Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Örülnél-e egy CGI karakterrel megoldott Luke Skywalker sorozatnak? 32 felhasználó szavazott

1. 1. Örülnél-e egy CGI karakterrel megoldott Luke Skywalker sorozatnak, ha Tarkin minőségben oldanák meg?

• Igen, egy Tarkin szintű CGI-jal elégedett lennék, jöhet a sorozat
    • Igen, bár a Tarkin CGI kizökkentett, de Luke Skywalkert csak Mark Hamillként tudom elfogadni
    • Nem, a Tarkin szintű CGI nem volt elég jó ehhez, vagy találjanak más megoldást, vagy ne legyen ilyen sorozat
    • Nem érdekel semmilyen Luke Skywalker sorozat

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Meglehet. De szerintem a Celebration idején még menni fog az a sorozat, vagy akkor kezd, vagy féltávnál lesz, esetleg ott finálézik, de utóbbit kétlem.

Hozzászólás ideje:
18 perccel korábban, Yoda József írta:

Ma 23:30-kor kezdődik a Disney CinemaCon panelje, ahol hátha kapunk valami update-et a filmek kapcsán. Na dologra azért ne számítsunk :D

Tudtommal az idei filmekről lesz csak szó, talán egy picit belemennek a jövőévbe, de ezen kívül talán csak egy megemlítést tudok elképzelni a Mandó filmről. A fontosabb infók szerintem csak augusztusban jönnek majd, a D23-on.

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Na mivel végetért a Bad Batch, jöhet a kérdés, hogy mi jöhet utána. Vannak spekulációk, az egyik ilyen a klónlázadást megcélzó animációs sorozat. Dee Bradley Baker a NYT interjújában azt felelte, hogy jelenleg nincs tervben ilyen törekvés, hogy további klóntörténeteket meséljenek. (Mondjuk a BB néhány mondatban el is intézte ezt. :D)

r/thebadbatch - What do you think about this part from Dee Bradley Baker's interview for the NYT

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:

Szerintem ha nem így írták volna meg a harmadik évadot, akkor beszélnünk sem kellene ilyenről, mert nem lenne releváns igény, meg hiány. De azért még van. 

Hozzászólás ideje:

Én nagyon örülnék, ha elhagynánk a következő animációs sorozattal az Ep2-Ep6 közti teret. Ez a 26 év már nagyon telített, jöjjön valami friss vér. Az Acolyte-nak én szeretnék egy előzményt (arra egy animációs sorozat tökéletes lehet, jövőre pedig már a 3. fázis is végetér), de ha az ÚK érájába megyünk el, felőlem az is jöhet, bár ott meg Filoni és Favreau köthetik meg a kezüket. :hmm:

Hozzászólás ideje:
23 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

A klónokból ennyi elég volt, ráadásul le is zárták a történetüket. Mit akarnak még lázadni meg hol? Pont jó volt így. 

Bőven van még mit lezárni: Rex mellett itt még szép számú klón van, a Rebelsre meg 3-an maradnak az egész garnitúrából.

Viszont én is örülnék egy új korszakban játszódó sorozatnak: irány a High Republic vagy a New Republic

Szerkesztve: - Yoda József

Hozzászólás ideje:

Pontosabban hármat látunk az egész garnitúrából. ;) Pantorán várta őket jövő, ennyi bőven elég a sorsukat illetően, plusz pár morzsa amilyen az Obi-Wan-ban is előkerült. Nem kell a több millió klónt egyesével megmutatni hol kötöttek ki. 

Hozzászólás ideje:

A klónoknak csináljanak egy hatrészes Tales of the Clones szériát és meg is van oldva. 3 részt kapna Rex, ami elmesélné, hogy miképp lesznek 3-an, míg a másik 3 részt megkapná Cody, hogy megtudjuk, mi is történt vele. Aztán meg is volnánk. :D

Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Logikusan következett szerintem, hogy nem lesz több ilyen sorozat. A klónokból ennyi elég volt, ráadásul le is zárták a történetüket. Mit akarnak még lázadni meg hol? Pont jó volt így. 

Pontosan. A klónok sorsáról elmeséltek mindent amit lehetett. Nem kell ezt jobban szájbarágni. Leszerelték őket fokozatosan. Már a 3. évbadban is TK-osztagost és klónkommandóst látni szinte.

ATK-kból lesznek később a rohamosztagosok , a klónkommandósokat meg kinyírták a 3. évad végén. 

Hozzászólás ideje:

Szerintem is befejeződött a klónok története. Ugyanakkor egy újabb Tales történetben szerepelhetnek, teszem azt 3-4 év múlva jöhetne egy 6 részes mini, az AOTC 25. vagy a TCW 20. évfordulójára. Addig meg új dolgokat fedezünk fel. :D

Amúgy a Rejtett Ösvényt is mondogatják Ventress kapcsán. Ez mondjuk megint egy Sötét Időkben lévő animációs sorozatot vetítene előre, amit nem feltétlenül díjaznék (de ez én vagyok :P), de amondó vagyok, hogy akár egy újabb Lucas ötletet valósíthatnának meg: tudtommal a TCW készítésekor az ifjoncos történetszál egy felvezetés lett volna egy új sorozatnak, ami az EP3 után játszódott volna, nem? Ha őket viszontlátnánk (Gungi már tiszteletét is tette a BB 2. évadában, szóval ő biztos pont lehet), az szerintem tök jó lehetne. Persze lepjenek meg.

Hozzászólás ideje:
10 órával ezelőtt, Bence1997 írta:

A klónoknak csináljanak egy hatrészes Tales of the Clones szériát és meg is van oldva. 3 részt kapna Rex, ami elmesélné, hogy miképp lesznek 3-an, míg a másik 3 részt megkapná Cody, hogy megtudjuk, mi is történt vele. Aztán meg is volnánk. :D

Nekem ez határozottan tetszene. Főleg Rex van már annyira főszereplő, hogy megismerjük a sorsát. 

Hozzászólás ideje:
3 minutes ago, Dzséjt said:

A prequel mozifilm prequel élőszereplős sorozatának egy prequel animációs sorozatot? :) 

Szerintem ezt azért majd csak a történet után lehet pontosan megítélni, hogy kell-e előzmény sorozat a The Acolytenak. Én inkább most egy önálló animációs sorozatot szeretnék látni a köztársaság fénykorában. 

Hozzászólás ideje:

Ki lett mondva a Bad Batch-ben, hogy minden klón szabad és azt tesz az életével amit szeretne, ezzel az egy mondattal le is van zárva a sztorijuk

Hozzászólás ideje:
27 perccel korábban, Darth Riddick írta:

Aztán még az is lehet, hogy rászóltál és tényleg az lesz! :D Nekünk csak jó, ha egymást überelő .... f*szábbnál f*szább SW szériákat kapunk! :)

Amúgy a korábban bejelentett szériák lassan valóban elfogynak és nem nagyon érkeztek új bejelentések sorozat fronton tudtommal. Lehet jövőre ismét egy nagyobb szünet lesz SW matéria nélkül? TBB véget ért, hogy a helyét mi tölti be a jövőben, egyelőre kérdéses. Tales 2. évad kellemes ajándék volt (még nem láttam, de örülök, hogy megkaptuk és hamarosan pótolni is fogom!) Acolyte hamarosan startol... Skeleton is indul év végén.... ééééés, ennyi! A közelmúltban - ha jól emlékszem - csak az Ahsoka season 2 bejelentése történt meg sorozatok terén?!

Szóval én számítanék majd valamikor egy újabb menetrend ismertetésre sorozatos fronton!!

Ez az év viszont igen bőséges ilyen téren: TBB sorozatzáró évad, Tales of the Empire, The Acolyte, Skeleton Crew. Ez bőven több, mint amire számítottam! :)

Nem lepődnék meg, ha a 2026-is Mando mozi előtt lenne egy kisebb szünet. Csak hogy éheztessék a népet :P

Hozzászólás ideje:

2026-ban lesz hét éve hogy nem volt SW mozi a nagyvásznon. Ennél nagyobb kiéheztetés nem kell. Fura lenne ha csak azért kevesebben mennének a mozikba mert mondjuk menetközben kijönne az Ahsoka második évad vagy bármi más.

Hozzászólás ideje:

Iger arról beszélt, hogy a Marvelnél a tartalomgyártást vissza kéne fogni és túlzásba estek. A Star Warsnál ilyen nem hangzott el. Annak ellenére hogy tavaly többen tévesen ugy idézték Igert mintha a Star Warsról és a Marvelről beszélt volna.

Viszont a Marvel teljesen más tészta: ott csak az elmúlt két évben kijött hat élőszereplős mozifilm. A Star Warsnál ezalatt egy mozifilm se jelent meg.

Hozzászólás ideje:

Én azt sem értem, hogyan jöhetett szóba a Star Wars, mint valami, amiben vissza kéne fogniuk magukat. Hiszen egyáltalán nincs tumultus. 2022 volt a legsűrűbb év a 2021-es száraz éve után:

2019

SW: The Mandalorian s1 + 1 mozifilm

MCU: 3 mozifilm

2020

SW: The Mandalorian s2 + 0 mozifilm

MCU: 0 mozifilm

2021

SW: The Book of Boba Fett 1. része + 0 mozifilm

MCU: WandaVision + The Falcon and the Winter SoldierLoki s1 + Hawkeye + 4 mozifilm

2022

SW: The Book of Boba Fett többi része + Obi-Wan Kenobi + Andor s1 + 0 mozifilm

MCU: MoonKnight Ms. Marvel + She-Hulk: Attorney at Law + 3 mozifilm

2023

SW: The Mandalorian s3 + Ahsoka s1 + 0 mozifilm

MCU: Loki s2 + Secret Invasion + 3 mozifilm

2024

SW: The Acolyte + Skeleton Crew (eslő fele?) + 0 mozifilm

MCU: Agatha + 1 mozifilm

Az animációs sorozatokat most nem számoltam, mivel azok költségvetése és megvalósítása valószínűleg kisebb és a egyszerűbb, mint az élőszereplős sorozatoké. És azért látszik is, hogy tényleg hol fogták vissza magukat. Az MCU-nál a 4 sorozat + 4 mozifilmtől mostanra eljutottunk az 1 sorozat + 1 mozifilmig.

Hozzászólás ideje:
9 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Financiális okok lehetnek a háttérben, legalábbis Iger mintha erről beszélt volna. 

Bezony ezért sem érdemes ezután ekkora sorozat dömpinget elvárni. Ha lementek a mostani és még belengetett sorozatok, addigra pont 2026-ban leszünk és visszatér a SW a mozikba. A Mandalóri és úgy alapjáraton a Mandóverzum a tévéről átköltözik a moziba, mellé ugye jön még a NJO, meg a Jedik hajnala, aztán Filoni mozija is. Ahsoka még kap egy évadot, Skeleton Crew kérdőjel. Andor véget ér. Voltak arra pletykák, hogy ha bejön Az akolitus, akkor az lehet a sorozatok zászlóshajója és az alapján spin-offok jöhetnének még a Köztársaság Fénykorába. Így a sorozatok időben is eltávolodnának végleg a Skywalker Sagatól. A Mandóverzum meg teljesen a filmes vonalat építené. Szal én itt egyszerre látok költségcsökkentést és átcsoportosítást is. Iger többször is kiemelte, hogy a streaming nem igazán jött be nekik, égetik el a milliókat SW és Marvel sorozatokra és alig realizálnak belőle hasznot, az előfizetői számok nem hoznak rövid távon úgy, mint egy mozifilm. Ilyen módon a Mandó átköltöztetése a moziba a lehető legjobb, mostani állapotban legreálisabb döntés volt.

Hozzászólás ideje:
51 perccel korábban, Bomarr írta:

Ez honnan jött? Pont most januárban a Mandó filmmel együtt jelentették be az Ahsoka második évadát.

Igen lesz még egy Ahsoka második évad. De A Mandalóri az teljesen átköltözik a moziba és Mandó és Grogu meg az Ahsoka is várhatóan a Dave Filoni féle filmbe fut össze. Mindezt úgy, hogy a tervezett mandó negyedik évadból csináltak filmet és a negyedik évad így nem is valósul meg valószínűleg. Így ha a Disney+ húzó sorozata ezután film lesz, így vagy úgy de az egész Mandóverzum a moziba költözhet át.

Hozzászólás ideje:

Mivel az Ahsoka része a Mandoverzumnak láthatóan nem történt olyan döntés hogy ezaz egész megy a moziba. Ráadásul a Disney láthatóan szeretné ha a Disney+ sikeres lenne. Pont az elmúlt hetekben Iger több helyen is elmondta hogy akár nyereségesek is lehetnek hamarosan. Ehhez viszont nyilván kellenek olyan müsorok, amik sikeresen a Disney+-on. Így még ha vissza is veszik a Star Wars sorozat-gyártást - egyelőre ilyet egyébként senki nem mondott - akkoris kellenek olyan SW szériák oda, amik jól futnak. Épp ez amellett szól hogy a Mandoverzum néha potyogtasson oda is valami tartalmat. Nyilván nem látunk a szinfalak mögé. De az Ahsoka második évad berendelés elég egyértelmü jel abba az irányba hogy a Disney+-nál nem akarják elengedni a Mandoverzumot. Senki nem kényszeritette őket arra hogy még egy évadnyi Mandoverzumos anyagot gyártsanak oda.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.