pontot, majd az utána következőnek ötöt, és így tovább, egészen egy pontig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DJnorbi Hozzászólás ideje: 2010. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 28. Ja,de nem olvastam el figyelmesen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Majd jövőre. Nem biztos, hogy lesz jövőre. Egyébként ma eredményhirdetés. Amint látom 3-4 emberen kívül nem nagyon érdekel mást. Le kell vonni a konzekvenciát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Nem biztos, hogy lesz jövőre. Egyébként ma eredményhirdetés. Amint látom 3-4 emberen kívül nem nagyon érdekel mást. Le kell vonni a konzekvenciát.Én itt leszek, mint tavaly is Remélem Donát is nyom egy olyan jó kommentálást hozzá, mint tavaly, öröm volt azokat az írásokat olvasni közben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Én itt leszek, mint tavaly is Remélem Donát is nyom egy olyan jó kommentálást hozzá, mint tavaly, öröm volt azokat az írásokat olvasni közben Donát még nem is látta, így nehéz lesz kommentálni. A mai este sok mindent meghatároz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Nem biztos, hogy lesz jövőre. Egyébként ma eredményhirdetés. Amint látom 3-4 emberen kívül nem nagyon érdekel mást. Le kell vonni a konzekvenciát. Azért ennél többet érdekel, hiszen azokat biztos, akik szavaztak. A jövő évaddal meg még kár ilyen szempontból foglalkozni. Az lehet egészen más, a szélesebb ízlésnek jobban megfelelő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Engem nagyon érdekel, csak nagyon csöndben vagyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Kiment a fejemből a mai eredményhirdetés, de mindenképp kíváncsi vagyok az eredményre. Remélem jövőre is lesz valami hasonló. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Szerintem mindenki nagyon kíváncsi, csak várja majd este az eredményeket! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Szerintem mindenki nagyon kíváncsi, csak várja majd este az eredményeket! Remélem Dzséjt se felejti el. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Remélem Dzséjt se felejti el. Beállítottam a telefon ébresztőjét, nehogy elfelejtsem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Beállítottam a telefon ébresztőjét, nehogy elfelejtsem Remélem én se alszok el. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Remélem én se alszok el. És mit kap az aki a legtöbb első helyezettet találja el? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. És mit kap az aki a legtöbb első helyezettet találja el? Két méter előnyt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. (szerkesztve) És mit kap az aki a legtöbb első helyezettet találja el? Egy liter sört. Dzséjt! Milyen sorrendben lesznek a kategóriák? Szerkesztve: 2010. Május 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. A sorrend tavaly random volt. Vagy legalábbis nekem ilyen emlékem van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Dzséjt! Milyen sorrendben lesznek a kategóriák? Libasorrendben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Nemsokára itt az idő. De izgulok... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Egy kis ráhangolódási trailer a második évadról, hogy tudjuk, miről lesz szó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Khm... khm... mikrofon próba. Kérem a kedves nézőket, lassan foglalják helyeiket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Én már itt ülök az első sorban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Khm... khm... mikrofon próba. Kérem a kedves nézőket, lassan foglalják helyeiket. Én már fél órája itt ülök Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Noh, mikor lesz valami fanfár, esetleg a győzteseket tartalmazó boritékokat behozó félmeztelen manökennek...? Adjuk meg a módját kérem szépen. Fürdés után visszatérek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.