Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Örülnél-e egy CGI karakterrel megoldott Luke Skywalker sorozatnak? 32 felhasználó szavazott

1. 1. Örülnél-e egy CGI karakterrel megoldott Luke Skywalker sorozatnak, ha Tarkin minőségben oldanák meg?

• Igen, egy Tarkin szintű CGI-jal elégedett lennék, jöhet a sorozat
    • Igen, bár a Tarkin CGI kizökkentett, de Luke Skywalkert csak Mark Hamillként tudom elfogadni
    • Nem, a Tarkin szintű CGI nem volt elég jó ehhez, vagy találjanak más megoldást, vagy ne legyen ilyen sorozat
    • Nem érdekel semmilyen Luke Skywalker sorozat

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
21 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Tényleg mondott olyat Kennedy, hogy a filmek majd a sequel utáni időket térképezik majd fel? 

Ahogy olvastam, igen. Úgy fogalmaz, hogy most azon dolgoznak, mennyivel legyenek a folytatások után. Nagyon úgy néz ki, hogy a Rogue Squadron tényleg a sequel után fog játszódni és elképzelhető, hogy ezek szerint Taika filmje is.

Persze figyelembe kell venni, hogy akár ugorhatnak előre 20, 30, 50 vagy akár egy évszázadot is.

Hozzászólás ideje:

A Rogue Squadron félre lett téve. Taika filmje lesz a következő mozifilm és vagy 2023 végén vagy valamivel azután jön. A nyilatkozatok alapján valszeg 2024-es dátumra lehet számítani. A filmekről annyit mondtak, hogy időben a sequel éra környékén fognak játszódni. Majd elhangzott az is, hogy időben közelebb lesznek a mozifilmek Rey-hez vagy Kylo Renhez mint Obi-Wanhoz vagy a fiatal Luke Skywalkerhez.

Az hogy a sequel után játszódnának a mozifilmek az nem hangzott el.

Hozzászólás ideje:
2022. 05. 28. - 0:14, Bence1997 írta:

Az elkövetkező 2 év így fog kinézni!

2022:

- Obi-wan Kenobi - jelenleg megy

- Lego Star Wars: Summer Vacation - újabb Special, augusztus 5-én érkezik.

- Andor - 12 epizód, augusztus 31-én jön dupla résszel, egészen november elejéig adják.

- The Bad Batch - vasárnap kiderül, hogy mikor is érkezik a sorozat.

- SW: Hunters - videójáték, amely idén érkezik (ha jól tudom nyáron)

2023:

- The Mandalorian 3. évad - februárban jön

- Ahsoka

- Skeleton Crew - új sorozat, amely a Mandalore/Ahsoka idején játszódik

- SW Jedi: Survivor - a JFO folytatása!

- Young Jedi Adventures - új animációs sorozat, első HR korszakában játszódó széria.

(- Taika SW filmje) --> remélhetőleg hamarosan megtudjuk, hogy még mindig decembert tervezik vagy van váltás és esetleg később jön.

The Acolyte és az Andor 2. évadja egyelőre képlékeny még, de 23/24 körül jönnek. A Lando is leghamarabb 2024-ben jön. :)

Na akkor javítva a menetrend:

- Obi-wan Kenobi (2022. május 27. - június 22.)

- Lego SW: Summer Vacation (2022. augusztus 5.)

- Andor (2022. augusztus 31. - november 9.) --> ha a dupla kezdés után heti egy részt adnak le, legkésőbb nov 9-én finálézik a széria.

- Tales of the Jedi (2022. ősz) --> 6 short rész, 3 Ahsoka és 3 Dooku centrikus rész, tippre egyben fogják kiadni.

- The Bad Batch 2. évad (2022. ősz) --> Andor-Mandi közé?

2023-as felhozatal eddig:

- The Mandalorian 3. évad (2023. február - március/április?)

- Young Jedi Adventures (2023. tavasza)

- Visions 2. évad (2023. tavasza)

- Ahsoka

- Skeleton Crew

- SW Jedi: Survivor

Szép évünk lesz az elkövetkezendő 1-1,5 évre. És még ki tudja mi fog jönni:yeah:

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:

Mondom én minden nap Karácsony lesz :D 

Ilyen szintű és minőségű felhozatal mellett, őszintén szólva jelenleg megvagyok filmek nélkül is. Persze ettől még jöhetnének :D 

Hozzászólás ideje:

Szeptember 8-án, csütörtökön újra Disney+ nap lesz, amely egyben a D23 felvezetése lesz (Szeptember 9-11). Arra a napra a Disney az elkövetkezendő hónapokban be fog majd jelenteni különböző produktumokat, legyen szó a Pixar, a Marvel vagy - ami számunkra fontos - a Star Wars háza tájékáról. :)

Tales of the Jedi?

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Szeptember 10-én, szombaton, itteni idő szerint este 7-től a D23 Hallban a Disney különböző stúdiói, köztük a Lucasfilm beszélni fog a filmes és Disney+-os terveikről. :)

zpkh2wm3pm491.png

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

A Lucasfilm korábban 3 védjegyet jelentett be:

The Great Circle

The Galactic Circle

The Circle of Resistance

Bármi lehet ehárom, sorozat, film vagy akár teljesen más is.

Saját spekuláció, khm... :glasses::

Great Circle = Great Disaster --> High Republic?

Circle of Resistance --> ST-hez kapcsolódó produktum?

Galactic Circle --> valami Köztársasági vagy Birodalmi dolog?

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Slave 1, egy X-szárnyú és egy tréning droid, Din Djarin Naboo csillagvadásza és Grogu, Andor és Ahsoka jelzés. (valamint Indy)

lbjpcaisjyk91.jpg

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

A ThwipT nevű twitter felhasználónak az eddigi D23-as szivárogtatásai mind igaznak bizonyultak. Az ő infói alapján a következőre lehet ma számítani Star Wars fronton:

- Ahsoka: újabb színészek/színésznők bejelentése

- Bad Batch: új 2. évad előzetes, megjelenési dátum bejelentése

- Mandalorian: 3. évad előzetes

- Book of Boba Fett 2. évad bejelentése

Mondjuk valami azt súgja az előzetesekről, hogy ha lesznek is, mi nem fogjuk látni :D

Szerkesztve: - Yoda József

Hozzászólás ideje:
25 perccel korábban, Yoda József írta:

Mondjuk valami azt súgja az előzetesekről, hogy ha lesznek is, mi nem fogjuk látni :D

Right Right Right Lol GIF by Late Night with Seth Meyers

Várjuk a minimumot és nem csalódunk. :D

Hozzászólás ideje:

Kb. félórán belül elkezdődik a panel, ahol a Lucasfilm mellett még a Marvel és a 20th Century Studios is szerepel. Utóbbinál szinte biztos az Avatar 2 jelenléte, míg a Marvel valószínűleg elfogja vinni a showt - mint mindig... - de azért itt hagynám a reálisan összeállított listát azzal kapcsolatban, hogy én mit is várok a panelen a Lucasfilm részéről:

- Andor --> valami werkfilm vagy plusz jelenet és további promóció az első évadhoz. Valamint, mivel novemberben már a 2. évadot forgatják, talán pár casting információ?

- The Bad Batch 2. évad --> premierdátum (meg persze előzetes is, de ha valóban később jön, akkor jöhet később is az újabb előzetes)

- Tales of the Jedi --> halló, ez még tervben van? :D Premierdátum és előzetes-szagot érzek a levegőben, mivel a bejelentésen kívül szinte semmit se tudni hivatalosan a sorozatról. :P

- Willow --> november 30 a dátum, exkluzív előzetest sejtek, amit vagy kiadnak online vagy várnak vele októberig.

- The Mandalorian 3. évad --> egy-két casting információ és exkluzív előzetes, amit mi nem fogunk látni egészen decemberig - és most optimista voltam. ;)

- Ahsoka --> egy-két casting infó. Talán itt is bemutatnak egy előzetest, de ha online számítani kéne rá, akkor a jövő évi Celebration a biztos befutó. Khm... a Lucasfilmről beszélünk. :glasses:

- Skeleton Crew --> casting információk.

- The Acolyte --> casting információk

- Droid Story --> év elején Anthony Danielsről kikerült egy instás kép ahol mo-cap ruhában volt. Mivel ez egy kollaboráció az ILM és a Lucasfilm Animation között, remélem bejelentik, hogy jövőre jön.

- Indy 5 --> infók és exkluzív előzetes, amit vagy megkapunk vagy nem. :D

- BOBF 2. évad vagy Kenobi 2. évad - vagy mindkettő bejelentése. :D

(Star Wars filmek --> azok jönnek? :hmm::D:P:hehe:)

Hamarosan minden kiderül.

Hozzászólás ideje:
1 perccel korábban, Yoda József írta:

Amúgy elvileg párhuzamosan megy a Marvel panel

Én ilyenről nem tudok. Jelenleg még mindig a LF van a porondon. :D

Hozzászólás ideje:
Éppen most , Bence1997 írta:

Én ilyenről nem tudok. Jelenleg még mindig a LF van a porondon. :D

Másik színpadon van a Marvel. Amúgy Rixon mondta a live-jában, meg közben valahonnan jönnek a Marveles hírek is, szóval kell hogy legyen valami

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.