Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 11. Nálam bizony DVD lett, mert nem tudtam időben elkezdeni nézni (ennél a filmnél a belenézés szóba sem jöhet), és így hamarabb is lett vége, mint a TV-műsornak. Tavaly nyár óta nem láttam, így most ismét újult erővel tört rám az élmény, és Padmé haldoklásától/Vader megszületésétől kezdve végig borzongtam az egészet. Nem csoda, hogy ez tett ismét full SW rajongóvá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 11. Engem lesokkolt a TV VERZIÓ! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 11. Jó volt, pár hónapig nem kell elővennem a DVD-t Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Október 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 11. (szerkesztve) A végét nem láttam, kivágták belőle Anakin meggrillezését? A szinkron még mindig fura egy kicsit, főleg hogy a legdrámaibb jeleneteknél is úgy adták elő a szövegeket mint ha egy boldog kis teadélutánon lennének, gondolok itt főleg Anakin és Obi-Wan szócsatájára a Mustafaron. Szerkesztve: 2009. Október 11. - Obi1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 11. A végét nem láttam, kivágták belőle Anakin meggrillezését?Nem volt megvágva a film. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 12. Jé, tegnap volt a tévében? Ki is ment a fejemből. No majd inkább lemezen egyik nap Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 12. Lefordították és felolvasták a nyitószöveget? De kár, hogy nem néztem az elejét kíváncsi lettem volna rá Felvettem, majd átveszem a hangot, mint érdekességet... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 12. Tényleg nem vágták meg. Már látom, hogy az ORTT ismét le fog csapni. Valahogy mindig amikor az EP3-at nézem a Jedik kiírtásánál elfog a sírógörcs. Az a jelenet nagyon drámai és szívszaggató. Hasonlóan a végéhez. Padmé és Vader párbeszéde a nagy szakítás. Zseniális film. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 12. Én meg mindig izgulok, hogy mi lesz a végkimenetel. Mintha több tucatszor nem láttam volna Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 12. Igen, valamilyen oknál fogva én is mindig izgulok a végkimenetel miatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 22. (szerkesztve) Felraktam, lehet benne gyönyörködni... Érdemes lementeni gépre, mert csak úgy játssza le teljesen. Szerkesztve: 2009. Október 22. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 22. Hát ez elég érdekes volt. Csodálom, hogy az RTL-eseknek volt erre pénze. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 22. És amúgy alatta angolul ment a szöveg? (Ha volt róla szó, bocsi, most lusta vagyok visszaolvasni. ) Érdekes, de azért a közelébe se ér Bozai Józsefnek, Mádi Szabó Gáborhoz (főleg hozzá, ő tudta úgy mondani a szöveget, mintha tényleg csak egy mesét olvasna; nem csoda, hogy ő olvasta legtöbbször fel a kezdőszövegeket) és Perlaki Istvánhoz. Varga T. Józsefnél viszont jobb, aki - akárcsak abban a "frenetikus" ep5 eredeti szinkronban sokan mások - borzasztó volt. Amúgy hogy is hívják ezt a fickót? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Angolul ment alatta a szöveg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Tóth G. Zoltán volt a felolvasó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. (szerkesztve) Érdekes, de azért a közelébe se ér Bozai Józsefnek, Mádi Szabó Gáborhoz (főleg hozzá, ő tudta úgy mondani a szöveget, mintha tényleg csak egy mesét olvasna; nem csoda, hogy ő olvasta legtöbbször fel a kezdőszövegeket) és Perlaki Istvánhoz.Engem egy Szabó Gyula-féle nyitószövegbemondás tudna még érdekelni. Szerkesztve: 2009. Október 25. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Újranéztem a TCW első évadját, aztán időelütésnek megnéztem pár jelenetet az ep3-ból, köztük, mikor az Invisible Hand kényszerleszállást hajtott végre. Erre ugye Obi-Wan megejti aktuális szarkasztikus poénját: "Egy újabb boldog földet érés." Eddig erről csak az jutott eszembe, hogy pár perccel azelőtt hasonlóan csapódott bele az Invisible Hand hangárjába, de ez egy azért nem volt az igazi, nem sült el a poén igazán, mert maga a kifejezés többet sejtetett, ráadásul volt benne némi kényszerérzett, mert valahogy a hangárban történt bezuhanás számomra nem meríti ki a landolás fogalmát (az űrhajóra leszállás nekem inkább dokkolás, a landolás szó szerinti földet érést sejtet). De most beugrott a Dooku Captured-ben történt hasonlóan boldog landolás, ahol szintén Anakin volt a pilóta, és Obi-Wan ücsörgött az anyósülésen. Vajon Obi erre célzott? Minden esetre így márt ült a poén, tök jól passzol a poénkodáshoz a TCW-ben látottak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. (szerkesztve) Ez is benne lehet, sőt tök jó ötlet. Jó, hogy ennyire passzentosra meg tudták csinálni ezt a két jelenetet. Szerkesztve: 2010. Február 11. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Igazság szerint szerintem bármely a Klónok háborúja alatt történt esemény, amely hasonlított a helyzethez beilleszthető ide. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Llew Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Lehet azt tudni, hogy az Ep III mennyi idő alatt játszódik? Van erről valami hivatalos információ, vagy valaki figyelt pl. Coruscant estében a napszakok váltakozására? Azért érdekelne, mert az EU alapján most találkoztam egy időkerettel, de nem tudom mennyire passzol a korábbiakhoz, ha volt ilyesmi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. A filmben négy nap és négy éjszaka volt Coruscanton. De, hogy négy napig is játszódik-e, az jó kérdés Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Llew Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. A filmben négy nap és négy éjszaka volt Coruscanton. De, hogy négy napig is játszódik-e, az jó kérdés De akkor hivatalos verzió nincs ezek szerint? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Hivatalos megerősítés nincs. A filmben látottak elég hivatalosnak tűnnek. Voltaképpen egyedül csak az ep1 és ep5 az, ami szerintem több napot, hetet ölel fel cselekményileg (mindkettő főleg a hiperhajtómű nélküli utazás miatt). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Llew Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Hivatalos megerősítés nincs. A filmben látottak elég hivatalosnak tűnnek. Voltaképpen egyedül csak az ep1 és ep5 az, ami szerintem több napot, hetet ölel fel cselekményileg (mindkettő főleg a hiperhajtómű nélküli utazás miatt). Mondjuk ez a négy napfelkelte/nyugta passzol a dologhoz. A Republic Commando regényekben igen pontos időmegjelölés van a Geonosisi csatától számítva napokban adva. Most az Order 66-ot olvasva elértem az Ep III eseményeihez, és a könyv alapján a Coruscanti csata öt napig tartott. Ez kicsit hosszúnak tűnik, főleg egy légi csatának, de a vége inkább már csak a felszínre lerakott szeparatista harcokra vonatkozik. Majd megnézem pontosan, hogy miként írják a történéseket. Palpatine elrablása, és a jedik visszahívása szóba kerül, így kb. belőhető, hogy Anakinék mikor értek vissza. A könyv szerint a csata vége után két napon belül ment Obi-Wan az Utapaura Grievosus után, Yoda meg a Kashyyykra, és talán még egy nap telt el a 66-os parancs kiadásáig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. A könyv szerint a csata vége után két napon belül ment Obi-Wan az Utapaura Grievosus után, Yoda meg a Kashyyykra, és talán még egy nap telt el a 66-os parancs kiadásáig. Nagyjából stimmel: 1. nap: kimentik Palpatine-t, aznap éjszaka van Anakin első álma. 2. nap: Anakin kinevezése, alkonyatkor elindul Yoda a Kashyyykra, este opera 3. nap: Obi-Wan indul az Utapaura, este Sith vs Jedi meccs, utána 66-os parancs 4. nap: Obi-Wanék vissza a Coruscantra, banda szétszéled, este Sith vs Jedi meccs round 2. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Hát én azért jobban örülnék, ha ez nem négy nap alatt folyt volna le... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Hát én azért jobban örülnék, ha ez nem négy nap alatt folyt volna le...Miért ne? Ez már az események csúcspontja amikor minden elég gyorsan történik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Nem, nekem valahogy jobban tetszene, ha a "Chancellor, are you all right?" és a "You're under arrest!" között több idő telne el. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Szerintem is pont jó ez a 4 nap. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Osztom Donát nézetét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.